Cała fotka przeszła gruntowną reinkarnację. Zarówno w praktycznych funkcjach, jak i grafice. Zniknęła patrolowana przez stulecia wysepka z kokosową palemką i wiekuiste serduszka flirta. Zmianom uległa intuicyjność obsługi niemal wszystkich paneli, a za nią przejrzystość wszystkich gałęzi portalu. Nas najbardziej interesuje czat i do tych zmian zaliczamy:
- Przycisk uruchamiający znalazł się po prawej, na pasku podstawowych ogniw rozrywki
- Lista pokoi znajduje się po lewej stronie okna
- Ponad listą obecnych z prawej strony (czyli tak jak dotąd miało to miejsce) znajduje się lista obecnych w pokoju osób, które są nam znane i lubiane
- Emotikonki: z sześciu podgrup automat wybiera ostatnio używane i ustawia je na głównym panelu, do wyboru
- W pasku wpisywanego tekstu mamy funkcję automatycznego zaznaczania błędów
- Po kliknięciu powiększenia okna, z prawej, u dołu okna, na ekranie pozostaje tylko okno rozmowy i lista obecnych
- W oknie main wyświetlają się nam nicki (na chwilę obecną musimy poczekać, niż odzyskają kolory które wybraliśmy), a obok nich avatary. Po najechaniu na avatar wyświetla sięnam panel interakcji z profilem - lista: info o użytkowniku, wyślij PW, dodaj do znajomych, dodaj do CL i daj prezent
- Wielkiej rewolucji uległo okno rozmowy prywatnej. Łączy się w jednym oknie rozmowy z kilkoma użytkownikami na raz i co lepsze, możemy dowolnie manipulować jego położeniem na ekranie. Możemy również dopasować wysokość gabarytów okna.
Jak Wasze wrażenia?
lista tematów
[Czat] Nasze wrażenia strona 4 z 4
Szczególnie wzrusza mnie możliwość zakładania nowych pokoi, zawsze marzyłam o czacikach z nazwą "mokre szparki", "dziewice bez majteczek", "analni łowcy", albo "oralni oprawcy", marzą mi się jeszcze temaciki na forum z reklamami swoich szalonych czacików i zaproszeniami nowych osób, żyć nie umierać, serce rośnie