.. i jest poszukiwany: "wysoki chlopak, ciemna karnacja, brazowe krecone włosy. chetnie sie takim zaopiekuje! Dzisiaj dostalam takiego nagiego przyplywu ze takiego bym chciała, najlepiej zeby nie byl za chudy" (małe kopiuj-wklej).
Dlaczego coraz więcej ludzi szuka swojej miłości pisząc bezsensowne ogłoszenie, które w większości nikt nie czyta? Czy nie lepiej wyjść z domu, pochodzić po mieście, podbić do jakiejś wydekoltowanej blondyny i zapytać po prostu 'siema maleńka, wyglądasz jak moja przyszła dziewczyna, wiesz?'. Jest jeszcze oczywiście wersja dla nołlajfów (takich jak ja), którzy mogą wejść na czat, poudawać słodką kretynkę i poczytać privy z góry na dół wychwalające cycki, których w sumie nie widać. .
Q1: Macie swoje foteczkowe lowe, któremu jesteście niewierni do granic możliwości?
Q2: Dziewczynki, jak wiele dostajecie typu 'jesteś śliczna, pokaż cycki', 'cyberek?', 'pokazik i skejp?'? Dajecie się poderwać?
Q3: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Q4: Wakacje bądź urlop: morze/jezioro/góry/fotka?
Q5: Zboczuszek, słodziaczek i sexiaczek?
Temat z dupy i nudów, bo niereformowalny się obija.
Mam dzisiaj dobry humor, pozdrawiam każdego! :-*.
lista tematów
[Czat] Zaginął.. strona 7 z 8
raczej wierny
Konto usunięte: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
nie
jezioro i fotka x3
3 w 1 pakiet
Nein
Konto usunięte: Q3: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Wolę dojrzalsze dupeczki :P
Zdecydowanie góry ale najpierw opalanie dupska w ciepłych krajach maybe Egipt albo Tunezja
Zboczek ofkors
Konto usunięte: Q1: Macie swoje foteczkowe lowe, któremu jesteście niewierni do granic możliwości?
Q2: Dziewczynki, jak wiele dostajecie typu 'jesteś śliczna, pokaż cycki', 'cyberek?', 'pokazik i skejp?'? Dajecie się poderwać?
Q1: mam
Q2: Łoooj, jakieś 1500 wiaodmości na priv mam takich.
Konto usunięte: Q4: Wakacje bądź urlop: morze/jezioro/góry/fotka?
Q5: Zboczuszek, słodziaczek i sexiaczek?
Q4: Morze
Q5: 3 w 1.