.. i jest poszukiwany: "wysoki chlopak, ciemna karnacja, brazowe krecone włosy. chetnie sie takim zaopiekuje! Dzisiaj dostalam takiego nagiego przyplywu ze takiego bym chciała, najlepiej zeby nie byl za chudy" (małe kopiuj-wklej).
Dlaczego coraz więcej ludzi szuka swojej miłości pisząc bezsensowne ogłoszenie, które w większości nikt nie czyta? Czy nie lepiej wyjść z domu, pochodzić po mieście, podbić do jakiejś wydekoltowanej blondyny i zapytać po prostu 'siema maleńka, wyglądasz jak moja przyszła dziewczyna, wiesz?'. Jest jeszcze oczywiście wersja dla nołlajfów (takich jak ja), którzy mogą wejść na czat, poudawać słodką kretynkę i poczytać privy z góry na dół wychwalające cycki, których w sumie nie widać. .
Q1: Macie swoje foteczkowe lowe, któremu jesteście niewierni do granic możliwości?
Q2: Dziewczynki, jak wiele dostajecie typu 'jesteś śliczna, pokaż cycki', 'cyberek?', 'pokazik i skejp?'? Dajecie się poderwać?
Q3: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Q4: Wakacje bądź urlop: morze/jezioro/góry/fotka?
Q5: Zboczuszek, słodziaczek i sexiaczek?
Temat z dupy i nudów, bo niereformowalny się obija.
Mam dzisiaj dobry humor, pozdrawiam każdego! :-*.
lista tematów
[Czat] Zaginął.. strona 6 z 8
Wszystkie kocham jednakowo,żadnej nie zdradzam :>
Konto usunięte: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Bez słów to czynię.
Bo tak.
Morza mam dosyć,jezioro to jest to Aktualnie fotka
Wszystko!
Że kocham wszystkie jednakowo :>
Pragnę pochwalić się tym,ale zamek z jej strony-rozumiesz? A ruchać mi się chce jednak,dla waszego info nie zrezygnuje z tego
Toć pisała że nie ma cyca,zero cyca = zero wartości,no.
Czujkę mam że burza nadchodzi :x
Nie może tak być
Abaddon: Pragnę pochwalić się tym,ale zamek z jej strony-rozumiesz? A ruchać mi się chce jednak,dla waszego info nie zrezygnuje z tego
I tak się dowiem !! Zobaczysz xD a z ruchania Ci nie każę wcale rezygnować, wręcz przeciwnie..... rozmnażaj się :D
Ty już nie filozofuj....
Paczaj,a jednak tak jest
Sam Tobie powiem
Te słynne,brakujące cyce? Ok,pokazuj pściółku
Wiedz że..dla Ciebie też bym z tego nie zrezygnował
Nie..sam seks,bez bachorów
ok
No to jest źle :C
To czekam
A nie wiesz, że na to też trzeba zasłużyć ? :D
Ahahaha a niby po co ? :D:D
Jak Ty brzydko mówisz o dzieciochach !
Dobrze :> Żadnej nie okłamuję, prawdomówny jestem ^^
Ja na cycki też :D
Dawno mam za sobą okres cukrowania pściółce ;D Czas na miód :D
Cieszę się że rozumiesz mnie :)
W sumie mówię inaczej, jednak tutaj za to ban, stąd znalazł się bachor xD
ależ oczywiście, że nie
Szpila: No dobre dupeczki są, ale jeżdza sobie na widlakach i rzadko je widuję ale ostanio jak rozkminiłam elektrycznego paleciaka zaczeliśmy sie ścigać najpierw po hali ale wjechał któryś w pudło i przenieslismy się na plac
zamiast pracować w pocie czoła, to się gonią widlakami, boże
dlaczego ten realny nie był zazdrosny o tego wirtualnego? czy nic o nim nie wiedział i wcisnęłaś mu, że to tylko koleżanka?:(
sory, czasy się zmieniają, dawne wartości odeszły w zapomnienie :|
zawsze jak wchodzę do pokoju, w którym siedzisz, jesteś oblegana przez stado pokemonów, które marzą dniami i nocami, żebyś chociaż raz im odpisała :(