Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012 (pierwszy post)

.. i jest poszukiwany: "wysoki chlopak, ciemna karnacja, brazowe krecone włosy. chetnie sie takim zaopiekuje! Dzisiaj dostalam takiego nagiego przyplywu ze takiego bym chciała, najlepiej zeby nie byl za chudy" (małe kopiuj-wklej).

Dlaczego coraz więcej ludzi szuka swojej miłości pisząc bezsensowne ogłoszenie, które w większości nikt nie czyta? Czy nie lepiej wyjść z domu, pochodzić po mieście, podbić do jakiejś wydekoltowanej blondyny i zapytać po prostu 'siema maleńka, wyglądasz jak moja przyszła dziewczyna, wiesz?'. Jest jeszcze oczywiście wersja dla nołlajfów (takich jak ja), którzy mogą wejść na czat, poudawać słodką kretynkę i poczytać privy z góry na dół wychwalające cycki, których w sumie nie widać. :pavarotti:.
Q1: Macie swoje foteczkowe lowe, któremu jesteście niewierni do granic możliwości?
Q2: Dziewczynki, jak wiele dostajecie typu 'jesteś śliczna, pokaż cycki', 'cyberek?', 'pokazik i skejp?'? Dajecie się poderwać?
Q3: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Q4: Wakacje bądź urlop: morze/jezioro/góry/fotka?
Q5: Zboczuszek, słodziaczek i sexiaczek?

Temat z dupy i nudów, bo niereformowalny się obija. :zabawa:
Mam dzisiaj dobry humor, pozdrawiam każdego! :-*.

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012
Draxiu
Draxiu: To mnie podrywaja ;]

ależ oczywiście, a kiedy LSODL? :ziober2:.

Szpila
Szpila: Ale co ? :D

Ty już wiesz co!

Eve
Eve: bo w dzisiejszych czasach większośc osób postępuje tak jak inni jeden zrobił słitfoć w lustrze, drugi podpatrzył - zrobił to samo. jeden sie ogłosił, więc dlaczego ten drugi ma być gorszy?! Suma summarum, syf się robi.

za małolata nie brali przykładu z rodziców, to na starość biorą przykład ze słitasów, naprawdę, napawa mnie to optymizmem w stosunku do społeczeństwa!

Eve
Eve: albo zdjęcie, których czasami się tez nie ma :D

Ty musisz mieć, więc.. :D

Eve
Eve: w ogóle, kiedyś się mnie gośc zapytał, czy dam mu swoje podpaski, czy może mi wylizać buty, czy oddam mu moje rajstopy

lubię takich :rotfl:, albo ten z tym, że położy się przede mną, ja w szpilkach i pytanie: 'w co wbiłabyś mi szpilkę?'

Konto usunięte
Konto usunięte: tak ale ostatnio rozpadł się nasz foteczkowy związek :(

to niefajnie Patusiu, jak to przeżyłaś?

Konto usunięte
Konto usunięte: wysyłam cycki za doładowanie. dalej modnie czy nie?

modne, ale teraz wysyłają cycki dla większego fejmu, nie jest im potrzebne doładowanie :D
Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012

a tak poza tematem, chciałabym Was wszystkich przygotować do największej tęsknoty jakiej kiedykolwiek doświadczycie. 23.07 wyjeżdżam i nie będzie mnie trzy tygodnie! :-(

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  15 lipca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie wiem.. Aktualnie skrecilbym lolka sobie.

Nie próbowałam nigdy tego typu używek.
najszybciej pasuje mi wersja z balonem.

LuznyGosc
LuznyGosc: Wole je jesc.

średnio lubie truskawki. Wole czeresnie.

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

LuznyGosc
LuznyGosc
  15 lipca 2012

Moze w koncu wyleczysz sie z forum. :ziober2:

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012

Patryczku, i tak wiem, że będziesz tęsknił :ziober2: forum w moim sercu na zawsze, nigdy się nie wyleczę!

Dekompresja
Dekompresja
  15 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty już wiesz co!

ehem , ehem to to ? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: 23.07 wyjeżdżam i nie będzie mnie trzy tygodnie! :-(

musze spojrzec jak pracuje...
eee popołudniówki mam.
Bede tesknic :*

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

LuznyGosc
LuznyGosc
  15 lipca 2012
Szpila
Szpila: Nie próbowałam nigdy tego typu używek. najszybciej pasuje mi wersja z balonem.

I nie probuj, jak nie chcesz.
Wersja z balonem? Dlaczego tak myslisz? Oczywiscie masz prawo tak myslec, ale ja rowniez moge Cie zapewnic, ze balonow nie krece, choc Twoje moglbym. :rotfl:
LuznyGosc
LuznyGosc
  15 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Patryczku, i tak wiem, że będziesz tęsknił forum w moim sercu na zawsze, nigdy się nie wyleczę!

Tylko i wylacznie za kolejna para cyckow, ktorych nie bedzie tu widac. :ziober2:
Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012
Szpila
Szpila: ehem , ehem to to ?

właśnie to :D

Szpila
Szpila: musze spojrzec jak pracuje... eee popołudniówki mam. Bede tesknic :*

jakbyś miała na rano, to byś nie tęskniła?
suka :and:
Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Tylko i wylacznie za kolejna para cyckow, ktorych nie bedzie tu widac.

och, romantyku!
LuznyGosc
LuznyGosc
  15 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: och, romantyku!

Jestem skrytym romantykiem. :ziober2:
Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Jestem skrytym romantykiem.

http://weheartit.com/entry/32641511
:*
Dekompresja
Dekompresja
  15 lipca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: I nie probuj, jak nie chcesz. Wersja z balonem? Dlaczego tak myslisz? Oczywiscie masz prawo tak myslec, ale ja rowniez moge Cie zapewnic, ze balonow nie krece, choc Twoje moglbym.

Bo ostanio wszyscy krecą balona.
Nie mam balonów :and: nie ma co krecić jak byś nawet chciał.

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie to :D

:rotfl:
nie mówimy o tym na głos .

Konto usunięte
Konto usunięte: jakbyś miała na rano, to byś nie tęskniła? suka

Nie bo do 14 jest szefostwo w firmie i trzeba zapi...
a jak jest po południówka to z chłopakami na paleciakach się ścigami :rotfl:
Pięknie do mnie mówisz :zakochany:

Marylajn
Marylajn
  15 lipca 2012
Szpila
Szpila: nie mówimy o tym na głos .

przecież nawet nie zaczęłam tematu.

Szpila
Szpila: Nie bo do 14 jest szefostwo w firmie i trzeba zapi... a jak jest po południówka to z chłopakami na paleciakach się ścigami Pięknie do mnie mówisz

tak to się teraz nazywa? :D
wiadomo :*
LuznyGosc
LuznyGosc
  15 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://weheartit.com/entry/32641511 :*

Zajebisty, ale to wilczyca. :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.