.. i jest poszukiwany: "wysoki chlopak, ciemna karnacja, brazowe krecone włosy. chetnie sie takim zaopiekuje! Dzisiaj dostalam takiego nagiego przyplywu ze takiego bym chciała, najlepiej zeby nie byl za chudy" (małe kopiuj-wklej).
Dlaczego coraz więcej ludzi szuka swojej miłości pisząc bezsensowne ogłoszenie, które w większości nikt nie czyta? Czy nie lepiej wyjść z domu, pochodzić po mieście, podbić do jakiejś wydekoltowanej blondyny i zapytać po prostu 'siema maleńka, wyglądasz jak moja przyszła dziewczyna, wiesz?'. Jest jeszcze oczywiście wersja dla nołlajfów (takich jak ja), którzy mogą wejść na czat, poudawać słodką kretynkę i poczytać privy z góry na dół wychwalające cycki, których w sumie nie widać. .
Q1: Macie swoje foteczkowe lowe, któremu jesteście niewierni do granic możliwości?
Q2: Dziewczynki, jak wiele dostajecie typu 'jesteś śliczna, pokaż cycki', 'cyberek?', 'pokazik i skejp?'? Dajecie się poderwać?
Q3: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Q4: Wakacje bądź urlop: morze/jezioro/góry/fotka?
Q5: Zboczuszek, słodziaczek i sexiaczek?
Temat z dupy i nudów, bo niereformowalny się obija.
Mam dzisiaj dobry humor, pozdrawiam każdego! :-*.
lista tematów
[Czat] Zaginął.. strona 4 z 8
ależ oczywiście, a kiedy LSODL? .
Ty już wiesz co!
Eve: bo w dzisiejszych czasach większośc osób postępuje tak jak inni jeden zrobił słitfoć w lustrze, drugi podpatrzył - zrobił to samo. jeden sie ogłosił, więc dlaczego ten drugi ma być gorszy?! Suma summarum, syf się robi.
za małolata nie brali przykładu z rodziców, to na starość biorą przykład ze słitasów, naprawdę, napawa mnie to optymizmem w stosunku do społeczeństwa!
Ty musisz mieć, więc.. :D
Eve: w ogóle, kiedyś się mnie gośc zapytał, czy dam mu swoje podpaski, czy może mi wylizać buty, czy oddam mu moje rajstopy
lubię takich , albo ten z tym, że położy się przede mną, ja w szpilkach i pytanie: 'w co wbiłabyś mi szpilkę?'
to niefajnie Patusiu, jak to przeżyłaś?
modne, ale teraz wysyłają cycki dla większego fejmu, nie jest im potrzebne doładowanie :D
a tak poza tematem, chciałabym Was wszystkich przygotować do największej tęsknoty jakiej kiedykolwiek doświadczycie. 23.07 wyjeżdżam i nie będzie mnie trzy tygodnie! :-(
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
LuznyGosc: I nie probuj, jak nie chcesz.
Wersja z balonem? Dlaczego tak myslisz? Oczywiscie masz prawo tak myslec, ale ja rowniez moge Cie zapewnic, ze balonow nie krece, choc Twoje moglbym.
Bo ostanio wszyscy krecą balona.
Nie mam balonów nie ma co krecić jak byś nawet chciał.
nie mówimy o tym na głos .
Nie bo do 14 jest szefostwo w firmie i trzeba zapi...
a jak jest po południówka to z chłopakami na paleciakach się ścigami
Pięknie do mnie mówisz