.. i jest poszukiwany: "wysoki chlopak, ciemna karnacja, brazowe krecone włosy. chetnie sie takim zaopiekuje! Dzisiaj dostalam takiego nagiego przyplywu ze takiego bym chciała, najlepiej zeby nie byl za chudy" (małe kopiuj-wklej).
Dlaczego coraz więcej ludzi szuka swojej miłości pisząc bezsensowne ogłoszenie, które w większości nikt nie czyta? Czy nie lepiej wyjść z domu, pochodzić po mieście, podbić do jakiejś wydekoltowanej blondyny i zapytać po prostu 'siema maleńka, wyglądasz jak moja przyszła dziewczyna, wiesz?'. Jest jeszcze oczywiście wersja dla nołlajfów (takich jak ja), którzy mogą wejść na czat, poudawać słodką kretynkę i poczytać privy z góry na dół wychwalające cycki, których w sumie nie widać. .
Q1: Macie swoje foteczkowe lowe, któremu jesteście niewierni do granic możliwości?
Q2: Dziewczynki, jak wiele dostajecie typu 'jesteś śliczna, pokaż cycki', 'cyberek?', 'pokazik i skejp?'? Dajecie się poderwać?
Q3: Chłopcy, próbujecie poderwać hotnastki w tenże sposób? Kilka czułych słówek i już są wasze?
Q4: Wakacje bądź urlop: morze/jezioro/góry/fotka?
Q5: Zboczuszek, słodziaczek i sexiaczek?
Temat z dupy i nudów, bo niereformowalny się obija.
Mam dzisiaj dobry humor, pozdrawiam każdego! :-*.
[Czat] Zaginął.. strona 5 z 8
Nie ?
No dobre dupeczki są, ale jeżdza sobie na widlakach i rzadko je widuję ale ostanio jak rozkminiłam elektrycznego paleciaka zaczeliśmy sie ścigać najpierw po hali ale wjechał któryś w pudło i przenieslismy się na plac
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
no macie, macie.
na czacie? sporo:d szczegolnie noca.
mooooorze, zdecydowanie.
wszystko!
To Ty mi bedziesz marudzic? Okej. Wydaje mi sie, ze stoimy na tym samym, tzn. chcemy stanac naprzeciw siebie.
Papiery jedziesz skladac? Ja o szostej musze wstac, bo do pracy trzeba jechac.
Mogę już zacząść.
To Ty to na pisałeś. Ja się bede wstydzić xD
Si jade złożyć, formalność. Ja wziełam wolne. Ale we wtorek już do pracy
Ale wiesz, ze mnie teraz zbyt czesto tu nie ma. Wieczorami ewentualnie.
Juz Ci powtarzalem, ze nie musisz sie mnie wstydzic, noooo, Kasiu, Katarzyno. :)
Trzeba robic pieniadze.
Spadam. Marudz mi na PW. :*
Ja tez nie zabardzo teraz ranki mam to moze bede aktywna po południu. Bo po połódniówce to padam na ryj.
Zawsze się wstydze i mało wtedy mówie:D
Kasiu Katarzyno Dziewczyno ma ty jetses piekna jak rózy kwiat
Ano trzeba.
Oks, bede. hyhy