lista tematów
[Czat] Za 19 godzin kolejne emocje strona 6 z 8
No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD
Zamknijcie ktoś temat bo te baby nie dość że nie znają się na piłce, grać nie potrafią, to jeszcze typują, jakby wiedziały co w tym sporcie jest możliwe.
Tak, bo takie to tylko babami nazwać można :x
Tak, bo takie to tylko babami nazwać można :x
Damianku to tu cię rozczaruje. Sama nie gram ale mój braciszek od 15 lat kopie w gałke więc przy nim nie można nic o piłce nie wiedzieć. :) pozdrawiam gorąco pana który aż tak się udziela i ma nadzieję na wygraną Polaków...
nasiwygrająna pewnotakniemainnejopcjiidesobiepomalowactwarzwbiloczerwonebarwy
ipowieszeseflagenasamochodzieo!chybaspacjamisięzepsuła;o
ipowieszeseflagenasamochodzieo!chybaspacjamisięzepsuła;o
Temat jedno , ale dialog na forum bardzo ambitny xD . A propo dialogu i do rzeczy jak zagraja pol meczu a po przerwie wyjda na spacer to sory ale ni chu ja . Ja tam czekam na wynik bo kumple sie zalozyli , a ktos straci litra i krate ;)

chyba nie czytasz hyde parku ,wiec mozesz nieogarniać o cochodzi.