No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD
[Czat] Za 19 godzin kolejne emocje strona 6 z 8
Zamknijcie ktoś temat bo te baby nie dość że nie znają się na piłce, grać nie potrafią, to jeszcze typują, jakby wiedziały co w tym sporcie jest możliwe.
Tak, bo takie to tylko babami nazwać można :x
Damianku to tu cię rozczaruje. Sama nie gram ale mój braciszek od 15 lat kopie w gałke więc przy nim nie można nic o piłce nie wiedzieć. :) pozdrawiam gorąco pana który aż tak się udziela i ma nadzieję na wygraną Polaków...
nasiwygrająna pewnotakniemainnejopcjiidesobiepomalowactwarzwbiloczerwonebarwy
ipowieszeseflagenasamochodzieo!chybaspacjamisięzepsuła;o
Temat jedno , ale dialog na forum bardzo ambitny xD . A propo dialogu i do rzeczy jak zagraja pol meczu a po przerwie wyjda na spacer to sory ale ni chu ja . Ja tam czekam na wynik bo kumple sie zalozyli , a ktos straci litra i krate ;)