Niereformowalny
Niereformowalny
  12 czerwca 2012 (pierwszy post)

No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD

Janek
Janek
  12 czerwca 2012
Marylka
Marylka: MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI

Nie mówcie mi więc, co mam robić :> :nutki:
LadyBlack006
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
LadyBlack006
  12 czerwca 2012

Witam wszystkich:) widzę że od rana dyskusję dotyczące meczu...hm nie lubię piłki nożnej jednak euro oglądam. Dzisiejszy mecz będzie totalną porażka dla naszych mimo wszystko kibicujemy:)

Diiabliicaa
Diiabliicaa
  12 czerwca 2012

2:1 !! Trzeba byc dobrej mysli...

sol6
sol6
  12 czerwca 2012

W pierwszy mecz też mało kto wierzył a jednak dali radę, :ziober2:

2:1

Meczu oglądać nie będę, życzę Im szczęścia na polu walki :)

Karojina
Karojina
  12 czerwca 2012
Abaddon
Abaddon: Nie będę meczu oglądał.

"...bo będę siedział na fotuni" uahaha. Fiś;-*

Konto usunięte
Konto usunięte: jak typujecie wynik polska rosja ?

może remis ^^
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  12 czerwca 2012

Jestem zasmucony tym, co tu się odwala w związku z Euro. Nagle wszyscy przeistaczają się w wąsatych Januszy wywijających plastikowymi chorągiewkami na wiwat piłkarskich orłów. Znika niechęć do cebulandii, biało-czerwone flagi zaczynają być piękne, a na myśl o tym gownianym kraju oczy zaczynają się wam szklić z rozrzewnienia.powinniście być stali w swych uczuciach względem polski, a wy dostajecie wzwodu na myśl o tym festynie tandety.

sol6
sol6
  12 czerwca 2012

Mam déjà vu :ziober2:

PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rosja siedzi w mej głowie

Rosja to nie kraj - to stan umysłu!

KaSiUnIa01
KaSiUnIa01: nie lubię piłki nożnej jednak euro oglądam. Dzisiejszy mecz będzie totalną porażka dla naszych mimo wszystko kibicujemy:)
W ten sposób nie wypowiadaj się lepiej w towarzystwie mężczyzn bo nawet dżentelmeni koło ucha tego nie puszczą ;) Taka dobra rada :) Bierz przykład z koleżanki niżej ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba byc dobrej mysli...

Konto usunięte
Konto usunięte: a wy
zamknij japę
LadyBlack006
LadyBlack006
  12 czerwca 2012

E tam każdy ma prawo do własnego zdania, tym bardziej widząc mecz z Grecja i kolejny między Rosja a Czechami. To nie jest nowość i mało prawdopodobne że wynik będzie zadowalający dla nas. Chciałabym się mylić jednak fakty mówią za siebie

PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012

Czytałaś Potop?

Niereformowalny
Niereformowalny
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tandety

Lepsze takie tandety niż tematy biedy o Sebuchu czy innych ciekawszych postaciach tegoż działu.Wracaj na swój wykop aka hajd i nie wracaj :ziober2:

2:1 Dla Polski być musi :d

Konto usunięte
Konto usunięte: może remis ^^

to zależy jak się mecz ułoży,bo jeśli znów okaże się,że straciliśmy tak dobry moment jak z grekami szlag mnie trafi:D

sol6
sol6: 2:1

:ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: 2:1 !! Trzeba byc dobrej mysli...

trzeba!:D
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 czerwca 2012
KaSiUnIa01
KaSiUnIa01: tym bardziej widząc mecz z Grecja i kolejny między Rosja a Czechami. To nie jest nowość i mało prawdopodobne że wynik będzie zadowalający dla nas. Chciałabym się mylić jednak fakty mówią za siebie

Mecz nierowny meczowi.
Niereformowalny
Niereformowalny
  12 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Mecz nierowny meczowi.

Cuda się zdarzają nie?:Dskoro potrafiliśmy 2 lata wstecz wygrać z portugalią takimi lamusami jakich mieliśmy no to..:D
LadyBlack006
LadyBlack006
  12 czerwca 2012

A co ma do tego potop?

PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012

Sensem stylu literackiego, zawartego w tej trylogii jest wiara w niemożliwe. Ja też nie zawyżam oczekiwać. Pewnie Polacy nie dojdą do ćwierćfinału, możliwe bardzo że i z grupy nie wyjdą, ale im więcej Polaków biadoli, narzeka, czarno widzi, tym mniej mi się chce przyznawać, że chce mi się w tym narodzie żyć. Na pewno kadrze na boisku nie wciska się kitu, że nie są w stanie pokonać każdego przeciwnika. Owszem, od dekady nie pamiętam wygranego meczu z Niemcami, Szwedami czy Anglikami, ale pamiętam niedawny remis z Portugalią. Bożyszcze nastolatek powiedział, że Polacy mieli wielkie szczęście. A ja uważam, że to oni mieli wielkiego pecha. Podobna sytuacja miała miejsce w meczy Holandia - Dania w ubiegłym tygodniu. Faworyt spotkania czasem przegrywa.

Piłka jest nieprzewidywalna. Prawdziwy kibic wie, że można przegrać 9 na 10 spotkań. Ale jeśli przy drugiej przegranej mówi, że nie warto kibicować, a przy dziesiątym wygranym zakłada szalik, to jest hipokrytą.

Za dużo w Polakach pesymizmu. Za bardzo sobie rzucamy sami kłody pod nogi. Nie wierzymy w siebie, jesteśmy zakompleksieni i wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.