No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD
lista tematów
[Czat] Za 19 godzin kolejne emocje strona 5 z 8
Dyskusja ciągle na ostro. Kobiety przecież panowie do końca nie przyjmą do wiadomości że Rosja nam dokopie wolą do ostatniej chwili żyć nadzieja:) cóż a jedyną obrona jest wysyłać nas do garow
Spoko:) tyle że nie ma nawet takiej opcji żeby wygrali nasi no chyba że jakiś cud się stanie a na to raczej nie ma co liczyć:) tak więc jeśli przegrają nasi to my was panowie do garow pognamy
no Siemanko wariat i wariatko tak sobie myślę że pokaza polacy na co ich stać ale i tak dostaną z 2:1 na 100%