lista tematów
[Czat] Za 19 godzin kolejne emocje strona 5 z 8
No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD
Dyskusja ciągle na ostro. Kobiety przecież panowie do końca nie przyjmą do wiadomości że Rosja nam dokopie wolą do ostatniej chwili żyć nadzieja:) cóż a jedyną obrona jest wysyłać nas do garow
Spoko:) tyle że nie ma nawet takiej opcji żeby wygrali nasi no chyba że jakiś cud się stanie a na to raczej nie ma co liczyć:) tak więc jeśli przegrają nasi to my was panowie do garow pognamy
no Siemanko wariat i wariatko tak sobie myślę że pokaza polacy na co ich stać ale i tak dostaną z 2:1 na 100%

i wypieprzać do garów :D
w 1/4 jestem Rosjanką