Niereformowalny
Niereformowalny
  12 czerwca 2012 (pierwszy post)

No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD

LadyBlack006
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
LadyBlack006
  12 czerwca 2012

Rozumiem rozumiem Nadzieja umiera ostatnia hm pozostaje tylko życzyć powodzenia

PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012
KaSiUnIa01
KaSiUnIa01: życzyć powodzenia
Życzliwość posiada wielką moc.
LadyBlack006
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
LadyBlack006
  12 czerwca 2012

Oby aż tak wielką...

LuznyGosc
LuznyGosc
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cuda się zdarzają nie?:Dskoro potrafiliśmy 2 lata wstecz wygrać z portugalią takimi lamusami jakich mieliśmy no to..:D

Tam cuda od razu. Jak zagramy dobrze, z glowa, to jestesmy w stanie zremisowac, a nawet wygrac ten mecz. Glownym mankamentem sa liczne bledy w obronie, niestety. Mam nadzieje, ze Smuda dzisiaj dobrze ustawi druzyne. Bylbym za tym, zeby zagrac bardziej defensywnie i czekac na okazje do kontrataku, bo raczej nie ma co sie rzucac w paszcze lwa.
PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012

Strach zniszczy nas szybciej niż wszyscy rywale razem wzięci. Trzeba pizgnąć na początku każdemu sto goli i wygrać ten turniej :box:

Marylka
Marylka
  12 czerwca 2012
Janek
Janek: Nie mówcie mi więc, co mam robić :>

Meble juz połamałem, nowy ład zrobić chcę. Tynk ze ścian już zdrapałem, zamurować czas drzwi! :nutki:
Niereformowalny
Niereformowalny
  12 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Smuda dzisiaj dobrze ustawi druzyne

Obraniak out !
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Obraniak out !

Ja to widze tak: Tyton - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Wawrzyniak - Blaszczykowski, Grosicki, Polanski, Wolski, Rybus - Lewandowski
Marylka
Marylka
  12 czerwca 2012

I tak przegramy, nie wiem w co Wy wierzycie. :rotfl:

PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: out
cukierek
PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012
Marylka
Marylka: nie wiem w co
Kobieto, nawet jeśli nie wyjdziemy... Nawet jeśli dalej grać będą inni, my będziemy mecze oglądać z emocjami, a wy pójdziecie do garów, bo tylko tam rozumiecie co znaczy spalony. Mężczyźni tym się różnią od kobiet, że zawsze, nawet jeśli są mniejsi przy innych, chcą walczyć.

(nie gniewaj się, że tak piszę czasem do Ciebie rybko :P :*)
Marylka
Marylka
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kobieto, nawet jeśli nie wyjdziemy... Nawet jeśli dalej grać będą inni, my będziemy mecze oglądać z emocjami, a wy pójdziecie do garów, bo tylko tam rozumiecie co znaczy spalony. Mężczyźni tym się różnią od kobiet, że zawsze, nawet jeśli są mniejsi przy innych, chcą walczyć.

Idealne podsumowanie, szkoda tylko, że nie jestem przystosowana do przebywania w kuchni, nie wiem co to spalony i mało mnie to interesuje. :rotfl: Żaden mi jeszcze tego nie wytłumaczył, więc jakoś muszę żyć w niewiedzy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: (nie gniewaj się, że tak piszę czasem do Ciebie rybko :P :*)

Przeżyję :*
PINDOL
PINDOL
  12 czerwca 2012
...i wszystko jasne :run::pilka:
Karojina
Karojina
  12 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to zależy jak się mecz ułoży,bo jeśli znów okaże się,że straciliśmy tak dobry moment jak z grekami szlag mnie trafi:D

niech Cię trafia :D
Niereformowalny
Niereformowalny
  12 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Rybus -

chyba cie mózg boli

Konto usunięte
Konto usunięte: niech Cię trafia :D

Ty Ty nie pyskuj!:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Kobieto, nawet jeśli nie wyjdziemy... Nawet jeśli dalej grać będą inni, my będziemy mecze oglądać z emocjami, a wy pójdziecie do garów, bo tylko tam rozumiecie co znaczy spalony. Mężczyźni tym się różnią od kobiet, że zawsze, nawet jeśli są mniejsi przy innych, chcą walczyć

podbijam baby do garów jak euro nie interesuje i piwko podawać!:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.