No siema. temab z dupy jak zwykle mojego autorstwa. jak typujecie wynik polska rosja ? Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski? XD nie będę wymyślal Pytań dla nobow nie zainteresowanych euro bo gardze tymi którzy nie kibicuja naszym xd pozdrawiam swoich braci moje niedoszłe maryle i sandre i tych którzy jutro będą przyjmowac butelki na główkę po straconych golach xD tak Patrycja pozdrawiam czule xD ps testuje mobilne forum fotki i mam nadzieję że ten temat się zapisze xD
lista tematów
[Czat] Za 19 godzin kolejne emocje strona 4 z 8
Konto usunięte: Będziecie przeklinac przed ekranem i rzucać czym popadnie? czy kiedykolwiek ucierpiał jakiś odbiornik w waszym domu po kiksie polski?
Nie nie bede przeklinac, jak strzela gola to sie ciesze niesamowicie :D jak nam strzela to mowie "kurde szkoda" itp, i to wszystko.
Nie nigdy nic nie ucierpialo :P Nie jestem wariatem xD
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
takie realia
carowie piłki nożnej i jeszcze nimiec sędzią jest
ale masz na pocieszenie : http://demotywatory.pl/3823901/Nie-wierze-w--numerologie
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.