kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
SharkAttack
SharkAttack
  26 lipca 2012

strajkujemy

SlodkaaaBlondii
SlodkaaaBlondii
  26 lipca 2012

Mi sie nie podoba nowa fotka.tv

Drawsko1987
Drawsko1987
  26 lipca 2012
Internet Explorer 9 (Windows 7 Home Premium 64x, Adobe Flash Player 11.3.300.265) Nie odtwarza transmisji wideo bo pisze, że cały czas " Trwa logowanie do pokoju... " - NIE DZIAŁA .Google Chrome 20.0.1132.57 m + Adobe Flash Player 11.3.300.265 DZIAŁA POPRAWNIE.Mozilla Firefox 14 i 15.0 + Adobe Flash Player 11.3.300.265 - DZIAŁA .
NieMamSzefa
NieMamSzefa
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: MurderJooy:

"mugl"?
Poza tym, nikt nie wchodzi NA CIEBIE, tylko do Twojego pokoju :lol:
NieMamSzefa
NieMamSzefa
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a moze chce tez zeby wchodzily osoby ktorych nie znam ale moge zobaczyc kim sa

OSOBOM - Jesli juz piszecie cokolwiek na forum, to nie razcie AZ taka mala znajomoscia ortografii. Plakac sie che :zonk:
HolenderkaNL
HolenderkaNL
  26 lipca 2012

głupio zrobili :(:( wszystko na hasło teraz nikt juz prwie nie bedzie siedzial na focie:(:(

bambucza
bambucza
  26 lipca 2012

Nowa Fotka.tv = stara Fotka.tv + więcej błędów. Moim zdaniem "nowa odmiana" znaczy na lepsze, a tutaj ta definicja nie pasuje w żadnym calu.

Immportant
Immportant
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem "nowa odmiana" znaczy na lepsze, a tutaj ta definicja nie pasuje w żadnym calu.

O to to, brawo :)
MurderJooy
MurderJooy
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: MurderJooy:a moze chce tez zeby wchodzily osoby ktorych nie znam ale moge zobaczyc kim sa OSOBOM - Jesli juz piszecie cokolwiek na forum, to nie razcie AZ taka mala znajomoscia ortografii. Plakac sie che

A jaki bład popełnilam w słowie osoby?
Azgiaroo
Azgiaroo
  26 lipca 2012

Bez sensu ta nowa fotka.tv... Poprzednio było super każdy robił transmisje, ludzie mogli se bez problemu popisać, były od razu odnośniki do profilu tego kto robi transmisje i fajna zabawa była. Jestem stanowczo za przywróceniem poprzedniej fotki.tv!!

NieMamSzefa
NieMamSzefa
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jaki bład popełnilam w słowie osoby?

Zwracam honor, blednie zacytowalem, chodzilo mi o 0penYourMind i komentarz:

"Wystarczy, że je podasz osobą, które chcesz by weszły na transmisję, nie widzę problemu..."
ZaBcIa050826
ZaBcIa050826
  27 lipca 2012

niepodobają mi się zmiany...sa problemy podczas transmisji.i nie widac kto jest u mnie w pokoju...

kris84ajj
kris84ajj
  27 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i nie widac kto jest u mnie w pokoju...

Jak nie widać? Przecież jest lista widzów
Scrat
Scrat
  27 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak nie widać? Przecież jest lista widzów

A jak ktos niezalogowany wejdzie do pokoju to nadal widac w liscie widzow? :woot:
ZaKazdymRazem69
ZaKazdymRazem69
  27 lipca 2012

Mam Pytanie , jak usunąc konto na tej nowej Fotce.tv?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.