lista tematów
[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 26 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Konto usunięte: Moze mi ktos powiedziec jak mam sie niby zalogowac na fotke.tv ? Bo ani nie moge utworzyc innego konta ani sie inaczej zalgowac ; /
TU to masz
http://w.fotka.pl/3750ac7efc.jpg Klikasz w znaczek fotki i wpisujesz swoje aktualne login i hasło;]
A jak im udowodnisz, że mają 14 skoro w opisie pisze powiedzmy 17? A wiadomo, że osoby powyżej 16 nie są banowane. Tu też bezsensowny zapis, że można dopiero od 18. Głupio jest to zrobione i trzeba się z tym pogodzić. Teraz będzie natłok użytkowników bez kont i już nikt nie przejrzy profilu osoby nadającej, albo przejrzy ale nie jej bo można się podszywać i w danych wpisać konto kogoś innego:)
Mizogin: A jak im udowodnisz, że mają 14 skoro w opisie pisze powiedzmy 17? A wiadomo, że osoby powyżej 16 nie są banowane. Tu też bezsensowny zapis, że można dopiero od 18. Głupio jest to zrobione i trzeba się z tym pogodzić. Teraz będzie natłok użytkowników bez kont i już nikt nie przejrzy profilu osoby nadającej, albo przejrzy ale nie jej bo można się podszywać i w danych wpisać konto kogoś innego:)
Wtedy moderator albo administrator serwisu Fotka.tv moze poprosic o jakis dokument potwierdzajacy wiek usera.
Art. 10. Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.
szlag mnie przecież zaraz trafi!!!
"Trwa zakładanie pokoju" i będę tak do usranej śmierci czekała na utworzenie go? Ja pierdziele.. ;/
"Trwa zakładanie pokoju" i będę tak do usranej śmierci czekała na utworzenie go? Ja pierdziele.. ;/
Nie wiem jaką netykietę czytaliście, ale Fotka.tv była dla użytkowników od 15 lat, gdzie osoby do 18 roku życia mogą korzystać z jej usług za zgodą opiekuna. Co do brzuszków to nie wiem w jakim stuleciu żyjesz, ale w dzisiejszych czasach to normalna część ciała.
Co do moderatorów to nie mają wszystkiego gdzieś tylko czekają aż zostaną im przywrócone możliwości banowania, tak więc nie czujcie się bezkarni bo screeny z łamaniem regulaminu są ważne długi czas ;p
Od siebie dodam, że nikomu z ekipy modów nie podobają się zmiany więc nie jesteście sami ^^
Przynajmniej mogibyście zmienić to, że jak ktoś loguje sie z fotki to można będzie obejrzeć jego profil, nie wiem po co w ogole to zmieniacie ? Nikomu sie to nie podoba -.-
Mam ważne pytanie dlaczego jak próbuję rozpocząć transmisję i wyświetla mi się, że nie wykryto kamery i mam ją wybrać z listy nie pokazuje mi się nigdzie pasek z listą kamer? kamera na pewno jest podłączona ponieważ jest wbudowana w komputer aczkolwiek nie mam nigdzie tego paska z listą, zawsze pokazywał się nad obrazem z kamerki a teraz nie ma nic.
Konto usunięte: Nie wiem jaką netykietę czytaliście, ale Fotka.tv była dla użytkowników od 15 lat, gdzie osoby do 18 roku życia mogą korzystać z jej usług za zgodą opiekuna. Co do brzuszków to nie wiem w jakim stuleciu żyjesz, ale w dzisiejszych czasach to normalna część ciała.
Prosze, milej lektury http://fotka.tv/regulamin