kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze mi ktos powiedziec jak mam sie niby zalogowac na fotke.tv ? Bo ani nie moge utworzyc innego konta ani sie inaczej zalgowac ; /

TU to masz
http://w.fotka.pl/3750ac7efc.jpg Klikasz w znaczek fotki i wpisujesz swoje aktualne login i hasło;]
Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: watpie ^^

Ja też w to wątpię ;] ale nie będę już poruszał tego tematu dalej co oni robią mam to w nosie ;]
Mizogin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
Mizogin
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak było przed tą zmianą nawet 14 siedziały

A jak im udowodnisz, że mają 14 skoro w opisie pisze powiedzmy 17? A wiadomo, że osoby powyżej 16 nie są banowane. Tu też bezsensowny zapis, że można dopiero od 18. Głupio jest to zrobione i trzeba się z tym pogodzić. Teraz będzie natłok użytkowników bez kont i już nikt nie przejrzy profilu osoby nadającej, albo przejrzy ale nie jej bo można się podszywać i w danych wpisać konto kogoś innego:)
Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
Mizogin
Mizogin: A jak im udowodnisz, że mają 14 skoro w opisie pisze powiedzmy 17? A wiadomo, że osoby powyżej 16 nie są banowane. Tu też bezsensowny zapis, że można dopiero od 18. Głupio jest to zrobione i trzeba się z tym pogodzić. Teraz będzie natłok użytkowników bez kont i już nikt nie przejrzy profilu osoby nadającej, albo przejrzy ale nie jej bo można się podszywać i w danych wpisać konto kogoś innego:)

Wtedy moderator albo administrator serwisu Fotka.tv moze poprosic o jakis dokument potwierdzajacy wiek usera.
Art. 10. Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.
Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Mizogin
Mizogin:

już masz nasz na pisane wyżej to już wiesz :}
Tired
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 130
Tired
  25 lipca 2012

Kompletna kicha..

kamylka
kamylka
  25 lipca 2012
szlag mnie przecież zaraz trafi!!!
"Trwa zakładanie pokoju" i będę tak do usranej śmierci czekała na utworzenie go? Ja pierdziele.. ;/
notbad20
notbad20
  25 lipca 2012

Kamylka,nie jesteś sama:D

0penYourMind
0penYourMind
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyna ma z 15-16 lat? A no i brzuszki pokazuja w transmisji

Nie wiem jaką netykietę czytaliście, ale Fotka.tv była dla użytkowników od 15 lat, gdzie osoby do 18 roku życia mogą korzystać z jej usług za zgodą opiekuna. Co do brzuszków to nie wiem w jakim stuleciu żyjesz, ale w dzisiejszych czasach to normalna część ciała.

Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem tak bo już nimi zostali i są i teraz mają wszystko w nosie ;]

Co do moderatorów to nie mają wszystkiego gdzieś tylko czekają aż zostaną im przywrócone możliwości banowania, tak więc nie czujcie się bezkarni bo screeny z łamaniem regulaminu są ważne długi czas ;p

Od siebie dodam, że nikomu z ekipy modów nie podobają się zmiany więc nie jesteście sami ^^
MurderJooy
MurderJooy
  25 lipca 2012

jak ustawie hasło to juz nikt nie bedzie mugl wejsc na mnie...

Konto usunięte
Konto usunięte: MurderJooy:a pozatym moze ktos sobie nie życzy aby ogladaly go nieznajome osoby, które nawet nie posiadaja konta To sie ustawia haslo do pokoju, nie widze problemu
0penYourMind
0penYourMind
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ustawie hasło to juz nikt nie bedzie mugl wejsc na mnie...

Wystarczy, że je podasz osobą, które chcesz by weszły na transmisję, nie widzę problemu...
MurderJooy
MurderJooy
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wystarczy, że je podasz osobą, które chcesz by weszły na transmisję, nie widzę problemu...

a moze chce tez zeby wchodzily osoby ktorych nie znam ale moge zobaczyc kim sa
Gebeels
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 19
Gebeels
  25 lipca 2012

Przynajmniej mogibyście zmienić to, że jak ktoś loguje sie z fotki to można będzie obejrzeć jego profil, nie wiem po co w ogole to zmieniacie ? Nikomu sie to nie podoba -.-

fobiia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 134
fobiia
  25 lipca 2012

Mam ważne pytanie dlaczego jak próbuję rozpocząć transmisję i wyświetla mi się, że nie wykryto kamery i mam ją wybrać z listy nie pokazuje mi się nigdzie pasek z listą kamer? kamera na pewno jest podłączona ponieważ jest wbudowana w komputer aczkolwiek nie mam nigdzie tego paska z listą, zawsze pokazywał się nad obrazem z kamerki a teraz nie ma nic.

Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jaką netykietę czytaliście, ale Fotka.tv była dla użytkowników od 15 lat, gdzie osoby do 18 roku życia mogą korzystać z jej usług za zgodą opiekuna. Co do brzuszków to nie wiem w jakim stuleciu żyjesz, ale w dzisiejszych czasach to normalna część ciała.

Prosze, milej lektury http://fotka.tv/regulamin :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.