kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
SiedzeNaSwini
SiedzeNaSwini
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To sie ustawia haslo do pokoju, nie widze problemu

Ja widzę problem, ktoś jest zalogowany - jest nie pożądany, dodajesz na czarną listę i tyle. Z niezalogowanymi to nie przejdzie, może równie dobrze dalej siedzieć, robić zrzuty ekranu i inne bardziej lub mniej dziwne rzeczy. Stworzenie prywatnego pokoju całkowicie odetnie Ciebie od wszystkich, a samemu prowadząc transmisję można poznać ciekawe osoby, lub dla nas w jakiś sposób interesujące, to nie rozwiązuje problemu, poza tym dochodzi to o czym wspomniał woland.
Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z niezalogowanymi to nie przejdzie, może równie dobrze dalej siedzieć, robić zrzuty ekranu i inne bardziej lub mniej dziwne rzeczy. Stworzenie prywatnego pokoju całkowicie odetnie Ciebie od wszystkich, a samemu prowadząc transmisję można poznać ciekawe osoby, lub dla nas w jakiś sposób interesujące, to nie rozwiązuje problemu, poza tym dochodzi to o czym wspomniał woland.

Dlatego napisalem przed chwila po tym poscie Wolanda ze zle to zrobili ze Ci ktorzy nie sa zarejestrowani moga dalej byc w pokoju mimo wszystko ze haslo jest zalozone. Dostep do takiego pokoju powinien miec tylko osoby posiadajace haslo.
SiedzeNaSwini
SiedzeNaSwini
  25 lipca 2012

Na paru transmisjach byłem, w większości przypadków 80% czasu który powinien być poświęcony na rozmowę, ktoś musiał się koncentrować na wyrzucaniu niezalogowanych. Ktoś sobie ich nie życzy, a jednocześnie też chce by wszyscy ludzie z kontem mieli dostęp, tak jak to było do tej pory. Hasło nie rozwiązuje do końca tego problemu :)

DonLukash
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 2
DonLukash
  25 lipca 2012

Wszystko ekstra ale dyskusja miedzy nami użytkownikami nie rozwiąże problemu.. Widze tu ewidentny brak wypowiedzi kogoś z FT lub im podobnym. Jest tu dużo poważnych argumentów..

Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wcięło opcję zgłoś , pod okienkiem. (Jak mam teraz was zgłaszać :P)

Z tym się zgodzę ale są Różne sposoby zgłaszania :}
sztywniutka
sztywniutka
  25 lipca 2012

dla mnie te zmiany są do bani, wcześniej było lepiej

Scrat
Scrat
  25 lipca 2012

Regulamin serwisu Fotka.tv, cytuje:

Konto usunięte
Konto usunięte: Art. 8. Fotka.tv dostępna jest jedynie dla Użytkowników, którzy ukończyli 18 rok życia.

Zacznijmy od tego ze polowa transmisji w dniu dzisiejszym sa prowadzone przez poke ponizej 18 roku zycia :D. Moim zdaniem serwis Fotka.tv powinna byc dostepna dla userow ktorzy ukonczyli 16 roku zycia. Pytanie do FT: Czy bedzie zmiana dot. tego art.8? Jezeli nie to dlaczego dalej osoby nie majace 18 lat siedza na fotka.tv. Moderatorzy do roboty.

Konto usunięte
Konto usunięte: Art. 19. Użytkownik ma prawo do usunięcia Konta samodzielnie lub kontaktując się z Administratorem Serwisu. Usunięcie konta powoduje rozwiązanie Umowy z Serwisem.

W ustawieniach powinna byc opcja do usuniecie konta z fotka.tv. Tak moim zdaniem bedzie lepsze rozwiazanie.
Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zacznijmy od tego ze polowa transmisji w dniu dzisiejszym sa prowadzone przez poke ponizej 18 roku zycia :D.

Też tak było przed tą zmianą nawet 14 siedziały :lol:
Scrat
Scrat
  25 lipca 2012

-Nie wiem jak u innych ale u mnie przycisk "Zglos moderatorom" nie dziala, nie ma reakcji, zero komunikatu o tym czy wpis zostal zgloszony czy nie.

Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: eż tak było przed tą zmianą nawet 14 siedziały

Prosze bardzo przyklad http://fotka.tv/justyna-Wbijac--16233 . Dziewczyna ma z 15-16 lat? A no i brzuszki pokazuja w transmisji :rotfl:.

A moderatorzy nie reaguja :ninja:? Why? Nie ma zabawki w zwiazku z ta zmiana? :D zabrali wam zabawki pewnie ? :D
Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A moderatorzy nie reaguja ?

Powiem tak bo już nimi zostali i są i teraz mają wszystko w nosie ;]
Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem tak bo już nimi zostali i są i teraz mają wszystko w nosie

No ale skoro na poczatku kazdej transmisji widnieje komunikat ze kazdy ma sie zastosowac do regulaminu to nie wezma sie za robote bo po cos dostali ta zabawke.
TajemniczaOnaa1993
TajemniczaOnaa1993
  25 lipca 2012

Moze mi ktos powiedziec jak mam sie niby zalogowac na fotke.tv ? Bo ani nie moge utworzyc innego konta ani sie inaczej zalgowac ; /

Matuidi
Matuidi
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie wezma sie za robote bo po cos dostali ta zabawke.

Może na urlopie są :afro:
Scrat
Scrat
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może na urlopie są

Taaa wszyscy sa na urlopie? :D watpie ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.