[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 27 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Zapomnialem dopisac ze w regulaminie w art.8 jest tak napisane ale tez jest napisane ze osoby ponizej 18 lat musze miec zgode opiekuna albo rodzicow. I myslisz ze wiekszosc ma takiej zgody?
Jak już ktoś taką posiada to i tak w 99,999999999999% jest podrobiona, ale tego już nie można sprawdzić jedynie kazać przyprowadzić opiekuna do kamerki, ale to już byłaby totalna przesada i dlatego było to traktowane z przymrużeniem oka. Oczywiście nie licząc osób które nie miały 15 lat, bo takie natychmiast były banowane nawet jeżeli na transmisji nie łamano żadnego podpunktu.
co znaczą te porty? czyżbym nie mógł nic oglądać, bo mam tylko te TCP powyżej tysiąca ?
szkoda ,ze G00gle opanowało już i tu..(na dobre)..
http://w.fotka.pl/1179e64189.jpg
http://w.fotka.pl/b9cbdb8855.jpg
Moze tutaj mi ktos pomoze...
Czemu gdy chce zmienic nick na fotce.tv ( postepuja zgodnie z instrukcja to jest w miejce gdzie jest imie wpisuje sowj nick ) wyskakuj mi wprowadz poprawne imie??
Imie ze spacja nie dziala. Niektore znaki specjalnie nie dzialaja. Ale zdanie po arabsku mozna skleic
Chcąc dać bana musze kilkakrotnie naciskac bo nie chwyta za pierwszym razem,gratuluje kolejnej pomyłki
Kompletnie tego nie rozumiem,zamiast wprowadzić zmiany za jednych razem(skądinąd beznadziejne)to robią to po trochu,najpierw te logowania a teraz nawet moderatorzy muszą czekać aż wprowawdzą dla nich funkcje -,- chciałbym znać nazwisko tego debila w fotce odpowiedzialnego za zmiany bo rzucanie sie na jednego programiste odpowiedzialnego za kontakty z użytkownikami jest co najmniej nie fair ;)najpierw zmiana wyglądu profilu na fotce,póżniej te problemy z PW ,teraz to OMG .Fotka umiera,szkoda mi jej ;(
Nie rozumiem też tego że oddzielili fotke.pl od fotki.tv,wszystkie portale o podobnej tematyce jak fota.tv(jak naprzykład stickam.com)dążyły do utworzenia profilu użytkownika na tej samej stronie,tu na fotce.pl wszystko było na miejscu a teraz sie od tego odcieli,sami sie dobijają.Pozatym jak będzie wyglądać sytuacja z prywatnymi wiadomościami?? stworzą oddzielne dla fotki.tv??może jeszcze oddzielny profil założą ?? Boje sie myśleć jakie jeszcze mają pomysły -,-