kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Scrat
Scrat
  25 lipca 2012

Zapomnialem dopisac ze w regulaminie w art.8 jest tak napisane ale tez jest napisane ze osoby ponizej 18 lat musze miec zgode opiekuna albo rodzicow. I myslisz ze wiekszosc ma takiej zgody? :rotfl:

0penYourMind
0penYourMind
  25 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I myslisz ze wiekszosc ma takiej zgody?

Jak już ktoś taką posiada to i tak w 99,999999999999% jest podrobiona, ale tego już nie można sprawdzić jedynie kazać przyprowadzić opiekuna do kamerki, ale to już byłaby totalna przesada i dlatego było to traktowane z przymrużeniem oka. Oczywiście nie licząc osób które nie miały 15 lat, bo takie natychmiast były banowane nawet jeżeli na transmisji nie łamano żadnego podpunktu.
cjfeelip
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
cjfeelip
  25 lipca 2012

co znaczą te porty? czyżbym nie mógł nic oglądać, bo mam tylko te TCP powyżej tysiąca ?
szkoda ,ze G00gle opanowało już i tu..(na dobre)..
http://w.fotka.pl/1179e64189.jpg

http://w.fotka.pl/b9cbdb8855.jpg

Wariacik89
Wariacik89
  26 lipca 2012

Moze tutaj mi ktos pomoze...
Czemu gdy chce zmienic nick na fotce.tv ( postepuja zgodnie z instrukcja to jest w miejce gdzie jest imie wpisuje sowj nick ) wyskakuj mi wprowadz poprawne imie??

Immportant
Immportant
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu gdy chce zmienic nick na fotce.tv ( postepuja zgodnie z instrukcja to jest w miejce gdzie jest imie wpisuje sowj nick ) wyskakuj mi wprowadz poprawne imie??

Próbowałeś bez cyferek?
Scrat
Scrat
  26 lipca 2012

Imie ze spacja nie dziala. Niektore znaki specjalnie nie dzialaja. Ale zdanie po arabsku mozna skleic :rotfl:

Immportant
Immportant
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale zdanie po arabsku mozna skleic

Nie tylko po arabsku ^^
afrodytka27
afrodytka27
  26 lipca 2012

Chcąc dać bana musze kilkakrotnie naciskac bo nie chwyta za pierwszym razem,gratuluje kolejnej pomyłkid83dde21

Drawsko1987
Drawsko1987
  26 lipca 2012

Programista pracuje nad tym. Pozdrawiam.

SiwyRPK
SiwyRPK
  26 lipca 2012

Ja to samo nie widze pokoju

Mizogin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
Mizogin
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: MurderJooy:jak ustawie hasło to juz nikt nie bedzie mugl wejsc na mnie... Wystarczy, że je podasz osobą, które chcesz by weszły na transmisję, nie widzę problemu...

Ale głupie wytłumaczenie... i myślisz, że to rozwiązuje problem? Wiesz dobrze, że nie o to chodzi.
0penYourMind
0penYourMind
  26 lipca 2012
Mizogin
Mizogin: Ale głupie wytłumaczenie... i myślisz, że to rozwiązuje problem? Wiesz dobrze, że nie o to chodzi.

Masz na dzień dzisiejszy mądre wyjście ? Jak tak to się podziel, chętnie posłucham...
pikuj95
pikuj95
  26 lipca 2012

Kompletnie tego nie rozumiem,zamiast wprowadzić zmiany za jednych razem(skądinąd beznadziejne)to robią to po trochu,najpierw te logowania a teraz nawet moderatorzy muszą czekać aż wprowawdzą dla nich funkcje -,- chciałbym znać nazwisko tego debila w fotce odpowiedzialnego za zmiany bo rzucanie sie na jednego programiste odpowiedzialnego za kontakty z użytkownikami jest co najmniej nie fair ;)najpierw zmiana wyglądu profilu na fotce,póżniej te problemy z PW ,teraz to OMG .Fotka umiera,szkoda mi jej ;(

pikuj95
pikuj95
  26 lipca 2012

Nie rozumiem też tego że oddzielili fotke.pl od fotki.tv,wszystkie portale o podobnej tematyce jak fota.tv(jak naprzykład stickam.com)dążyły do utworzenia profilu użytkownika na tej samej stronie,tu na fotce.pl wszystko było na miejscu a teraz sie od tego odcieli,sami sie dobijają.Pozatym jak będzie wyglądać sytuacja z prywatnymi wiadomościami?? stworzą oddzielne dla fotki.tv??może jeszcze oddzielny profil założą ?? Boje sie myśleć jakie jeszcze mają pomysły -,-

Immportant
Immportant
  26 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcąc dać bana musze kilkakrotnie naciskac bo nie chwyta za pierwszym razem,gratuluje kolejnej pomyłki

Ja przetestowałam wszystkie możliwości i mi nie zaskakują czasem :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.