lista tematów
[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 33 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Konto usunięte: a ja mam problem:/ wchodząc na jakikolwiek pokój na Fotka.tv ciągle wyświetla mi "trwa logowanie do pokoju"i tak stoii w miejscu przez cały czas:/ Czy jest ktoś mi w stanie pomóc??? Gdyby coś czekam na jakąś wiadomość na pw. Z góry serdeczne dzieki.
Musisz poczekać, aż prace się skończą i wszystko się ustabilizuje. Ewentualnie reinstal flasha :)
Jeśli masz chrome nie powinno być problemu.
"Nie można wykryć kamery. Proszę wybrać kamerę z listy."
A listy żadnej tam nie mam. ;D No śmiechu warte ;| ;d
Widze ze zastosowali kolejne poprawki na Fotka.tv ale czy kiedykolwiek dadza nam opcje Zglaszania transmisji ? Moglibyscie wreszcie dodac taka opcje pod transmisja...
Ah i zapomnialem dodac: Czy zawsze ten pop-up wyskoczy za kazdym razem kiedy mamy kogos ogladac? chyba raz albo 2 wystarczy a nie za kazde klikniecie na jakas transmisje nie?
Konto usunięte: a ja mam problem:/ wchodząc na jakikolwiek pokój na Fotka.tv ciągle wyświetla mi "trwa logowanie do pokoju"i tak stoii w miejscu przez cały czas:/ Czy jest ktoś mi w stanie pomóc??? Gdyby coś czekam na jakąś wiadomość na pw. Z góry serdeczne dzieki.
mam ten sam problem, uzywam google chrome ...
kandale: IloveTrance85:a ja mam problem:/ wchodząc na jakikolwiek pokój na Fotka.tv ciągle wyświetla mi "trwa logowanie do pokoju"i tak stoii w miejscu przez cały czas:/ Czy jest ktoś mi w stanie pomóc??? Gdyby coś czekam na jakąś wiadomość na pw. Z góry serdeczne dzieki.mam ten sam problem, uzywam google chrome ...
usuńcie sobie ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki, jeśli to nie pomoże to wyczyścić trzeba pamięć flash :) A jeśli to nie pomoże to piszcie na kontakt :)
Vandeta: Witam Mam Pytanie Co Do Fotka Tv Poniewiez Kiedys Gdy Bylem Na Fotka Tv Ludzie Wchodzacy Na Moj Profil Na FOTKA.PL Widzieli Ze Prowadze Transmisje (TERAZ TEGO NIEMA ) Dlaczego ? Wedłog Mnie Zmniejsza To Zdecydowanie Ilosc Widzow :) Prosze O Odpowiedz ! :) Moim Zdaniem FTV powinna Byc chociaz Czesciowo Kompatybilna Z Fotką Pl Chodzby Nawet Ze Wzgledu Na To iz Ludzi Wchodzacy Na FTV DO MNIE nie widza moje profilu na FPL ... Pozdrawiam Czekam Na Rozwiniecie Tematu :)
Aby Goście na Twoim profilu zobaczyli, że prowadzisz transmisję należy się zalogować przez profil FPL.
Najlepszym pomysłem było by to gdyby Fotka.tv wróciła do swojego starego wyglądu gdyż łatwo było wejść na dany profil i w ogóle
Nie podoba mi się to