kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Immportant
Immportant
  31 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam problem:/ wchodząc na jakikolwiek pokój na Fotka.tv ciągle wyświetla mi "trwa logowanie do pokoju"i tak stoii w miejscu przez cały czas:/ Czy jest ktoś mi w stanie pomóc??? Gdyby coś czekam na jakąś wiadomość na pw. Z góry serdeczne dzieki.

Musisz poczekać, aż prace się skończą i wszystko się ustabilizuje. Ewentualnie reinstal flasha :)
Jeśli masz chrome nie powinno być problemu.
kamylka
kamylka
  1 sierpnia 2012

"Nie można wykryć kamery. Proszę wybrać kamerę z listy."
A listy żadnej tam nie mam. ;D No śmiechu warte ;| ;d

Scrat
Scrat
  1 sierpnia 2012

Widze ze zastosowali kolejne poprawki na Fotka.tv ale czy kiedykolwiek dadza nam opcje Zglaszania transmisji ? :zonk: Moglibyscie wreszcie dodac taka opcje pod transmisja...

Scrat
Scrat
  1 sierpnia 2012

Ah i zapomnialem dodac: Czy zawsze ten pop-up wyskoczy za kazdym razem kiedy mamy kogos ogladac? :wtf: chyba raz albo 2 wystarczy a nie za kazde klikniecie na jakas transmisje nie?

Drawsko1987
Drawsko1987
  1 sierpnia 2012

Tutaj masz pomoc: http://fotka.tv/pomoc#help_1

kamylka
kamylka: "Nie można wykryć kamery. Proszę wybrać kamerę z listy." A listy żadnej tam nie mam. ;D No śmiechu warte ;| ;d
kandale
kandale
  2 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam problem:/ wchodząc na jakikolwiek pokój na Fotka.tv ciągle wyświetla mi "trwa logowanie do pokoju"i tak stoii w miejscu przez cały czas:/ Czy jest ktoś mi w stanie pomóc??? Gdyby coś czekam na jakąś wiadomość na pw. Z góry serdeczne dzieki.

mam ten sam problem, uzywam google chrome ...
Immportant
Immportant
  2 sierpnia 2012
kandale
kandale: IloveTrance85:a ja mam problem:/ wchodząc na jakikolwiek pokój na Fotka.tv ciągle wyświetla mi "trwa logowanie do pokoju"i tak stoii w miejscu przez cały czas:/ Czy jest ktoś mi w stanie pomóc??? Gdyby coś czekam na jakąś wiadomość na pw. Z góry serdeczne dzieki.mam ten sam problem, uzywam google chrome ...

usuńcie sobie ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki, jeśli to nie pomoże to wyczyścić trzeba pamięć flash :) A jeśli to nie pomoże to piszcie na kontakt :)
xpitex
xpitex
  5 sierpnia 2012
Vandeta
Vandeta: Witam Mam Pytanie Co Do Fotka Tv Poniewiez Kiedys Gdy Bylem Na Fotka Tv Ludzie Wchodzacy Na Moj Profil Na FOTKA.PL Widzieli Ze Prowadze Transmisje (TERAZ TEGO NIEMA ) Dlaczego ? Wedłog Mnie Zmniejsza To Zdecydowanie Ilosc Widzow :) Prosze O Odpowiedz ! :) Moim Zdaniem FTV powinna Byc chociaz Czesciowo Kompatybilna Z Fotką Pl Chodzby Nawet Ze Wzgledu Na To iz Ludzi Wchodzacy Na FTV DO MNIE nie widza moje profilu na FPL ... Pozdrawiam Czekam Na Rozwiniecie Tematu :)

Aby Goście na Twoim profilu zobaczyli, że prowadzisz transmisję należy się zalogować przez profil FPL.
ChupaChupsx3
ChupaChupsx3
  7 sierpnia 2012

Najlepszym pomysłem było by to gdyby Fotka.tv wróciła do swojego starego wyglądu gdyż łatwo było wejść na dany profil i w ogóle
Nie podoba mi się to

Scrat
Scrat
  8 sierpnia 2012
ChupaChupsx3
ChupaChupsx3: Najlepszym pomysłem było by to gdyby Fotka.tv wróciła do swojego starego wyglądu gdyż łatwo było wejść na dany profil i w ogóle Nie podoba mi się to

Stary wyglad juz nie wroci niestety :)
GoldenChildrens
GoldenChildrens
  13 sierpnia 2012

ogólnie powiem tak...zje.:cenzura:.iście

Drawsko1987
Drawsko1987
  14 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie powiem tak...zje..iście

W czym problem?
GoldenChildrens
GoldenChildrens
  15 sierpnia 2012

nie ma nicku jak wchodze tylko jakiś "piotrek23452352" :I

Kaktusik18
Kaktusik18
  16 sierpnia 2012

Jak zwykle musieli popsuć durnymi zmianami gratulacje.

mili123
mili123
  1 września 2012

gdzie znajde wejscie na fotke

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.