Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
13 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Plan gier :
Tabela po 25 spotkaniach :
Jakie wyniki typujecie?
Gdzie najciekawsze spotkanie?
Kto bliżej mistrza? /bliżej 1 ligi?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Gutek909
17 kwietnia 2012
Konto usunięte: na meczu Realu już byłem, ale niestety tylko na towarzyskim
no i oczywiście nie na SB, tylko w Berlinie, ale zawsze jest się czym pochwalić ;D
Chudy
17 kwietnia 2012
Konto usunięte: no i oczywiście nie na SB, tylko w Berlinie, ale zawsze jest się czym pochwalić ;D
NuTiiiiii
17 kwietnia 2012
Konto usunięte: no właśnie, Katalonii bronić będą Fejk i Nutii , a Kastylii pewnie tylko ja przy pomocy Rexa ( pobanuje katalończyków ) no i może Leona ( woli Real niż Barce ;D ) ;D.
ja i tak zawsze obiektywnie, wiadomo :)
nawet gdy Barca nie wygra to 5:0 na długo w pamięci pozostanie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
17 kwietnia 2012
a ogólnie Żurek nic nie strzelił dla Legii? Tak łatwo przegrali z Sevilla 0:2 ;)
JestemMistrzu
17 kwietnia 2012
1 kwietnia mecz między drużynami Legii i Lecha odbędzie się z wyłączeniem sektorów przewidzianych dla gości. Taką decyzję wydał Jacek Kozłowski, wojewoda mazowiecki po otrzymaniu wniosku komendanta stołecznego policji z negatywną oceną bezpieczeństwa meczu
NuTiiiiii
17 kwietnia 2012
Konto usunięte: komendanta stołecznego policji z negatywną oceną bezpieczeństwa meczu
dla nich to 10 minut roboty napisać taki bezpodstawny wniosek i nikt tego nie neguje
HWDP!