Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
10 März 2012 (pierwszy post)
Pary 1/4 finału Pucharu Polski w sezonie 2011/2012. Pierwsze mecze tej fazy odbędą się 13 i 14 marca, a rewanże 20 i 21 marca.
Kto awansuje dalej?
Czy Legia sięgnie po Puchar 2 raz pod rząd?
Jak nie Legia to kto wygra puchar pasztetowej ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
WueRZet
12 März 2012
Renifer: Lech i Wisła zagrają w strojach retro,
Nasze pewnie identyczne jak 10 lat temu w czasie spotkania z Tłokami (na 80-lecie).
Ale info, że Wisła zagra również w takich strojach to dla mnie nowość. Fajnie by było.
WueRZet
12 März 2012
MaqdaIena: No zdaje się, że wszystkie bany z przyjezdnymi lądują u nas własnie, bo dobre miejsce na zabezpieczenie przed agresywnymi nimi i onymi.
Wątpią aby pojawiło się tych 500 Wiślaków. Mimo wszystko słaby termin do wyjazdu przez pół Polski
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
12 März 2012
WueRZet: Wątpią aby pojawiło się tych 500 Wiślaków. Mimo wszystko słaby termin do wyjazdu przez pół Polski
O nie .
Mam nadzieję, że się jednak zjawią, lepiej wtedy jest .
Renifer
12 März 2012
MaqdaIena: No zdaje się, że wszystkie bany z przyjezdnymi lądują u nas własnie, bo dobre miejsce na zabezpieczenie przed agresywnymi nimi i onymi.
Na szczęście jadę na mecz prosto z pracy, i wracając mam nadzieję, że zdążę przed onymi.
Nie pamiętam kiedy ostatnio Wiślaki jeździły przez nasze rewiry
WueRZet: Nasze pewnie identyczne jak 10 lat temu w czasie spotkania z Tłokami (na 80-lecie).
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
12 März 2012
Renifer: Nie pamiętam kiedy ostatnio Wiślaki jeździły przez nasze rewiry
Grzebię w pamięci właśnie... w 2010 jesienią byli, chyba musialam czekać aż ich zamkną w autobusach .
A może coś mi się myli .
Poszperam w moich zdjęciowym i filmowym archiwum .
NuTiiiiii
13 März 2012
Przejeżdżałem obok stadionu Gryfa, full psiarni i lapali z jednej i drugiej strony wszystko co na warszawskich blachach. Na stadionie bekowo wyglądały wysięgniki z kamerami, ponoć w tv boisko wyglądało jak obornik
ogólnie beka, że karnet na 2 lata na Wzgórze Wolności nie kosztuje tyle co bilet na mecz z Legią :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
13 März 2012
a i kilku śledzi gadało o bojkocie meczu ze Śląskiem, zero barw flag i dopingu
wiadomo foch na zarząd