RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 maja 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może nikt nie pyta, bo Żabojad nie zna polskiego, a dziennikarze ni w ząb francuskiego

trafiony zatopiony hahahaha :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na temat kontuzji łokcia Damiena Perquisa pojawiają się niepokojące plotki. Mówi się, że 28-letni obrońca nie zdąży wyleczyć urazu i nie zagra na EURO 2012. Te spekulacje bardzo denerwują reprezentanta Polski. - To mnie strasznie wkurza! - mówi podirytowany w wywiadzie dla "Super Expressu". - Mam już dość tego, że o moim zdrowiu wypowiadają się wszyscy dookoła. A mnie nikt nie pyta, jak jest naprawdę. Docierają do mnie informacje, że niektórzy już by mnie najchętniej skreślili z kadry przez ten łokieć - dodaje. Może nikt nie pyta, bo Żabojad nie zna polskiego, a dziennikarze ni w ząb francuskiego Kadra na miarę XXI wieku. Aby porozmawiać z reprezentantem potrzebujesz tłumacza ;)

nie ma co , dziś nieszczęśliwie upadnie - odnowi się uraz - zegnaj Euro
...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
ciekawe czy Franz będzie konsekwentny i nie powoła Boruca i Kuszczaka , bo Fabiański kontuzja :rotfl:
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
'jak widzimy na razie tylko Ludo Obraniak nie jest gotowy by zaśpiewać hymn Polski,ale jak zapewnia Franciszek Smuda jeśli wyjdzie w spotkaniu z Grecją to go zaśpiewa'

HAHAHAHAHAHA :rotfl:
WueRZet
WueRZet
  26 maja 2012
Zespół PZPN-u wygląda bojowo :rock:
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
kolejny klasyk Szpaka 'Perkiz podbiegł uścisnąć fizykoterapeutów'

HAHAHA :rotfl:
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
a teraz powiedział ,że Żurawski grał w Hannoverze , boże kto go jeszcze trzyma w tej TVP :rotfl:
TottenhamHot
TottenhamHot
  26 maja 2012
czy to prawda ze kretyn Smuda wystawil Błaszczykowskiego w ataku ?
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  26 maja 2012
dla mnie Szpakowski nieodlacznie kojarzy się z meczami reprezentacji ...cieszylem sie bardzo jak uslyszalem ze po latach wrocil do komentowania
Chyba dlatego ze czasy za dzieciaka które najlepiej sie wspomina to był czas kiedy on komentował Wg mnie robi atmosfere i mi to wystarczy wole to niz komentatora który w jednym palcu zna sklady druzyn terazniejsze i iles tam lat wstecz :tak:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  26 maja 2012
Chudy
Chudy: a teraz powiedział ,że Żurawski grał w Hannoverze , boże kto go jeszcze trzyma w tej TVP

Szpak to legenda a legendom sie wybacza :ziober2:
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Szpak to legenda a legendom sie wybacza

ale on na te czasy się w ogóle nie nadaje , jest totalnym ignorantem , przecież jest masa komentatorów z ogromną wiedzą i świetnym głosem , ale i tak TVP pada więc i Szpaku będzie musiał odejść , nie da się go słuchać a ten Juskowiak zamiast mu zwrócić uwagę to przytakuje i się cieszy , chyba że sam nie ma pojęcia :rotfl:
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
Artmedia Pestrzałka

Szpaku w formie dzisiaj mocno :rotfl:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  26 maja 2012
mecz pokazał że PZPN nie ma dublerów.
Chudy
Chudy
  26 maja 2012
no z taką grą to PZPN sobie nie pokopie na Euro , a na Grecję taki ładny kursik
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kadra na miarę XXI wieku. Aby porozmawiać z reprezentantem potrzebujesz tłumacza ;)

No jak w tym kabarecie:

- Dlaczego nie dostałeś się do reprezentacji Niemiec?
- Nie znam tureckiego

RexMundi
RexMundi: nie ma co , dziś nieszczęśliwie upadnie - odnowi się uraz - zegnaj Euro

Niech upada tak w każdym meczu na Euro :rock:

joker4444
joker4444: dla mnie Szpakowski nieodlacznie kojarzy się z meczami reprezentacji ...cieszylem sie bardzo jak uslyszalem ze po latach wrocil do komentowania Chyba dlatego ze czasy za dzieciaka które najlepiej sie wspomina to był czas kiedy on komentował Wg mnie robi atmosfere i mi to wystarczy wole to niz komentatora który w jednym palcu zna sklady druzyn terazniejsze i iles tam lat wstecz

Podbijam mocno :tak:

Chudy
Chudy: no z taką grą to PZPN sobie nie pokopie na Euro , a na Grecję taki ładny kursik

To Ty nie wiem co oglądałeś panie znafco z FM-a :zonk:

Ogólnie dziś Matuszczyk, Polanski, Boenisch i Perquis pokazali, że są w formie i będzie z nich pożytek na Euro. Z kolei Dudka, Wolski i Brożek (czemu nie wpuścił Sobiecha to ja nie wiem) to jakieś totalne nieporozumienie.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.