RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 мая 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj nikt nie zagrał bardzo dobrze.

mi podobał się Rybus chociaż celownik miał rozregulowany.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 мая 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: mi podobał się Rybus chociaż celownik miał rozregulowany.

No tak, było widac ze cos robi na boisku, ale chyba tylko on.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, było widac ze cos robi na boisku, ale chyba tylko on.

Cisza przed burzą :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  27 мая 2012
Poseł PiS Jan Tomaszewski został na miesiąc zawieszony w prawach członka klubu tej partii i ukarany naganą - poinformowało biuro prasowe PiS. Taką decyzję podjęło prezydium klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości w piątek.

Poseł został zawieszony w prawach członka klubu na 1 miesiąc, za wypowiedzi na temat polskiej reprezentacji na Euro 2012.

9 maja Tomaszewski w Radiu ZET krytycznie odniósł się do składu kadry, która zagra na Euro 2012. Stwierdził m.in., że nie chce, aby w reprezentacji, w koszulce z białym orłem "grali jeden Francuz i dwóch Niemców, którzy grali już dla Francji i dla Niemiec" i "odbierają naszym, prawdziwym Polakom" miejsce w reprezentacji. Powiedział też m.in., że nie będzie kibicował polskim piłkarzom na Euro.
Chudy
Chudy
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinien polecieć Kucharczyk, Matuszczyk i Boenisch

Matuschyk , Boenisch , Perquis , Polanski i Obraniak :tak:
Chudy
Chudy
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poseł PiS Jan Tomaszewski został na miesiąc zawieszony w prawach członka klubu tej partii i ukarany naganą - poinformowało biuro prasowe PiS. Taką decyzję podjęło prezydium klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości w piątek. Poseł został zawieszony w prawach członka klubu na 1 miesiąc, za wypowiedzi na temat polskiej reprezentacji na Euro 2012. 9 maja Tomaszewski w Radiu ZET krytycznie odniósł się do składu kadry, która zagra na Euro 2012. Stwierdził m.in., że nie chce, aby w reprezentacji, w koszulce z białym orłem "grali jeden Francuz i dwóch Niemców, którzy grali już dla Francji i dla Niemiec" i "odbierają naszym, prawdziwym Polakom" miejsce w reprezentacji. Powiedział też m.in., że nie będzie kibicował polskim piłkarzom na Euro.

za prawdę każą , ale cytując klasyka Monikę Olejnik
'w Chelsea też grają obcokrajowcy' :rotfl:
smencikk
smencikk
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fernando Torres 1987-03-20 Chelsea 91 27 Pedro 1987-07-28 FC Barcelona 15 2

Ta dwójka to jakieś nieporozumienie.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta dwójka to jakieś nieporozumienie.

Torres pewnie będzie wykorzystywany w końcówkach spotkań a Pedro ostatnio łapie wiatr w żagle z resztą zamiast Villi ilość zawodników z FCB musi się zgadzać.
Kogo typujesz do napadu od początku, tak realnie ?
Chudy
Chudy
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta dwójka to jakieś nieporozumienie.

sugerujesz że powinien pojechać Adrian?
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poseł PiS Jan Tomaszewski został na miesiąc zawieszony w prawach członka klubu tej partii i ukarany naganą - poinformowało biuro prasowe PiS. Taką decyzję podjęło prezydium klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości w piątek. Poseł został zawieszony w prawach członka klubu na 1 miesiąc, za wypowiedzi na temat polskiej reprezentacji na Euro 2012. 9 maja Tomaszewski w Radiu ZET krytycznie odniósł się do składu kadry, która zagra na Euro 2012. Stwierdził m.in., że nie chce, aby w reprezentacji, w koszulce z białym orłem "grali jeden Francuz i dwóch Niemców, którzy grali już dla Francji i dla Niemiec" i "odbierają naszym, prawdziwym Polakom" miejsce w reprezentacji. Powiedział też m.in., że nie będzie kibicował polskim piłkarzom na Euro.

Niech się idzie z Grzesiem i Zdzisiem wódy nachlać spocony Janek :zonk:

Chudy
Chudy: Matuschyk , Boenisch , Perquis , Polanski i Obraniak

Mhm, a w ich miejsce zapewne Mila, Sobota, Kaźmierczak, Sztylka i Cetnarski :tak:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
smencikk
smencikk
  27 мая 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kogo typujesz do napadu od początku, tak realnie ?

Z tej czwórki tylko Llorente. Szkoda mi Soldado, bo jest najlepszym hiszpańskim strzelcem w lidze, a nie dostaje powołania na rzecz nic nie grającego w tym sezonie Pedro.

Chudy
Chudy: sugerujesz że powinien pojechać Adrian?

Wg mnie Torres < Soldado i Pedro < Muniain :)

No i nadal nie mogę przeboleć braku powołania nawet do szerokiej kadry dla El Capitano...
Chudy
Chudy
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wg mnie Torres < Soldado i Pedro < Muniain :) No i nadal nie mogę przeboleć braku powołania nawet do szerokiej kadry dla El Capitano...

Llorente , Soldado , Adrian , Raul

byłoby lepiej? :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  27 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z tej czwórki tylko Llorente. Szkoda mi Soldado, bo jest najlepszym hiszpańskim strzelcem w lidze, a nie dostaje powołania na rzecz nic nie grającego w tym sezonie Pedro.

Też stawiam na Llotente w pierwszym składzie. Soldado miał teraz okazję się wykazać pod nieobecność piłkarzy grających w Pucharze Króla i za dużo nie pokazał i to chyba Pedro będzie więcej grał od niego.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  27 мая 2012
Skład reprezentacji Polski na Euro 2012:

Bramkarze: Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn), Przemysław Tytoń (PSV Eindhoven), Grzegorz Sandomierski (KRC Genk, na wyp. w Jagiellonii Białystok)

Obrońcy: Sebastian Boenisch (Werder Brema), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Damien Perquis (FC Sochaux), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Kamil Grosicki (Sivasspor), Adam Matuszczyk (Fortuna Duesseldorf), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Girondins Bordeaux), Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Rafał Wolski (Legia Warszawa)

Napastnicy: Paweł Brożek (Celtic Glasgow), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover 96).
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
smencikk
smencikk
  27 мая 2012
Nóż mi się w kieszeni otwiera, jak widzę ten skład.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.