RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 Mai 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
Chudy
Chudy
  25 Mai 2012
aaa zapomniałem o rodzynku Ojgenie Polańskim,który rok temu kochał Niemcy ale teraz już Polskę i Janka Tomaszewskiego chce uciszać dobrą grą :rotfl:

to wszystko plus Franz Smuda , reklamy Biedronki , Koko Koko Euro Spoko i świnia typująca wyniki daje nam mieszankę wybuchowej beki :rotfl:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 Mai 2012
Chudy
Chudy: Obraniak to francuz ,który ledwo duka po polsku

Zapewne jak grali Olisadebe i Roger to gorąco kibicowałeś reprezentacji :zonk: Obraniak uczy się polskiego tak w ogóle.

Chudy
Chudy: Matuschyk niemiec , Boenisch

Matuszczyk*
Obaj urodzeni w Gliwicach z rodziców Polaków, skończ swoje czcze demagogie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Enkido
  25 Mai 2012
Chudy
Chudy: świnia typująca wyniki

To na Ukrainie ją mają, piszesz coś bez ładu i składu :zonk:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
TottenhamHot
TottenhamHot
  25 Mai 2012
ja tam jestem za neutralizacja, pod warunkiem że będzie to ktoś dobry.

Chudy
Chudy: Ojgenie Polański

Chudy
Chudy: Matuschyk

Chudy
Chudy: Boenisch

moze mu sie kadry pomylily :lol:
Enkido
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam jestem za neutralizacja

Boże :zonk:

Nie wiem co wy macie do Polanskiego, Boenischa i Matuszczyka, przecież to Polacy.
Chudy
Chudy
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze mu sie kadry pomylily

Ojgenek już nie mógł grać w Niemczech to nagle pokochał Polskę , masakra jakaś z tą kadrą pzpn jest :rotfl:
TottenhamHot
TottenhamHot
  25 Mai 2012
Enkido
Enkido: Nie wiem co wy macie do Polanskiego, Boenischa i Matuszczyka, przecież to Polacy.

co to za polak ktory nie zna , jezyka polskiego ?
Oczywiscie Ty tego nie zrozumiesz.
TottenhamHot
TottenhamHot
  25 Mai 2012
Chudy
Chudy: Ojgenek już nie mógł grać w Niemczech to nagle pokochał Polskę , masakra jakaś z tą kadrą pzpn jest

czuje kompromitacje na euro. Tylko czekac az weszlo po euro zbombarduje bekowymi artykulami na temat pzpn team
Chudy
Chudy
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co to za polak ktory nie zna , jezyka polskiego ?

przecież to są piłkarze wyszkoleni od początku w Niemczech , którzy mają tylko jakieś tam polskie korzenie ale całe życie mieli wyłożone na nasz kraj , no bo jak Polak może nie znać języka Polskiego? :crylol: wstyd to mało powiedziane , tylko szkoda prawdziwych dobrych polaków w składzie ,że musza uczestniczyć w takiej szopce :and:
Enkido
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co to za polak ktory nie zna , jezyka polskiego ? Oczywiscie Ty tego nie zrozumiesz.

Rozumiem, rozumiem. To jakiej Ty jesteś narodowości, bo Polakiem na bank nie jesteś?
Gutek909
Gutek909
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: neutralizacja,

chyba naturalizacją koleś :mrgreen:

chociaż tutaj wam przyznam rację, też nie chciałbym w kadrze Polanskiego, Perquisa czy Obraniaka.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze , że Czesi też będa pokazywać mecze , przynajmniej nie będzie się uzależnionym od naszych komentatorów :)

nie lubisz Jacka Laskowskiego? Bedzie komentowac Euro przeciez.
Gutek909
Gutek909
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubisz Jacka Laskowskiego? Bedzie komentowac Euro przeciez.

ale mecze naszych to chyba Szpaku co nie ?
Enkido
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mecze naszych to chyba Szpaku co nie ?

Bez Szpakowskiego to naszych nie oglądam, nikt inny nie potrafi takiej atmosfery wprowadzić :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Polanskiego, Perquisa czy Obraniaka

Przeciwko Olisadebe i Rogerowi też byłeś?
Gutek909
Gutek909
  25 Mai 2012
Enkido
Enkido: Przeciwko Olisadebe i Rogerowi też byłeś?

przeciwko Rogerowi tak, a gdy grał w reprezentacji Olisadebe to miałem 11-12 lat, więc się jarałem, ale młody wiek, można to zrozumieć ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.