RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 Mai 2011 (pierwszy post)

Temat zbiorczy poświęcony zarówno przygotowaniom reprezentacji Polski do finałów Euro 2012
jak i grupowej walce pozostałych reprezentacji walczących o awans do turnieju który odbędzie się na Polskich i Ukraińskich boiskach.

Dodatkowo w tym temacie omawiać można przygotowania do Euro od strony organizacyjnej
Budowy stadionów, zaplecza sportowego itd.

Zapraszam do dyskusji

...Ignorance is bliss...
kzyhu
kzyhu
  25 Mai 2012
Chudy
Chudy: przecież to są piłkarze wyszkoleni od początku w Niemczech , którzy mają tylko jakieś tam polskie korzenie ale całe życie mieli wyłożone na nasz kraj , no bo jak Polak może nie znać języka Polskiego? wstyd to mało powiedziane , tylko szkoda prawdziwych dobrych polaków w składzie ,że musza uczestniczyć w takiej szopce

zgadzam się

Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubisz Jacka Laskowskiego? Bedzie komentowac Euro przeciez.

pewno jeden mecz na całą kolejkę :and: , po mistrzostwach świata w hokeju przekonałem się do czeskich komentatorów :tak:
TottenhamHot
TottenhamHot
  25 Mai 2012
Chudy
Chudy: przecież to są piłkarze wyszkoleni od początku w Niemczech , którzy mają tylko jakieś tam polskie korzenie ale całe życie mieli wyłożone na nasz kraj , no bo jak Polak może nie znać języka Polskiego? wstyd to mało powiedziane , tylko szkoda prawdziwych dobrych polaków w składzie ,że musza uczestniczyć w takiej szopce

dokladnie

Enkido
Enkido: Rozumiem, rozumiem. To jakiej Ty jesteś narodowości, bo Polakiem na bank nie jesteś?

Mam jakies Pruskie korzenia, nie jestem już polakiem ?

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba naturalizacją koleś

racja, ale gafa :lol:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam jakies Pruskie korzenia, nie jestem już polakiem ?

Jak widać tak skoro "pruskie" dajesz z dużej, a "Polak" z małej ;) Też nie umiesz języka polskiego, więc zgodnie z tym co wcześniej napisałeś wniosek jest jeden
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Renifer
Renifer
  25 Mai 2012
Azerbejdżan ostatecznie będzie starał się wraz z Gruzją o organizację Euro 2020.
Enkido
  25 Mai 2012
Renifer
Renifer: Azerbejdżan ostatecznie będzie starał się wraz z Gruzją o organizację Euro 2020.

Nie mają najmniejszych szans i casus Chin i olimpiady w Pekinie nie może być tu brany pod uwagę.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
TottenhamHot
TottenhamHot
  25 Mai 2012
Enkido
Enkido: Też nie umiesz języka polskiego, więc zgodnie z tym co wcześniej napisałeś wniosek jest jeden

Czy kazdy rodowity anglik mowi poprawnie po angielsku ?
Enkido
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy kazdy rodowity anglik mowi poprawnie po angielsku ?

Nie, Polanski, Boenisch i Matuszczyk to rodowici Polacy z kolei ;)
RexMundi
RexMundi
  25 Mai 2012
boże co za spory znowu
Niemcy na ukradli Klose i Podolskiego to my im Polanskiego, Boenischa i Matuszczyka - mają za swoje
...Ignorance is bliss...
thomas893
thomas893
  25 Mai 2012
Enkido jesteś w przeważającej mniejszości. Farbowani z reprezentacji out! :ziober2:

Liczę na 3 srogie porażki :mrgreen:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mecze naszych to chyba Szpaku co nie ?

nSport tez ma prawa do transmisji a tam Szpaka nie bedzie :P
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 Mai 2012
Chudy

podbijam tak mocno jak nigdy
Renifer
Renifer
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam jakies Pruskie korzenia, nie jestem już polakiem ?

Jesteś prusakiem :P

Z tego taboru strainierich tylko Obraniak coś reprezentuje.
Polanski gra wciąż do tyłu(?!), Matuszczyk jest słaby, Boensich czy jak on sie tam zwie jest lepszy od Wawrzyniaka (zresztą to nie jest trudne).
Enkido
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido jesteś w przeważającej mniejszości. Farbowani z reprezentacji out!

Najciekawsze jest to, że wszyscy tak obecnie twierdzący kiedyś byli wielkimi zwolennikami naturalizacji Emsiego i Perejro.

Konto usunięte
Konto usunięte: Liczę na 3 srogie porażki

Cieszy mnie to wręcz. Przed MŚ 2002, 2006 i ME 2008 pompowano balonik czego tam nie osiągniemy, już widziano naszych z medalami, ba, z pucharem. I co? I były 3 klapy. A teraz mało kto w nich wierzy, wszyscy skazują na porażkę, a ja po cichu mam nadzieję, że będzie dobrze. Oczywiście nie liczę na medal, ale na wyjście z grupy.
kzyhu
kzyhu
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nSport tez ma prawa do transmisji

do Euro 2012 ??

Konto usunięte
Konto usunięte: Liczę na 3 srogie porażki

podbijam bardzo :tak:
RexMundi
RexMundi
  25 Mai 2012
w sumie też wolałbym jakiś innych bardziej "polaków" ale z drugiej strony trzeba kibicować temu co sie ma
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.