RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pozwoliłem sobie usunąć kilka postów kompletnie niezwiązanych z tematem : " z europejskich boisk"

widze swoje posty tez usuwasz :rotfl:
przydałby sie zatem jaki temat "sportowy offtop" :woot:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widze swoje posty tez usuwasz przydałby sie zatem jaki temat "sportowy offtop"

Przydałoby się także kilka nowych pozycji np. po 1 - boks, po 2 - siatkówka i po 3 koszykówka. Tak jak jest temat o F1.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przydałoby się także kilka nowych pozycji np. po 1 - boks, po 2 - siatkówka i po 3 koszykówka. Tak jak jest temat o F1.

i wszystkie te tematy razem z offtopem sportowym wartałoby podpiąć :woot:
kzyhu
kzyhu
  19 maja 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przydałoby się także kilka nowych pozycji np. po 1 - boks, po 2 - siatkówka i po 3 koszykówka. Tak jak jest temat o F1.

przecie nikt nie broni zakładać tematów , byle by w miarę sensowne były :)

Konto usunięte
Konto usunięte: i wszystkie te tematy razem z offtopem sportowym wartałoby podpiąć

z tego co wiem to teraz podobno jedynie 4 tematy mogą być przyklejone , ale o to trzeba by Rexa zapytać
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i wszystkie te tematy razem z offtopem sportowym wartałoby podpiąć

Czemu nie, można spróbować. Ja bym chciał chociaż o boksie coś w końcu niedługo tyle ciekawego będzie się działo nie tylko w obozie Adamka, ale i braci Kliczko.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przecie nikt nie broni zakładać tematów , byle by w miarę sensowne były :)

Wy możecie go podwiesić, wtedy to tak lepiej wygląda :D
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co wiem to teraz podobno jedynie 4 tematy mogą być przyklejone , ale o to trzeba by Rexa zapytać

na O Fotka jest wiecej tematów podpietych :woot:
Gutek909
Gutek909
  19 maja 2011
niedługo się zaczyna sezon reprezentacyjny siatkarzy i siatkarek ;)

może założę temat..
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niedługo się zaczyna sezon reprezentacyjny siatkarzy i siatkarek ;) może założę temat..

załóz temat Siatkówka (wzorem F1) a Kamil go przypnie :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: załóz temat Siatkówka (wzorem F1) a Kamil go przypnie

pewnie tak zrobię, bo mi się nie będzie chciało wysilać na jakiś konkretniejszy :P
napiszę do Szaraka, bo mam pewność, że podepnie, w końcu fan siatkówki. ;p
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Real Madryt zremisował z reprezentacją Murcji 2:2 w meczu charytatywnym na rzecz ofiar trzęsienia ziemi, do jakiego doszło niedawno na południu Hiszpanii. W spotkaniu wystąpił Jerzy Dudek.

:szok:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  19 maja 2011
Kadra Borussii na mecz z Lechem:

Bramkarze: Mitchell Langerak, Johannes Focher
Obrońcy: Dede, Marc Hornschuch, Mats Hummels, Łukasz Piszczek, Felipe Santana, Neven Subotic, Damir Vrancic, Lasse Sobiech
Pomocnicy: Damir Bakalorz, Jakub Błaszczykowski, Antonio Da Silva, Mario Goetze, Florian Kringe
Napastnicy: Daniel Ginczek, Kevin Grosskreutz, Damien Le Tallec, Robert Lewandowski, Marco Stiepermann, Mohamed Zidan

To kadry polski ich ! pewnie maja dziadkow polakow :rotfl: :rotfl:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
Polacy w BVB faktycznie mają dużo do powiedzenia, widać to w tym meczu :)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  19 maja 2011
murawa w Poznaniu - bez komentarza...
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 maja 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: po 1 - boks,

zróbta

NuTiiiiii
NuTiiiiii: 2 - siatkówka

zróbta też

NuTiiiiii
NuTiiiiii: po 3 koszykówka

ten też zróbta
zawsze mi się marzył temat o NBA - ale wiem że kilka razy tu były tematy o koszykówce jednak nie wypaliły
jak większość tematów niestety tematycznych
a zaczął się np. nowy sezon GP na żużlu,
no NBA wchodzi w faze końcową ale nie ma gdzie i z kim nacieszyć się porażką Lakersów 0:4 z Dallas

cały sezon tenisowy ogarnąć w jedne temat .. chociaż wielkoszlemowe turnieje wole w pojedynczych wersjach ( niebawem Roland Garros)

- zasadą takich tematów musi być jednak to by były aktywne a nie nabity post raz na tydzień, czy nabijany przez jedną czy dwie osoby

Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co wiem to teraz podobno jedynie 4 tematy mogą być przyklejone , ale o to trzeba by Rexa zapytać

nie wiem jaka jest zasada.. na innych działach różnie to bywa
jednak myślę że kilka tematów jak zawiśnie to nikomu nic sie nie stanie
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.