RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
tibauld
tibauld
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Z tego co słyszałem to z piłką też :]

Ileż to dziś dobrych wiadomości. Jeszcze jedna do kolekcji. Dupa od siedzenia na ławce Dudiego zbolała. :ziober2:
Renifer
Renifer
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ileż to dziś dobrych wiadomości. Jeszcze jedna do kolekcji. Dupa od siedzenia na ławce Dudiego zbolała.

Cztery lata przesiedział to prawie jak praca biurowa :rotfl:.

Jak widzisz jutro Juve z Napoli, ale tak obiektywnie ;>?
Renifer
Renifer
  22 May 2011
West Ham, Deportivo, Sampdoria, Lens, Eintracht dobre firmy będą się pałętać po 2 ligach...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Już wcześniej pisałem że żaden Polski zespół nie przejdzie kwalifikacji.

Swego czasu Zilina rowniez byla spisywana na pozarcie a awansowala, wcale nie byla duzo silniejszym klubem niz nasi mistrzowie polski.

Pokazaly to chocby wystepy Lecha ze mozna walczyc jak rowny z równym, wierze ze Wisla nie zawiedzie i w koncu awansuje.
kysio
kysio
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Cztery lata przesiedział to prawie jak praca biurowa . Jak widzisz jutro Juve z Napoli, ale tak obiektywnie ;>?

I dlatego dla mnie jest sportowcem bez ambicji. :P

Nie będzie w Napoli Cavaniego za zawieszenia, jednak widzę tam jeszcze jednego egzekutora. Z pewnością coś ukłuje. :( Myślę, że Juventus znów zremisuje lub przegra.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gazeta "Het Laatste Nieuws" poinformowała, że dyrektor sportowy Wisły Kraków Stan Valcx rozważa możliwość sprowadzenia do Krakowa byłego reprezentanta Polski Marcina Wasilewskiego.

Renifer
Renifer
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gazeta "Het Laatste Nieuws" poinformowała, że dyrektor sportowy Wisły Kraków Stan Valcx rozważa możliwość sprowadzenia do Krakowa byłego reprezentanta Polski Marcina Wasilewskiego.

Wasyl w czwartek widziany był na Bułgarskiej :ziober2:
Ciekawa sytuacja w Anglii
Konto usunięte
Konto usunięte: Wraz z "Czerwonymi Diabłami" w fazie grupowej Ligi Mistrzów wystąpią Chelsea oraz Manchester City, a Arsenal zagra w eliminacjach do tych rozgrywek. W Lidze Europy Anglię reprezentować będą Tottenham, finalista Pucharu Anglii Stoke City oraz zdobywca Pucharu Ligi Birmingham City. Jeszcze jedno miejsce angielskie kluby mają zagwarantowane dzięki klasyfikacji fair-play.

Konto usunięte
Konto usunięte: Gorycz spadku poznały West Ham United, Blackpool oraz... Birmingham City.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Wasyl w czwartek widziany był na Bułgarskiej

a w sobotę na Łazienkowskiej :P
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 May 2011
Carlo Ancelotti konczy przygode z Chelsea, hmmmm moze by tak do Juve wrocil :)
tibauld
tibauld
  22 May 2011
LeonGrande
LeonGrande: Carlo Ancelotti konczy przygode z Chelsea, hmmmm moze by tak do Juve wrocil :)

Nie chcę go w Juve, to ja już wolę eksperyment z Conte. :tak:

Na razie Juve remisuje 1:1 z Napoli. Bramkę dla Zeber strzelił Chiellini. :)
Renifer
Renifer
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a w sobotę na Łazienkowskiej :P

Też był w młynie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Na razie Juve remisuje 1:1 z Napoli. Bramkę dla Zeber strzelił Chiellini. :)

Nie ryzykowałem więc postawiłem na Lazio i Romę zamiast remisu na Juve.
Ładny kurs by był :jezyk2:

W Udine ustawiony mecz zakończył się 0:0 .
tibauld
tibauld
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Nie ryzykowałem więc postawiłem na Lazio i Romę zamiast remisu na Juve. Ładny kurs by był

Jednak zremisowali swój mecz jak widzisz. :ziober2:
KorasPL
KorasPL
  22 May 2011
Szkoda tego Blackpool w Anglii.Pewnie nastepne 40 lat bedziemy czekac na nich w Premiership.
Renifer
Renifer
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak zremisowali swój mecz jak widzisz.

Wiem i to mnie boli :and:.
Nie licząc Bari i Chievo cała kolejka była do przewidzenia :ziober2:
tibauld
tibauld
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Wiem i to mnie boli . Nie licząc Bari i Chievo cała kolejka była do przewidzenia

Trzeba było się posłuchać. :ziober2:

Tak, zapewne. Remis Milanu i remis Fiorentiny też. :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.