RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  21 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: od 45 sek pożegnalny szpaler dla Dudka.

Hala Dudek! :rotfl:
ogladałem dzis i Real i Barce, Barca rezerwami a Real w podstawowym składzie ale Królewscy zagrali pieknie. Miły gest btw :D

Renifer
Renifer: Potencjalni pogromcy Wisły

Pogromcy Lecha: GKS Bełchatów, KGHM Zagłębie Lubin, KS Cracovia.... :ziober2:
Renifer
Renifer
  21 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pogromcy Lecha: GKS Bełchatów, KGHM Zagłębie Lubin, KS Cracovia....

:woot:
Podbeskidzie, Korona, Qarabag, Polonia Bytom. Chyba nie mamy o czym rozmawiać :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: LOSC Lille Métropole, którego piłkarzem jest Ludovic Obraniak, zremisował 2-2 (1-1) w meczu 37. kolejki Ligue 1 Orange z Paris Saint-Germain FC i zapewnił sobie mistrzostwo Francji.

Obraniak z kolejnym golem i podwójną koroną :zabawa:
Renifer
Renifer
  22 May 2011
http://www.youtube.com/watch?v=rY46fEMUQVQ
Gdyby ktoś nie widział pożegnania Dudka :]
kysio
kysio
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Gdyby ktoś nie widział pożegnania Dudka :]

Pożegnanie z Realem czy z piłka też? :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 May 2011
Renifer
Renifer: Potencjalni pogromcy Wisły

Typowo polska mentalnosc, polaczkowatosc motzno.
tibauld
tibauld
  22 May 2011
LeonGrande
LeonGrande: Typowo polska mentalnosc, polaczkowatosc motzno.

Z jednej strony tak ale z drugiej to czy nie uważasz, że nasi są słabo konkurencyjni? :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Z jednej strony tak ale z drugiej to czy nie uważasz, że nasi są słabo konkurencyjni?

Fakt ze nasze klubu do potęg nie naleza, ale nawet pyrom powinno zalezec na dobrych wystepach innych polskich druzyn w pucharach gdyz sa dodatkowe pkt dla naszej ligi, szansa na kolejne miejsce w nowym sezonie, ale u nas niestety jest tak ze ta zazdrosc wychodzi, ze sie z gory juz spisuje na straty tak zeby tylko odpadli , przeciez nie moga wejsc, nasz klub nie wszedl rok temu, dlaczego oni by mogli?

zalosne to i tyle, dla mnie kto by nie gral w el. lm na rowni kibicuje, bo w koncu polski klub dawno nie byl w tych rozgrywkach, jest glod.
tibauld
tibauld
  22 May 2011
LeonGrande
LeonGrande: Fakt ze nasze klubu do potęg nie naleza, ale nawet pyrom powinno zalezec na dobrych wystepach innych polskich druzyn w pucharach gdyz sa dodatkowe pkt dla naszej ligi, szansa na kolejne miejsce w nowym sezonie, ale u nas niestety jest tak ze ta zazdrosc wychodzi, ze sie z gory juz spisuje na straty tak zeby tylko odpadli , przeciez nie moga wejsc, nasz klub nie wszedl rok temu, dlaczego oni by mogli?

Nie no powinno. Jednak patrząc na to obiektywnie to taki Litex jest w stanie rozgromić naszych. ;D

LeonGrande
LeonGrande: zalosne to i tyle, dla mnie kto by nie gral w el. lm na rowni kibicuje, bo w koncu polski klub dawno nie byl w tych rozgrywkach, jest glod.

Ja niby też trzymam za nich kciuki, jednak z góry wiem jak to się kończy więc nie napalam się zbytnio aby coś drgnęło, zwłaszcza przy tym co widziałem dzisiaj na spotkaniu Legii z Wisłą. :D
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zwłaszcza przy tym co widziałem dzisiaj na spotkaniu Legii z Wisłą. :D

pretensje do gwizdajły z Lublina, zepsuł widowisko swoimi katastrofalnie błednymi decyzjami.
tibauld
tibauld
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pretensje do gwizdajły z Lublina, zepsuł widowisko swoimi katastrofalnie błednymi decyzjami.

Sugerujesz, że nie powinien dać czerwonej kartki?
W 10 też można grać na poziomie, niektóre kluby to czasem udowadniają. ;)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sugerujesz, że nie powinien dać czerwonej kartki? W 10 też można grać na poziomie, niektóre kluby to czasem udowadniają. ;)

Przecież to Radovic wpadł na Pareikę !!! A sędzia Gil juz któryś-nasty mecz z rzędu pokazuje ze nie rozroznia faulu z ofensywie od faulu w defensywie. NAWET jakby to Pareiko faulował to wtedy mógłby byc karny ale nie czerwień !
tibauld
tibauld
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież to Radovic wpadł na Pareikę !!! A sędzia Gil juz któryś-nasty mecz z rzędu pokazuje ze nie rozroznia faulu z ofensywie od faulu w defensywie. NAWET jakby to Pareiko faulował to wtedy mógłby byc karny ale nie czerwień !

Z mojego punktu widzenia był to faul na Radoviciu jednak. Może za ostro to ukarał, jednak miał do tego prawo. :tak:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Z mojego punktu widzenia był to faul na Radoviciu jednak. Może za ostro to ukarał, jednak miał do tego prawo.

Do pokazania czerwonej kartki ? W zyciu. Pareiko szedł do wyłapania piłki a staranował go Radovic. Gdzie tu czerwien? Nie rozumiem, widac było ze Pareiko chce sie odsunac ale Radovic specjalnie na niego wpadł bo pewnie wiedział ze flegmatyk Gilu zagwizdze dla PZPN-u.

ide spac, Wisła Mistrz a krawaciarze niech szczekaja :ziober2:
:bye:
tibauld
tibauld
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Do pokazania czerwonej kartki ? W zyciu.

Do kartki na pewno, a co zrobił sędzia widziałeś. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: W zyciu. Pareiko szedł do wyłapania piłki a staranował go Radovic. Gdzie tu czerwien? Nie rozumiem, widac było ze Pareiko chce sie odsunac ale Radovic specjalnie na niego wpadł bo pewnie wiedział ze flegmatyk Gilu zagwizdze dla PZPN-u.

Z mojego punktu widzenia, jednak faulował bramkarz. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ide spac, Wisła Mistrz a krawaciarze niech szczekaja

Dobranoc. :)
Renifer
Renifer
  22 May 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pożegnanie z Realem czy z piłka też?

Z tego co słyszałem to z piłką też :]

LeonGrande
LeonGrande: Typowo polska mentalnosc, polaczkowatosc motzno.

Nie.
Już wcześniej pisałem że żaden Polski zespół nie przejdzie kwalifikacji.
Zresztą wszystkie w/w zespoły powinny sobie poradzić bez problemu z Wisłą, ba zespoły Azerskie i Ormiańskie tak samo.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.