RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 marca 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  16 maja 2011
http://videa.hu/videok/allatok/1-3-http-www.matchhighlight.com-WR6Nh1xvuPYzwq6H

jak sie arabski spiker zachwyca :D

"Kyyryystjanoo Ronaldo"
egze
egze
  16 maja 2011
Radkowi Majewskiemu pozostało jakieś 30 minut snów o Premier League :)
nietencomyslisz
nietencomyslisz
  16 maja 2011
Bardzo boli porażka The Reds z Kogutami. Po wspaniałej serii na Anfield za Króla, pozostało już tylko wspomnienie. Mimo wszystko, liczę na... remis BCFC na White Hart Lane (bo jak będzie wyglądał przedstawiciel Anglii z Championship?) no, a dodatkowo, gdy Liverpool ogra Ville na Villa Park, to powróci na 5 miejsce.

dopóki piłka w grze... IN KENNY I TRUST.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  17 maja 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii:

już to zrobili także :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: już to zrobili także

Nie mówię, że takie rezerwy by pokonali ale cieszy mnie hurra optymizm holenderskiego szkoleniowca :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  17 maja 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie mówię, że takie rezerwy by pokonali ale cieszy mnie hurra optymizm holenderskiego szkoleniowca :)

Umowmy sie ze kilku rezerwowych zawodników w składzie (w tamtym meczu wyszło bodaj 6 rezerwowych w pierwszym składzie) i tak pokonałyby wiekszosc druzyn na tym kontynencie :rotfl: wtedy zagrali swietnie, na Camp Nou zagrali katastrofalnie i tylko dobrej postawie pawełka zawdzieczaja ze przegrali tylko 0:4 :lol:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  17 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Umowmy sie ze kilku rezerwowych zawodników w składzie (w tamtym meczu wyszło bodaj 6 rezerwowych w pierwszym składzie) i tak pokonałyby wiekszosc druzyn na tym kontynencie wtedy zagrali swietnie, na Camp Nou zagrali katastrofalnie i tylko dobrej postawie pawełka zawdzieczaja ze przegrali tylko 0:4

Szczęście mieli, że nie podrażnili Barcy i w Krakowie to był tylko rewanż.
NuTiiiiii
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 maja 2011
Nowe szaty BlauGrany.
Pierwszy raz w historii klubu pojawiło się logo sponsora - Qatar Foundation.

stroje wyjazdowe:

kzyhu
kzyhu
  18 maja 2011
zapraszam do udziału w ankiecie :)

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 maja 2011
niech pomszczą Lecha :)
Rascal1878
Rascal1878
  18 maja 2011
No tak nowe stroje Barcelony bardzo mi sie podobają.

Po środku oczywiscie stroje Barcelony jako gospodarza a czarne to wiadomo ,ze dla sędziego i żółte dla asystenta.

Dobra juz bez zbednej napinki :rotfl: - > http://kwejk.pl/obrazek/90229
thomas893
thomas893
  18 maja 2011

:crylol:
egze
egze
  18 maja 2011
Założyłem się o browara z kumplem, że Porto wygra więcej niż dwoma bramkami, dlatego mam nadzieję, że ekipa Villas-Boasa mnie nie zawiedzie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.