RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
JestemMistrzu
JestemMistrzu
  27 April 2011
Kibice Realu Madryt powinni się cieszyć, że mają resztki pucharu króla bo gdzie Real do LM :) zdecydowanie za wcześnie :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 April 2011
egze
egze: Kłaść się może i kładli, ale za takie rzeczy jak specjalne nadepnięcie rywala (Marcelo) czy odepchnięcie (Adebayor) dostaje się czerwone kartki.

Ooo, to samo chciałem napisać :)

Dodam jeszcze, że jak zwykle TSO próbował nieczystych machlojek z murawą (nieścinana trawa), co jednak nie pomogło Realowi :lol:

Btw. Borek mówiący o "przetrzebionym" Realu był co najmniej żałosny :D
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Enkido
Enkido: Btw. Borek mówiący o "przetrzebionym" Realu był co najmniej żałosny :D

:rotfl:
Mou ma na tyle bogatą ławkę rezerwowych że przetrzebienia nie będzie widać. Zresztą był to widać w meczu ligowym z Valencią, aż dziw że Kaka nie gra zamiast Ronaldo :woot:

Enkido
Enkido: Dodam jeszcze, że jak zwykle TSO próbował nieczystych machlojek z murawą (nieścinana trawa), co jednak nie pomogło Realowi

wszelakie napinki że mecz wypaczył sędzia są bezcelowe gdyż Messi jako jedyny wypaczył wynik spotkania, warto nadmienić że dobra zmiana Pepa kiedy wpuścił Afellaya. Puyol wytrzymał całe 90 minut a do rewanżu przymierzany jest Iniesta :)
Enkido
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mou ma na tyle bogatą ławkę rezerwowych że przetrzebienia nie będzie widać. Zresztą był to widać w meczu ligowym z Valencią, aż dziw że Kaka nie gra zamiast Ronaldo

Z tego co pamiętam w Realu nie było tylko Khediry, a Borek lamentował nad tym :D

Konto usunięte
Konto usunięte: wszelakie napinki że mecz wypaczył sędzia są bezcelowe gdyż Messi jako jedyny wypaczył wynik spotkania, warto nadmienić że dobra zmiana Pepa kiedy wpuścił Afellaya. Puyol wytrzymał całe 90 minut a do rewanżu przymierzany jest Iniesta :)

Cicho tu jakoś, bo kibice Realu opłakują stratę kolejnej szansy na triumf w LM :D A ja wykrakałem i czerwoną dla Pepe i drugiego gola :D
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  28 April 2011
A Ty eljot juz nie za Man U ? teraz Barca forever ? :woot:
Gutek909
Gutek909
  28 April 2011
Enkido
Enkido: Cicho tu jakoś, bo kibice Realu opłakują stratę kolejnej szansy na triumf w LM :D

nie, po prostu przyjmuję porażkę z honorem a nie szukam usprawiedliwienia porażki tak jak kibice Barcy po Pucharze Króla :)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, po prostu przyjmuję porażkę z honorem a nie szukam usprawiedliwienia porażki tak jak kibice Barcy po Pucharze Króla :)

nie wszyscy :) w Copa del Rey Real zasłuzył na zwyciestwo, dzisiaj błyszczała gwiazda Messiego :) tyle w temacie.
Enkido
  28 April 2011
LeonGrande
LeonGrande: A Ty Enkido juz nie za Man U ? teraz Barca forever ?

Ja i Barca i MU od ponad 12 lat.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, po prostu przyjmuję porażkę z honorem a nie szukam usprawiedliwienia porażki tak jak kibice Barcy po Pucharze Króla :)

Ja jakoś nie wypowiadałem się na ten temat. Szczęście sprzyjało lepszemu.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Enkido
Enkido: Cicho tu jakoś, bo kibice Realu opłakują stratę kolejnej szansy na triumf w LM :D A ja wykrakałem i czerwoną dla Pepe i drugiego gola :D

Pepe gra jak gra, jest świetnym kreatorem gry Realu ale za często się spina stąd kartki.

Enkido
Enkido: Z tego co pamiętam w Realu nie było tylko Khediry, a Borek lamentował nad tym :D

a na rewanz nie bedzie Khediry, Ramosa i Pepe, teoretycznie osłabienie, praktycznie Real na tym nie ucierpi.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
jedno mnie natomiast cieszy, jako że Real nie ma już nic do stracenia może w końcu przestanie grać defensywnie... i zobaczymy mecz godny półfinału LM :)
Enkido
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pepe gra jak gra, jest świetnym kreatorem gry Realu ale za często się spina stąd kartki.

Gra brutalnie, dużo łapie tych kartek. Ale trafi kiedyś na twardszego od siebie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a na rewanz nie bedzie Khediry, Ramosa i Pepe, teoretycznie osłabienie, praktycznie Real na tym nie ucierpi.

A Barca bez Pinto :D Ale za to Iniesta ma wrócić. Dla mnie rewanże to będą czyste formalności.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Enkido
Enkido: A Barca bez Pinto :D Ale za to Iniesta ma wrócić. Dla mnie rewanże to będą czyste formalności.

nie byłbym taki pewien w przypadku Barcy i Realu, tam sie moze naprawde wszystko zdarzyc :)
Enkido
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie byłbym taki pewien w przypadku Barcy i Realu, tam sie moze naprawde wszystko zdarzyc :)

Porażka Barcy na Camp Nou 3 golami?! Ja w takie cuda nie wierzę.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Enkido
Enkido: Porażka Barcy na Camp Nou 3 golami?! Ja w takie cuda nie wierzę.

co prawda cieszyłbym się jakby to Barca znalazła się w finale ale Real jest w stanie wygrać z nimi 3 bramkami :) dlatego nie przesądzam już dziś :)
Enkido
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co prawda cieszyłbym się jakby to Barca znalazła się w finale ale Real jest w stanie wygrać z nimi 3 bramkami :) dlatego nie przesądzam już dziś :)

Dam sobie rękę uciąć, że się tak nie stanie i Barca awansuje. Z ciekawości poszukam ile razy Realowi się udało na Camp Nou wygrać 3 lub więcej golami.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.