Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
27 kwietnia 2011
Konto usunięte: Shakira ma pewnie tą pjonę na czerwono odbitą na pośladkach :D
A drugim może mieć moją
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
27 kwietnia 2011
Składy:
Real Madryt: Iker Casillas; Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Raul Albiol, Marcelo; Lassana Diarra, Pepe, Xabi Alonso; Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria
Barcelona: Victor Valdés: Dani Alves, Javier Mascherano, Gerard Piqué, Carles Puyol; Xavi, Sergio Busquets, Seydou Keita; Pedro, Leo Messi, David Villa
W kadrze Barcelony na półfinałowy mecz Ligi Mistrzów z Realem znalazł się niespodziewanie 19-letni Sergi Roberto.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
27 kwietnia 2011
Aha, miłego seansu
FejkiemJestem
27 kwietnia 2011
Konto usunięte: A inny w palcu
biedny Ebi
Lass Diarra - nowa gwiazda Mou
thomas893
27 kwietnia 2011
Znowu jakiś idiota laserem świeci...
FejkiemJestem
27 kwietnia 2011
a Di Maria nauczył sie ładnie symulować
FejkiemJestem
27 kwietnia 2011
ale sie napieprzali po gwizdku
FejkiemJestem
27 kwietnia 2011
czerwona kartka dla Pinto
Rascal1878
27 kwietnia 2011
Bardzo mnie cieszy fakt ,ze Manchester United awansował do finału ligi mistrzów i pozwalam wam się radowac wraz ze mną. Co do drugiego meczu to generalnie mam wj na to jaki będzie wynik chociaz pewny jestem zwyciestwa Barcelony w dwumeczu . W sumie to jednak bez roznicy bo i tak puchar powędruje na Old Trafford :D
Rascal1878
27 kwietnia 2011
Konto usunięte: czerwona kartka dla Pinto
dobrze,super,extra niech sie leją ... jeszcze z cztery czerwone kartki by sie przydały. Wykartkowac ich przed finałem.
NuTiiiiii
27 kwietnia 2011
Konto usunięte: W sumie to jednak bez roznicy bo i tak puchar powędruje na Old Trafford :D
Tak jak ostatnio
71% posiadania piłki dla Barcy a z przebiegu meczu wydaje się więcej.