Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
28 marca 2011 (pierwszy post)
Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
FejkiemJestem
26 kwietnia 2011
0-2
FejkiemJestem
26 kwietnia 2011
jak bedzie finał ManU - Real to chyba rzuce telewizorem przez okno
smencikk
26 kwietnia 2011
Konto usunięte: jak bedzie finał ManU - Real to chyba rzuce telewizorem przez okno
AdRianoXX
26 kwietnia 2011
Konto usunięte: jak bedzie finał ManU - Real to chyba rzuce telewizorem przez okno
ja wciąż mam nadzieje że będzie to Schalke - Real
tylko dlatego bym chciał tam Real żeby Raul zdobył bramke przeciwko im i wygrał LM bo ostatnimi czasy to za gry Raula tak daleko oni nie dochodzili
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
26 kwietnia 2011
Wkońcu United przerwą fatalna niemoc i wyeliminują w dwumeczu ekipę niemiecka, rewanż to tylko formalność. Pewne jest także, że finał będzie angielsko-hiszpański :)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Renifer
27 kwietnia 2011
Konto usunięte: Paweł Gil poprowadził derby Rijadu pomiędzy drużynami Al-Nassr i Al-Hilal. Jego asystentami podczas tego meczu byli Marcin Borkowski i Paweł Wysocki.
اللعنة اللعنة اتحاد كرة القدم لكرة القدم لكرة القدم
tibauld
27 kwietnia 2011
Schalke zagrało jakby występowało w lidze podwórkowej, nie widać było, że grają w najwyższej lidze niemieckiej.
A tak bardzo kibicowałem. :(
ManU ma bardzo szybkie skrzydła, to jest to.
Konto usunięte: Najlepsze zagrania z wczorajszego meczu : D
Niedługo będzie tak w Man U rzucał.
WueRZet:
Widziałem tę pozę Pique a w tle pełno rąk kibiców z pjoną w górze.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Gutek909
27 kwietnia 2011
NuTiiiiii: Dobre foto Gutek
niestety nie mojego autorstwa :D
smencikk
27 kwietnia 2011
Shakira ma pewnie tą pjonę na czerwono odbitą na pośladkach :D