RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 March 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no dokładnie, o bramkę z akcji :) i to najtrudniejsza do wykonania, geniusz!

Grywało się w piłkę, to się nieco wie o co chodzi. Wielu tą piłkę skierowałoby w niebo. :tak:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gutkowi raczej chodzi o taką piłkę z powietrza, z pierwszej piłki i w tą stronę bramki. Nie wielu może takie coś zrobić, choć wielu strzela ładnie.

coz, jak MU bedzie w finale to moze Rooney popisze sie takim golem, juz mu sie w tym sezonie udało :D
Gutek909
Gutek909
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Grywało się w piłkę, to się nieco wie o co chodzi. Wielu tą piłkę skierowałoby w niebo.

ja z lewej nogi bym nie trafił w nią pewnie nawet :D grałem parę dobrych lat, ale prawą nogę mam nieporównywalnie lepszą niż lewą :)
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: coz, jak MU bedzie w finale to moze Rooney popisze sie takim golem, juz mu sie w tym sezonie udało :D

Miał ładną akcję we wtorkowym meczu, na początku ale bramkarz był lepszy. Wydaje mi się jednak, że zagrają bardziej taktycznie, bez fajerwerków, by tylko wygrać. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja z lewej nogi bym nie trafił w nią pewnie nawet :D grałem parę dobrych lat, ale prawą nogę mam nieporównywalnie lepszą niż lewą :)

Ja jestem leworęczny i prawonożny. Jak strzelam z lewej to tylko z paru metrów, nigdy z dalszych odległości, bo też mam ją słabą. :tak:
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: swego czasu zakupiłem nawet płytke CD z biografia Ronaldo i nagranymi bramkami Ameryka Południowa produkuje mnóstwo ikon futbolu, Ronaldo był jedną z najjaśniejszych :)

Byłby jeszcze lepszy, gdyby nie te kontuzje. I tak jest jednym z wielkich, geniuszu też mu nie brakowało.
Bardzo mocno zwracają uwagę na technikę, dlatego jest ich tylu. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=Pio4a5LSvkg&feature=related

Niczego sobie. :tak:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jestem leworęczny i prawonożny.

no to witka w klubie :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Miał ładną akcję we wtorkowym meczu, na początku ale bramkarz był lepszy. Wydaje mi się jednak, że zagrają bardziej taktycznie, bez fajerwerków, by tylko wygrać. ;)

dziadek Giggs znów bedzie szalał :ziober2: swoja droga podziwiam go, zywa legenda MU, tyle sezonów i nagal wysoka forma
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłby jeszcze lepszy, gdyby nie te kontuzje. I tak jest jednym z wielkich, geniuszu też mu nie brakowało. Bardzo mocno zwracają uwagę na technikę, dlatego jest ich tylu. ;)

u niego tez sie dziwfki przez zycie przewineły, nadwaga i te sprawy, chyba wszyscy Canarinhos tak koncza (poza Carlosem) :D no ale kontuzja podczas gry w Interze faktycznie przesadziła sprawe. Swoja droga na tym filmiku widac jak on dominował szybkosciowo, to tak jakby Usaina Bolta wpuscic na boisko :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jestem leworęczny i prawonożny. Jak strzelam z lewej to tylko z paru metrów, nigdy z dalszych odległości, bo też mam ją słabą.

ja i prawonożny i praworęczny, ale i tak wolę grać w siatkówkę. Jestem w to lepszy :rock: ;d

dobranoc pany :)
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to witka w klubie

To takie nietypowe :ziober2: Ale fajne. ; )

Konto usunięte
Konto usunięte: dziadek Giggs znów bedzie szalał swoja droga podziwiam go, zywa legenda MU, tyle sezonów i nagal wysoka forma

Dziwie się, że ją nadal utrzymuje, bo ma wiele meczy za sobą, tyle km a nadal daje radę.
Ale tego pudła z meczu nie wybaczę, choć to była prawa noga :ziober2:
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u niego tez sie dziwfki przez zycie przewineły, nadwaga i te sprawy, chyba wszyscy Canarinhos tak koncza (poza Carlosem) :D no ale kontuzja podczas gry w Interze faktycznie przesadziła sprawe. Swoja droga na tym filmiku widac jak on dominował szybkosciowo, to tak jakby Usaina Bolta wpuscic na boisko

Jednak chyba najbardziej kolano jednak. Był niesamowicie szybki, dopóki boiskowi brutale nie zadbali o to, by już taki szybki nie był. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja i prawonożny i praworęczny, ale i tak wolę grać w siatkówkę. Jestem w to lepszy ;d dobranoc pany :)

Siatkówka też jest ok. Choć do tego trzeba mieć warunki. ;)
Dobranoc. ; )
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To takie nietypowe Ale fajne. ; )

bycie prawonożnym mańkutem? :lol: lewa noga nawet piłki prosto nie kopne :rotfl:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak chyba najbardziej kolano jednak.

:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Był niesamowicie szybki, dopóki boiskowi brutale nie zadbali o to, by już taki szybki nie był. ;)

Gattuso do spółki z Davidsem :lol:

też ide spac, jutro praca wzywa, takze :bye:
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bycie prawonożnym mańkutem? lewa noga nawet piłki prosto nie kopne

Tak jak w boksie mańkut to zupełnie inna historia niż praworęczny, tak jest i tu, bo jesteś trochę z lekka nieprzewidywalny, nie schodzisz na bok jak każdy i nie prowadzisz piłki jak oni. :tak:
Z nogami to jest tak, że jak ich nie uczysz równomiernie, obu, to potem trudno jest to nadrobić. :) Zresztą czasem lepiej mieć jedną dobrą niż dwie przeciętne :ziober2:
kysio
kysio
  28 April 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Gattuso do spółki z Davidsem

Ci dwaj też do tego się przyłożyli. :)

Dobranoc :bye:
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  28 April 2011
Tak się przyjęło że cała sezonowa gimbusiarnia i ściek społeczny kibicuje barcelonie więc ja kibicuje każdemu kto gra przeciw nim.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.