RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 березня 2011 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig
...Ignorance is bliss...
kysio
kysio
  28 квітня 2011
RexMundi
RexMundi: a co grałeś ?

W piłkę, jak zwykle na swoim podwórku, tfu orliku :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  28 квітня 2011
RexMundi
RexMundi: i duet Raul - Morientes

Oj tak : )
to byl atak marzen w europie

tak jak obrona marzen Maldini - Baresi : D

Konto usunięte
Konto usunięte: To dobry piłkarz, starej generacji, który wie co oznacza piłka nożna i nie udaje, że go boli.

Wlasnie tamto pokolenie pilkarzy nie bawilo sie w takie symulacje, gralo po prostu ...

coz , czasy sie zmieniaja, choc przyznam ze i faule teraz bywaja brutalniejsze niz kiedys.
kysio
kysio
  28 квітня 2011
LeonGrande
LeonGrande: Wlasnie tamto pokolenie pilkarzy nie bawilo sie w takie symulacje, gralo po prostu ... coz , czasy sie zmieniaja, choc przyznam ze i faule teraz bywaja brutalniejsze niz kiedys.

Jak ja nie lubię czegoś co było dobre, a nie ma. :ziober2:
Jasna sprawa, faul brutalny się zwijam, ledwo ktoś mnie szurnie to biegnę dalej a nie bawię się w szopki :tak:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 квітня 2011
LeonGrande
LeonGrande: Ano, pamietam tez swietnego Redondo, Seedorfa wymiatajacego, Mijatowica, czy Hierro ale to bylo wczesniej : P tez swietna paka.

a po stronie Barcy Mendieta, Kluivert, Rivaldo :) miło się patrzyło na ich grę
wtedy to było prawdziwe starcie Galacticos vs. Galacticos :ziober2: dzisiejszy Real nie prezentuje tak popisowej piłki jak tamten.

Konto usunięte
Konto usunięte: Cholera nie dostrzegłem go tam, faktycznie Nie wiem czy by chciał teraz wrócić, tak w sumie. ; )

z pewnością chciałby wbić bramke Realowi w finale :rotfl: ale finał Real - Schalke jest chyba najmniej prawdopodobny z czterech opcji.
LeonGrande
LeonGrande
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ledwo ktoś mnie szurnie to biegnę dalej a nie bawię się w szopki

Sergio Buskets czy jak mu tam standartowo zlapal sie za twarz i lezenie na murawie

to juz chyba ma zaprogramowane : D
LeonGrande
LeonGrande
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a po stronie Barcy Mendieta, Kluivert, Rivaldo :)

Plus Marc Overmars, Luis Enrique - zdrajca

: D
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 квітня 2011
LeonGrande
LeonGrande: coz , czasy sie zmieniaja, choc przyznam ze i faule teraz bywaja brutalniejsze niz kiedys.

biedny Wasyl :ziober2:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 квітня 2011
LeonGrande
LeonGrande: Marc Overmars

tego to juz nie ogladałem w akcji :D
pamietam jak za dzieciaka ogladałem ostatni sezon Pepa w Barcy i to było tyle, ale Overmars mi nie wpadł w oko :niunja: zawsze byłem zafascynowany Rivaldo i jego rzutami wolnymi :ziober2:

LeonGrande
LeonGrande: Luis Enrique - zdrajca

btw. Ronaldo było nie było tez zdrajca :ziober2: tak mi sie przypomniało ze przeciez grał w Barcy
kysio
kysio
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z pewnością chciałby wbić bramke Realowi w finale ale finał Real - Schalke jest chyba najmniej prawdopodobny z czterech opcji.

Taką opcję chciałem, nie jako kibic, któregoś z tych klubów, lecz ze względu na Raula i tego, że mógłby coś udowodnić. :tak:
No raczej najmniej, choć nie jest to niemożliwe.

LeonGrande
LeonGrande: Sergio Buskets czy jak mu tam standartowo zlapal sie za twarz i lezenie na murawie to juz chyba ma zaprogramowane : D

Dziwnych nawyków się nauczył, ja wiem, że tego też ich uczą ale trzeba mieć też swoją klasę. ; )
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Taką opcję chciałem, nie jako kibic, któregoś z tych klubów, lecz ze względu na Raula i tego, że mógłby coś udowodnić. No raczej najmniej, choć nie jest to niemożliwe.

trzyma sie, staruszek :ziober2: chyba najstarszym obecnie grajacym w LM jest Edwin - 40stka na karku, ciekawe czy w przyszłym sezonie bedzie polski bramkarz w wyjsciowym składzie :w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwnych nawyków się nauczył, ja wiem, że tego też ich uczą ale trzeba mieć też swoją klasę. ; )

Busquets to typowy symulant, mnie jako fana Barcy tez irytuje jego aktorstwo, zresztą Pedro podobnie :D tak jak po drugiej stronie Ronaldo i Di Maria, takie to sa mecze gdzie presja na arbitrze jest wyjatkowo silna, i niestety jest w tym reka obu trenerów.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 квітня 2011
http://www.youtube.com/watch?v=RRnjQ4_alk8

a moja druzyna potrafi wygrac z Barceloną :rotfl:
kysio
kysio
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzyma sie, staruszek chyba najstarszym obecnie grajacym w LM jest Edwin - 40stka na karku, ciekawe czy w przyszłym sezonie bedzie polski bramkarz w wyjsciowym składzie

Dobrze, niech się jeszcze potrzyma. Raczej nie będzie grał, chyba nie postawi na niego. ; )

Konto usunięte
Konto usunięte: Busquets to typowy symulant, mnie jako fana Barcy tez irytuje jego aktorstwo, zresztą Pedro podobnie :D tak jak po drugiej stronie Ronaldo i Di Maria, takie to sa mecze gdzie presja na arbitrze jest wyjatkowo silna, i niestety jest w tym reka obu trenerów.

Jak grać to z klasą i fair play. Nie po to człowiek jest sportowcem, by o tym zapominał. Choć wiem, że stawka meczu jest bardzo duża. ; )
kysio
kysio
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a moja druzyna potrafi wygrac z Barceloną

:rotfl:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, niech się jeszcze potrzyma. Raczej nie będzie grał, chyba nie postawi na niego. ; )

no Kuszczaka to tez srednio widze... Ale oby oszlifował sie diament Szczęsnego :)

Konto usunięte
Konto usunięte:

przyznaj ze bramka cudnej urody :)
kysio
kysio
  28 квітня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no Kuszczaka to tez srednio widze... Ale oby oszlifował sie diament Szczęsnego :)

Kuszczak marnuje się na ławce. ;) W takim klubie jak Arsenal możliwe, że tak będzie. Zadatków mu nie brakuje. ; )

Konto usunięte
Konto usunięte: przyznaj ze bramka cudnej urody :)

Do bramki to ja nic nie mam. :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.