RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 sierpnia 2010 (pierwszy post)

Przegląd wydarzeń z europejskich lig

Witam
Postanowiłem założyć eksperymentalny ( chyba że juz kiedyś był taki temat) temat w którym każdy będzie mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami odnośnie spotkań które odbywają w innych ligach, skomentować występy naszych rodaków itp.

Proszę : Bez zbędnego nabijania
...Ignorance is bliss...
egze
egze
  24 października 2010
Strzelili 11 bramkę, ale sędzia nie uznał i zakończył mecz :AND:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: PSV-FEYNOORD 10:0

Ale hardcor :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Malin88
Malin88
  24 października 2010
Zapomniałeś napisać że Feyenoord od 34 min gral w 10 po czerwonej kartce Leerdam K.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapomniałeś napisać że Feyenoord od 34 min gral w 10 po czerwonej kartce Leerdam K.

To w żadnym wypadku ich nie usprawiedliwia.
Dawno nie widziałem tak wysokiego wyniku na takim poziomie.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Malin88
Malin88
  24 października 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To w żadnym wypadku ich nie usprawiedliwia. Dawno nie widziałem tak wysokiego wyniku na takim poziomie.

Nie usprawiedliwia? Na takim poziomie piłkarskim strata 1 zawodnika to jest bardzo dużo, to nie jest Polska liga że byle kopnąć piłke do przodu.
egze
egze
  24 października 2010
W Holandii to akurat często padają wysokie wyniki. Zresztą co za różnica przegrać 0-5 czy 0-10. Jeśli rywal ciśnie, a Ty masz już to gdzieś to czasem zdarzają się takie wyniki.

Inna rzecz, że widzę w mediach już wielką nagonkę na Beenhakkera. Jak zawsze byłem sceptycznie do niego nastawiony, tak teraz jestem zmuszony go bronić.
Ludzie spłycają wszystko, dla nich Feyenoord = Leo Beenhakker.
Lepiej zajmijmy się problemami we własnym bagienku. Wolałbym przegrać jeden mecz 0-10 niż dwa 0-1.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie usprawiedliwia? Na takim poziomie piłkarskim strata 1 zawodnika to jest bardzo dużo, to nie jest Polska liga że byle kopnąć piłke do przodu.

Ale jest jakiś poziom przyzwoitości. Tym bardziej w tak prestiżowym meczu nie powinni ot tak sobie "odpuszczać".
egze
egze
  24 października 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale jest jakiś poziom przyzwoitości. Tym bardziej w tak prestiżowym meczu nie powinni ot tak sobie "odpuszczać".

Feyenoord jest na progu bankructwa, gra głównie juniorami. Makaay i van Bronckhorst skończyli kariery, Tomassson więcej czasu spędza na trybunach niż na boisku.
PSV z kolei w tym sezonie prawdopodobnie powróci na tron w Holandii.
Malin88
Malin88
  24 października 2010
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale jest jakiś poziom przyzwoitości. Tym bardziej w tak prestiżowym meczu nie powinni ot tak sobie "odpuszczać".

Jest napisane w mojej odpowiedzi do Ciebie że odpuścili mecz? Czemu nie prowadzili do 34 min 6:0? Bo wszystko było wyrównane i jakby nie ta czerwona to wynik byłby zupełnie inny, ale nie ma co gdybać skończyło się jak skończyło.
wojtecky
wojtecky
  28 października 2010
http://www.youtube.com/watch?v=abjqqBy96TQ&feature=player_embedded

ciekawy wypadek na boisku w ameryce płd.
wiem, że temat poświęcony futbolowi w europie, ale dla jednego filmiku tematu nie założe.
egze
egze
  28 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawy wypadek na boisku w ameryce płd.

nie wiem co za kretyn konstruował ten stadion :ninja:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  28 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=abjqqBy96TQ&feature=player_embedded

ALE URWAŁ !

:rotfl:
wojtecky
wojtecky
  29 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Rezerwowy bramkarz Barcelony, Jose Manuel Pinto, został ukarany dwoma meczami zawieszenia w rozgrywkach Ligi Mistrzów. To kara za niesportowe zachowanie hiszpańskiego golkipera w spotkaniu z FC Kopenhaga. Przy stanie 1:0 dla Barcelony bliski wyjścia na pozycję sam na sam z Pinto był Santin, ale usłyszał gwizdek i przerwał akcję. Okazało się, że nie interweniował arbiter, tylko bramkarz Barcelony zagwizdał, z czego później był bardzo zadowolony, uśmiechając się od ucha do ucha...

:rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Okazało się, że nie interweniował arbiter, tylko bramkarz Barcelony zagwizdał, z czego później był bardzo zadowolony, uśmiechając się od ucha do ucha...

:crylol:
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  30 października 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Przy stanie 1:0 dla Barcelony bliski wyjścia na pozycję sam na sam z Pinto był Santin, ale usłyszał gwizdek i przerwał akcję. Okazało się, że nie interweniował arbiter, tylko bramkarz Barcelony zagwizdał, z czego później był bardzo zadowolony, uśmiechając się od ucha do ucha...

Konto usunięte
Konto usunięte: Do zdarzenia doszło w pierwszej połowie meczu na Camp Nou. Na czystą pozycję wyszedł napastnik gości, Cesar Santin. Sędzia nie odgwizdał spalonego, jednak takie zachowanie sędziego zasugerował Pinto. Santin był przekonany że sędzia przerwał grę i zrezygnował z kontynuowania akcji.

zbierzne relacje:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.