Jako że zbliża się styczeń to otwiera się zimowe okienko transferowe.
Z najnowszych wiadomosci wynika że Goran Pandev który nie dawno rozwiazal kontrakt z Lazio przejdzie do Interu za darmo jako ze jest wolnym zawodnikiem.
O zmianie mysli rowniez inny gracz Lazio Kolarov,lewy obronca ktory ma znakomity strzal i jest bardzo szybki.O niego niby stara sie Inter i Bayern.Cordoba ma przejsc do Manchesteru City dlatego Inter szykuje zakup tego gracza.
Do Milanu przechodzi Adijah i Beckham.
Rafinha ma odejsc do Juve choc Juve nie chce placic Schalke 12 mln euro.
Donovan przeszedl,zostal wypozyczony Donovan.
Co myslicie na temat tych transferow i jakie przewidujecie kolejne? Pozdro
lista tematów
Zimowe okienko transferowe strona 6 z 14
Powiedział "nie" to nie ma innej opcji. Z Nochalem może sobie pogada, oboje pewnie po polsku mówią podobnie, ale oprócz tej rozmowy i wyrąbanego tytułu w Super Expressie czy innym Fakcie pt. "Jestem Polakiem ! Chcę zdobyć tytuł!" nic nie będzie :D Nie ma się co przejmować na zapas :D
To się okaże w najbliższej przyszłości ;D
Konto usunięte: Z Nochalem może sobie pogada, oboje pewnie po polsku mówią podobnie, ale oprócz tej rozmowy i wyrąbanego tytułu w Super Expressie czy innym Fakcie pt. "Jestem Polakiem ! Chcę zdobyć tytuł!" nic nie będzie :D Nie ma się co przejmować na zapas :D
Ogólnie samo gadanie, że jakieś pajace z zagranicy mają grać w naszej reprezentacji mnie strasznie irytuje ;p
Ojj ojj nie będziesz siatkówki oglądał...oj ojj :*
Kochanie u mnie jest to sobie pooglądamy :D
Niestety...
gówno prawda :D oni honoru nie mają za grosz :) I nie wtrącać mi tu tych szwabików :D

:smutny: