lista tematów
Prawko Zdane :) teraz jaki samochód ? strona 4 z 4
Konto usunięte: normalne, że tylny napęd latwiej postawić bokiem, ale nie ma aż takiego znaczenia (w zime) moc, co wlasnie ta niemoc kierowcy
tzn. teraz nie wiem o czym gadamy już, czy o stawianiu auta bokiem aby się pobawić, czy o kłopotach gdzieś w zaspach czy o czym, bo jeśli o stawianiu bokiem auta to ruszanie z 2jki jest z dupy, a jeśli ruszanie w jakiś zaspach to na miejscu..
a niemoc jest we wszystkim w zimie i nie ma co mówić że są opony zimowe..
T4 Caravela 2,5 TDI 95-96 niezłe auta :) i nawet dla początkujących moim zdaniem to dobre i wcale drogie nie są :) chociaż dużo osób wpakujesz na lans :P Pozdrawiam i powodzenia
W sumie jestem fanem marki BMW. Ale jak na pierwsze auto bym nie wybrał. Zastanawiał bym się nad MAZDĄ MX-3, ładna, tania, i ma trochę mocy ;). Za golfami nie przepadam. Ale jeśli ładny tuning to by nawet dobry był :) Jeszce w wersji GT :D.
Albo Opla Calibre po tuningu
Tą właśnie znalazłem na allegro za 7500zł :) Jak fajnie s tuningowana to i ładna i nie tak jak inne wieś :p
Albo Opla Calibre po tuningu
Śmiech na sali pomysły niektórych... Autor musi sam wiedzieć jakie koszta za sobą pociąga posiadanie samochodu, na jakie będzie go stać. Jeśli komuś podoba się gablota z 3,5l silnikiem to niech to zachowa dla siebie...
Ja polecam coś z sprawdzonych kompaktów. Mazda 323, Corolla E10, E11, Civic V, VI, Almera.
Ja polecam coś z sprawdzonych kompaktów. Mazda 323, Corolla E10, E11, Civic V, VI, Almera.

pierwsze auto??
a ta Calibra to pewno ma podtlenek LPG :)