NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 Aprilie 2015 (pierwszy post)
d83cdf00 Mecz finałowy 61 edycji PP odbędzie się 2 maja na Stadionie Narodowym - jeden mecz, zwycięzca zagra w el. Pucharu UEFA sezonu 2015/2016.d83cdf00

A zmierzą się w nim :

26bd Kto wygra teraz, czy będzie to Legia po raz 17 2754A może Lech po raz 7 2754

2728 temat do ogólnej dyskusji
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Fanatic0s
Fanatic0s
  7 Mai 2015
Enkido zapraszam w sobotę do Warszawy na mecz :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  8 Mai 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Enkido zapraszam w sobotę do Warszawy na mecz :)

Dzięki, nie skorzystam, mam trening akurat o 15 bodajże
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 Mai 2015
mihuhihihih
...Ignorance is bliss...
thomas893
thomas893
  9 Mai 2015
Enkido
Enkido: Spoko, nie zapomnij iść w niedzielę na Bronka zagłosować ;)

Czy mi się wydaje, czy jeszcze całkiem niedawno broniłeś PO? :ninja:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  9 Mai 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy mi się wydaje, czy jeszcze całkiem niedawno broniłeś PO?

Oczywiscie ze tak bylo, stał murem za PEŁO, wystarczy że ktoś coś pisał o niepowodzeniach to on zamieniał to w same sukcesy :ziober2:

logika lemingów :ziober2:
gife
gife
  9 Mai 2015
Hoho. Ładnie Legia barw nazbierała.
JA incognito, między nimi jak swój :D
Siedziałem po środku na najwyższej kondygnacji i niezły luzik. W barwach widziałem rodzinkę, ale mięli też Legii więc pokrewieństwo jakieś.
powrót spacerkiem na banę i do domu..
generalnie kibicowsko dla Kolejorza pierwsza połowa, dla Legii druga..
Enkido
  10 Mai 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy mi się wydaje, czy jeszcze całkiem niedawno broniłeś PO?

Masz rację, wydaje Ci się. Trolling, nic więcej

LeonGrande
LeonGrande: Oczywiscie ze tak bylo, stał murem za PEŁO, wystarczy że ktoś coś pisał o niepowodzeniach to on zamieniał to w same sukcesy logika lemingów

A ty to wszystko połknąłeś jak młody pelikan :D
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
thomas893
thomas893
  10 Mai 2015
Jakie to wygodne, tłumaczyć się trollingiem... Skończ waść, wstydu oszczędź...
Enkido
  10 Mai 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie to wygodne, tłumaczyć się trollingiem... Skończ waść, wstydu oszczędź...

Dawno pisałem, że łacha z co niektórych darłem na tym tle, nie jesteś na bieżąco
LeonGrande
LeonGrande
  10 Mai 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie to wygodne, tłumaczyć się trollingiem... Skończ waść, wstydu oszczędź...

Prawdy, a co za tym idzie wstydu, nie da sie wymazać od tak tłumaczeniem że trollowałem :ziober2:
Kazdy pamieta ze było to na serio, also beka jeszcze większa :- D
Enkido
  10 Mai 2015
LeonGrande
LeonGrande: Prawdy, a co za tym idzie wstydu, nie da sie wymazać od tak tłumaczeniem że trollowałem Kazdy pamieta ze było to na serio, also beka jeszcze większa :- D

Dziwne, jakoś nie odczułem żeby ktoś sprawdzał co tak naprawdę myślę. Skąd niby wniosek że na serio? To tylko twoje gdybanie
LeonGrande
LeonGrande
  10 Mai 2015
Enkido
Enkido: Dziwne, jakoś nie odczułem żeby ktoś sprawdzał co tak naprawdę myślę. Skąd niby wniosek że na serio? To tylko twoje gdybanie

Po prostu pamiętam twoją zaciekłą walke słowną broniąca rządzacych,, to nie był trolling, ale dobrze że się nawróciłeś.
Enkido
  10 Mai 2015
LeonGrande
LeonGrande: Po prostu pamiętam twoją zaciekłą walke słowną broniąca rządzacych,, to nie był trolling, ale dobrze że się nawróciłeś.

No to ci pamięć szwankuje
Fanatic0s
Fanatic0s
  10 Mai 2015
Enkido
Enkido: Dzięki, nie skorzystam, mam trening akurat o 15 bodajże

balet trenujesz ?

Ciekawi mnie czy w ogóle kiedyś byłeś na meczu Kolejorza bo o wyjeździe to nawet nie będę pytać pewnie ja więcej razy byłem na Bułgarskiej niż ty hahahahahah :D
Enkido
  10 Mai 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: balet trenujesz ?

Nie zgadłeś, ale też na B

Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawi mnie czy w ogóle kiedyś byłeś na meczu Kolejorza bo o wyjeździe to nawet nie będę pytać pewnie ja więcej razy byłem na Bułgarskiej niż ty hahahahahah :D

Owszem, byłem.
Jedyne wyjazdy jakie mnie interesują na tą chwilę to za 2 tygodnie do Żor i za 1,5 miesiąca do Wrocławia i to nie w charakterze kibica
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.