NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 kwietnia 2015 (pierwszy post)
d83cdf00 Mecz finałowy 61 edycji PP odbędzie się 2 maja na Stadionie Narodowym - jeden mecz, zwycięzca zagra w el. Pucharu UEFA sezonu 2015/2016.d83cdf00

A zmierzą się w nim :

26bd Kto wygra teraz, czy będzie to Legia po raz 17 2754A może Lech po raz 7 2754

2728 temat do ogólnej dyskusji
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 maja 2015
no to remis do przerwy, miała coś tam jeszcze Legia bo Gostomski źle obliczył lot piłki
Lech w strzałach przeważa, ale co z tego

zapomniałem napisać w 1 poście co z tą murawą na Narodowym??
wygląda jakby grali tam codziennie rugbiści i biegały d83ddc34
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 maja 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: zapomniałem napisać w 1 poście co z tą murawą na Narodowym??

pewnie skutki niedawnego grand prix na żużlu
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 maja 2015
dziadek Sagan i 2:1
dobrze, że Żyro nie dotknął bo byłby spalony, pewnie w radio był
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  3 maja 2015
PUCHAR JEST NASZ :) !
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  3 maja 2015
no nic Lech dalej w cieniu Legii, ale tak na spokojnie trzeba przyznać że kurde byli lepsi zwłaszcza w 1 połowie
co do organizacji finału PP to już coraz bliżej nam do Niemiec, Francji czy Anglii

---
fajnie tam Błękitni byli w lożach VIP, ciekawe czy na dziwki też dostali :DD
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  3 maja 2015
Dziwne, że tylko Poznaniacy widzieli spalonego i jakiś tam faul :D Puchar cieszy podwójnie :) bo jest trofeum i pyrki płaczą i po raz kolejny nie mogą z honorem zaakceptować porażki tylko szukają winnych :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  4 maja 2015
Sędzia Stefański wprowadza standardy ligi angielskiej na finał Pucharu Polski, ciekawe czy gdyby tak Sadajev w Kuciaka wpadł to też by faulu nie odgwizdał. Jak dla mnie ewidentnie Saganowski utrudnił interwencję Gostomskiemu blokując łokciem jego rękę. Drugi gol po spalonym, ale raczej nie do wychwycenia dla sędziego.

Lech był zespołem lepszym, ale zabrakło skuteczności, taka prawda. Napastnik z prawdziwego zdarzenia potrzebny od zaraz. A Legii niczego nie gratuluję, bo czego tu gratulować? Kolejnej wygranej przy pomocy sędziego? Już po prostu brak słów na faworyzowanie przez sędziów jednego klubu. Ciekawe kto będzie prowadził spotkanie 9 maja - Kwiatkowski, Borski, Raczkowski, a może Marciniak?
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  4 maja 2015
Enkido
Enkido: Drugi gol po spalonym

Enkido
Enkido: Kolejnej wygranej przy pomocy sędziego?

takie posty cieszą ;)

PRZYSZLIŚMY PO SWOJE !
Kombatant
Kombatant
  4 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: takie posty cieszą ;)

Ten jego post to pośrednio skutek odstawienia leków :ziober2:
Enkido
  5 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: PRZYSZLIŚMY PO SWOJE !

Kupione zapomniałeś dodać.

Nie było spalonego twoim zdaniem? To luknij na to zdjęcie

Do tego jeszcze wyszło, że Astiz zatrzymywał piłkę ręką we własnym polu karnym w I połowie.

Gdzie Legła nie może tam sędzia pomoże, tyle
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 maja 2015
Enkido
Enkido: Nie było spalonego twoim zdaniem? To luknij na to zdjęcie

tak to wygląda, jednak pokazali 5 powtórek każda z innego ujęcia i tam na szczęście dla Legii Żyro nie przedłużył tego dośrodkowania, wiem że chciał, ale po prostu cienki jest :DD więc bramka prawidłowa

Lech sam sobie winien, do 30 min powinien prowadzić 2:0 jak nie lepiej
nie na darmo Lechia wywaliła Sadajewa, myśli chłop że będzie podcinał Kuciaka jak Messi
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  5 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ile mord obije Legia i łupów zgarnie przez bezmyślność klubu?

wykrakałeś bo Lech stracił mnóstwo barw ! przez takich co sobie myśleli, że zrobią spacerek po Warszawie w barwach Lecha nie rozumiem co takim osobom się stało w głowe? myśleli że mają zgodę z Legią ? tak czy inaczej wielu kibiców wraca do Poznania bez koszulki okazjonalnej i szali.

Załączam tylko 2 zdjęcia

można pomnożyć co jest na zdjęciu razy 100

Enkido
nie produkuj się bo prędzej uwierzę, że zostanie powtórzony puchar polski niż w cokolwiek napiszesz.
Enkido
  6 maja 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: tak to wygląda, jednak pokazali 5 powtórek każda z innego ujęcia i tam na szczęście dla Legii Żyro nie przedłużył tego dośrodkowania, wiem że chciał, ale po prostu cienki jest :DD więc bramka prawidłowa

Jeśli zawodnik w kółku to Żyro to jak najbardziej spalony. On nie musiał dotykać piłki, wystarczyło że zaabsorbował uwagę bramkarza. A wówczas jest spalony tak jak mówią obowiązujące przepisy. Jak by nie spojrzeć - sytuacja do odgwizdania.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lech sam sobie winien, do 30 min powinien prowadzić 2:0 jak nie lepiej nie na darmo Lechia wywaliła Sadajewa, myśli chłop że będzie podcinał Kuciaka jak Messi

Też prawda, zapewne po sezonie Sadajew nie zostanie w Lechu, tak samo jak Ubiparip, choć Serba mi szkoda. Co rozwinął skrzydła to albo niezasłużona ławka albo kontuzja

Konto usunięte
Konto usunięte: tak czy inaczej wielu kibiców wraca do Poznania bez koszulki okazjonalnej i szali.

Konto usunięte
Konto usunięte: można pomnożyć co jest na zdjęciu razy 100

Nie ma to jak chwalić się złodziejstwem ;) Jak kibice tak i cały klub - ZŁODZIEJE

Konto usunięte
Konto usunięte: nie produkuj się bo prędzej uwierzę, że zostanie powtórzony puchar polski niż w cokolwiek napiszesz

Spoko, nie zapomnij iść w niedzielę na Bronka zagłosować ;)
Fanatic0s
Fanatic0s
  6 maja 2015
Enkido
Enkido: ZŁODZIEJE

posłuchaj od 0:22
https://www.youtube.com/watch?v=qPfX4GTUrYY

Enkido
Enkido: Spoko, nie zapomnij iść w niedzielę na Bronka zagłosować ;)

wydawało mi się, że największe poparcie ma na Wielkopolsce :)
Mój kandydat na Prezydenta widnieje na tym zdjęciu

Enkido
  7 maja 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: posłuchaj od 0:22 https://www.youtube.com/watch?v=qPfX4GTUrYY

Dźwięk jest tak tragicznej jakości, że nie idzie rozpoznać słów

Konto usunięte
Konto usunięte: wydawało mi się, że największe poparcie ma na Wielkopolsce :)

Masz rację, wydawało ci się.
A, i jest "na Mazowszu", a "w Wielkopolsce" ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mój kandydat na Prezydenta widnieje na tym zdjęciu

Uwierzyłem jak w zapewnienia Żyry że nie zagrał ręką ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.