NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 Aprilie 2015 (pierwszy post)
d83cdf00 Mecz finałowy 61 edycji PP odbędzie się 2 maja na Stadionie Narodowym - jeden mecz, zwycięzca zagra w el. Pucharu UEFA sezonu 2015/2016.d83cdf00

A zmierzą się w nim :

26bd Kto wygra teraz, czy będzie to Legia po raz 17 2754A może Lech po raz 7 2754

2728 temat do ogólnej dyskusji
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  19 Aprilie 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: no nic, to może być kluczowy mecz gdziekolwiek by nie był

Może, a nie musi gdyż w przeciwieństwie do zeszłego sezonu mecz 2 najlepszych ekip po fazie zasadniczej odbędzie się już w 31. kolejce
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
gife
gife
  19 Aprilie 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Enkido: Jeszcze nie wiadomo gdzie mecz w fazie mistrzowskiej będzie aha myślałem, że już przesądzone no nic, to może być kluczowy mecz gdziekolwiek by nie był

Wygląda na to, że na Legii gramy bo w ich szatni pogonił prezio.
U Nas za to z Łęczną spacerek zrobili i odwrót od majstra. Jakby się czegoś bali?
Co za minimaliści..
gife
gife
  19 Aprilie 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Enkido: Jeszcze nie wiadomo gdzie mecz w fazie mistrzowskiej będzie aha myślałem, że już przesądzone no nic, to może być kluczowy mecz gdziekolwiek by nie był

Wygląda na to, że na Legii gramy bo w ich szatni pogonił prezio.
U Nas za to z Łęczną spacerek zrobili i odwrót od majstra. Jakby się czegoś bali?
gife
gife
  21 Aprilie 2015
No to finał przepadł :) bilety wykupili, ale popytać wypada czy gdzieś ktoś coś :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  21 Aprilie 2015
szybko poszły tikety
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  21 Aprilie 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No to finał przepadł :)

nie kupił biletu ?
gife
gife
  21 Aprilie 2015
Nie kupiłem z myślą, że 10 tys biletów dłużej się sprzedawać będzie, poza tym, czekałem na otwartą żeby znajomej kupić. Oczywiście uruchomiłem wieści więc może bilety się znajdą :P
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  21 Aprilie 2015
a już myślałem, że nie będę jedyną osobą która jeździ na wyjazdy z tego forum :) no nic polecam każdemu zwiedzanie sektorów gości.
gife
gife
  22 Aprilie 2015
Jednak jadę, na sektor neutralny :)
Wyjazdów mam ponad 50, także świeżakiem nie jestem..
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  23 Aprilie 2015
każdy może tak powiedzieć :) jakbyś miał 50 wyjazdów to by się dla Ciebie bilet znalazł kosztem jakiegoś przypadkowego paździerza :) ja bym jechał bez biletu i próbować wejść na sektor niż iść na neutralny.
gife
gife
  23 Aprilie 2015
Miałbym bilet wcześniej, jednak nie dla znajomej :) nie mam aż takiej władzy by sobie dokupić bo tyle jeżdżę..To mało i tak, ale dużo na tyle by ogarnąć ten wyjazd bez guza :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Aprilie 2015

trafiłem gdzieś przy okazji na spinkę Lecha, tak się zastanawiam jakie oprawy przygotują obie ekipy na pewno będzie to coś dobrego
i jak tam wygląda ilość wejściówek dla Lecha i Legii - no i dla tych cienkich vipów
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  28 Aprilie 2015
o atmosferę z naszej strony martwić się nie trzeba :) szkoda, że mecz będzie wcześnie... ale podobno ma być chłodno, pochmurno i dużo cienia :)
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  29 Aprilie 2015
skoro już poszło info w fejsa jak wyglądać będą koszulki macie i tutaj :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 Aprilie 2015
właśnie widziałem te t-shirty, ciekawe czym odpowie Lech
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.