NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 Aprilie 2015 (pierwszy post)
d83cdf00 Mecz finałowy 61 edycji PP odbędzie się 2 maja na Stadionie Narodowym - jeden mecz, zwycięzca zagra w el. Pucharu UEFA sezonu 2015/2016.d83cdf00

A zmierzą się w nim :

26bd Kto wygra teraz, czy będzie to Legia po raz 17 2754A może Lech po raz 7 2754

2728 temat do ogólnej dyskusji
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  15 Aprilie 2015
Wiedziałem, że zrobisz to najlepiej :) moje zdanie jest takie, że Legia wygra ten Puchar i będą atrakcje :)
thomas893
thomas893
  15 Aprilie 2015
Cytując klasyka: "KTO WYBRAŁ DRUŻYNY DO TEGO MECZU?!"

:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 Aprilie 2015
Puchar uefa
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  16 Aprilie 2015
RexMundi
RexMundi: Puchar uefa

ale beka i sam to z bani napisałem, nie wiem skąd :ziober2:
a pijany nie byłem
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
gife
gife
  17 Aprilie 2015
Stówka za wyjazd + koszulka :)
ciekawie się zapowiada.
2 raz na PP w Wawie z Legią, raz na PP w Chorzowie z Ruchem :) Wszystkie wygrane to i ten wygramy. Liczę na dublet w tym roku.
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  17 Aprilie 2015
gife dobra ekipa się zbiera na ten wyjazd ? czy 1/3 jedzie tylko oglądać mecz ?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Aprilie 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Liczę na dublet w tym roku.

wszystko w zasięgu Lecha, wg mnie Legia gorsza niż rok temu - nawet taki Ljuboja lepszy od Sa, brak Rado i teraz te Dudy odejdą, Legia nawet wygrywając MP będzie gorsza przed rywalizacją o CL, no chyba że się jeszcze wzmocnią
gife
gife
  18 Aprilie 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: gife dobra ekipa się zbiera na ten wyjazd ? czy 1/3 jedzie tylko oglądać mecz ?

9 tys biletów dysponuje TIFO, a klub dostał swoją pulę. I wiara z puli klubowej jedzie autami, busami, pociągami rejsowymi. Kto zgadnie, ile mord obije Legia i łupów zgarnie przez bezmyślność klubu?
NuTiiiiii
NuTiiiiii: gife: Liczę na dublet w tym roku. wszystko w zasięgu Lecha, wg mnie Legia gorsza niż rok temu - nawet taki Ljuboja lepszy od Sa, brak Rado i teraz te Dudy odejdą, Legia nawet wygrywając MP będzie gorsza przed rywalizacją o CL, no chyba że się jeszcze wzmocnią

Kolejorz też płata figle, ale na Legię mają już zakodowane, że grać na całego. Jeśli nie wyjdzie, to będziemy patrzeć po finale i rundzie zasadniczej, dlaczego. Jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Nasze podwórko, ale nie chciałbym do LM wchodzić..Potężne baty będą..
pograzonywplaczu
pograzonywplaczu
  18 Aprilie 2015
Na szczęście nie tobie decydować czy w LM Zagrają d83dde03
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  18 Aprilie 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Nasze podwórko

ale o ile mnie pamieć nie myli Lech będzie musiał wygrać z Legią na wyjeździe lub liczyć na inne niespodzianki i uruwanie pkt wojskowym

Konto usunięte
Konto usunięte: nie chciałbym do LM wchodzić..Potężne baty będą..

za to budżet Lecha podskoczyłby o 100%
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  18 Aprilie 2015
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lech będzie musiał wygrać z Legią

Jeszcze nie wiadomo gdzie mecz w fazie mistrzowskiej będzie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Mar1916Cin
Mar1916Cin
  18 Aprilie 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: I wiara z puli klubowej jedzie autami, busami, pociągami rejsowymi. Kto zgadnie, ile mord obije Legia i łupów zgarnie przez bezmyślność klubu?

incognito czemu nie ale latanie w barwach po Warszawie może być bardzo głupie :) bo nie nazwę tego odwagą a głupim straceniem barw jak się miasta nie zna. Od nas do klubu trafiło aż 3000 biletów i niestety niema na to wpływy kto kupi bilet... tym bardziej, że inne trybuny mają pierwszeństwo z kupnem biletu a te pewnie rozejdą się na pniu... więc kto przespał zapisy u grup to pewnie ma mecz w TV.
rattus
rattus
  18 Aprilie 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Stówka za wyjazd + koszulka :) ciekawie się zapowiada. 2 raz na PP w Wawie z Legią, raz na PP w Chorzowie z Ruchem :) Wszystkie wygrane to i ten wygramy. Liczę na dublet w tym roku

Zazdroszczę wyjazdu!
Kibicujcie tak jak zawsze, by cała Europa zazdrościła, by zagłuszyć stolycę ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  19 Aprilie 2015
Enkido
Enkido: Jeszcze nie wiadomo gdzie mecz w fazie mistrzowskiej będzie

aha myślałem, że już przesądzone
no nic, to może być kluczowy mecz gdziekolwiek by nie był
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.