Postanowiłem sobie założyć specjalny temacik do zapisów do naszej ekipy :)
W tamtym temacie jest jeden wielki burdel. Rex zbiera ekipę, ale zapisujmy się tutaj. 10 miejsc, pierwszeństwo mają ' starsi ' użytkownicy forum sport :)
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
7 Februari 2015
dobrze zaczynam
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
7 Februari 2015
zobaczymy jak dalej pójdzie, ale u buka bym ładnie zarobił
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
CharlieHebdo
7 Februari 2015
Ostatnio edytowany: 1 Januari 1970
NuTiiiiii: dobrze zaczynam
Ważne jak skończysz, mam tylko jedno mniej trafienie
NuTiiiiii
8 Februari 2015
no już 2 faza wczorajszego dnia nie była taka dobra :/
Earth
8 Februari 2015
Ja wczoraj w nocy zmieniłam z remisu na wygraną Sassuolo. I oczywiście był remis.
NuTiiiiii
9 Februari 2015
Ostatnio edytowany: 23 Desember 1125
tak na mega szybko w mgnieniu oka zalukałem, dobrze idzie nasz team, nieźle obrona Patrycja i wodzu ja z Rexem też czołówka
pewnie inni też wysoko, ale na spokojnie sobie zobaczę - ogólnie Nankatsu
tylko Hooly znowu cienki
CharlieHebdo
9 Februari 2015
NuTiiiiii: tylko Holly znowu cienki
Formę straciłem. Poza tym jeszcze się liga nie rozpoczęła więc były to typy w ciemno ale i tak zdobyłem bramkę dla drużyny i to się liczy (jak to sam pisałeś "gram dla drużyny") więc jak dla mnie kolejka spoczko
NuTiiiiii
9 Februari 2015
w rywalizacji z nami byłaby to honorowa bramka na 1:10