Postanowiłem sobie założyć specjalny temacik do zapisów do naszej ekipy :)
W tamtym temacie jest jeden wielki burdel. Rex zbiera ekipę, ale zapisujmy się tutaj. 10 miejsc, pierwszeństwo mają ' starsi ' użytkownicy forum sport :)
1. Gutek
CharlieHebdo
20 февраля 2015
Typy oddane? Kolejka łatwa/trudna? Za tydzień to dopiero będą emocje (mam nadzieje ze zagram, oczywko z Nakatsu)
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
21 февраля 2015
Konto usunięte: Typy oddane? Kolejka łatwa/trudna? Za tydzień to dopiero będą emocje (mam nadzieje ze zagram, oczywko z Nakatsu)
oddałem
a kolejka hmm średnia, oby było dobrze
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
22 февраля 2015
4:0 do przerwy prowadzimy
moje typy słabe, ale czuję że 3 i 4 faza nadrobię
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Earth
22 февраля 2015
To ja przeciwnie, mam obawy co do przyszłych dwóch faz. ;d
Wynik rewanżu eliminacji Pucharu UEFA po I połowie:
MOTOR - Bayern mistrzem 3-1
Bramki: kabelodpilota x2, yamashita - JK88
Wynik pierwszego meczu: 0-1
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
CharlieHebdo
22 февраля 2015
Skąd te wyniki się biorą to ja się chyba nigdy nie dowiem. 3 trafienia i bramka, w tamtej kolejce też miałem 3 a nawet 4 i pudło. Ech, pewnie ktoś tam siedzi i ustala kto gola strzelił XD
CharlieHebdo
22 февраля 2015
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Kończę udział w tym czymś. I tak nie macie szans z Nakatsu beze mnie, ja byłem w tym klubie tylko dla tego by zagrać z nimi a już tydzień przed mówi się że nie będzie mnie w składzie na ten mecz. To se K grajcie sami, i tak nie macie z nimi szans
CharlieHebdo
22 февраля 2015
Konto usunięte: mówi się że nie będzie mnie w składzie na ten mecz.
ps. Może nie mówi się wprost, ale daje do zrozumienia!
NuTiiiiii
23 февраля 2015
Haha cały Holy i jego szybki foch :D
NuTiiiiii
23 февраля 2015
Enkido: Nankatsu SC - MKS Korona Kielce 8:0 (4:0)
wow
ale jak Ty Enkido widzisz te wyniki skoro jeszcze tam nie zaktualizowali ?