Postanowiłem sobie założyć specjalny temacik do zapisów do naszej ekipy :)
W tamtym temacie jest jeden wielki burdel. Rex zbiera ekipę, ale zapisujmy się tutaj. 10 miejsc, pierwszeństwo mają ' starsi ' użytkownicy forum sport :)
1. Gutek
CharlieHebdo
1 Februari 2015
NuTiiiiii: pykniemy was nawet w 6 :)
Nie szalej, raz Ci się udało w treningowej kolejce uzyskać taki wynik to nie znaczy że zawsze tak będzie
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
1 Februari 2015
Konto usunięte: Nie szalej, raz Ci się udało w treningowej kolejce uzyskać taki wynik to nie znaczy że zawsze tak będzie
będzie tylko lepiej
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
1 Februari 2015
HollywoodUndead - 7 pkt miażdzę Cię w tej kolejce
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
HollywoodUndead
1 Februari 2015
Ostatnio edytowany: 1 Januari 1970
NuTiiiiii: HollywoodUndead - 7 pkt miażdzę Cię w tej kolejce
NuTiiiiii
1 Februari 2015
Pewnie będziesz grzał ławę w tym Bayernie :D
HollywoodUndead
1 Februari 2015
NuTiiiiii: Pewnie będziesz grzał ławę w tym Bayernie :D
Nie sądzę. Zresztą mi tam nie zależy, tu Cię pokonam na Fotce :)
NuTiiiiii
1 Februari 2015
HollywoodUndead: Nie sądzę. Zresztą mi tam nie zależy, tu Cię pokonam na Fotce :)
Joo najpierw tam miałeś mnie pokonać, teraz tuu.... sraty taty
HollywoodUndead
1 Februari 2015
NuTiiiiii: Joo najpierw tam miałeś mnie pokonać, teraz tuu.... sraty taty