temat do komentowania rewanżowych meczy 4 rundy eliminacji LE ze szczególnym uwzględnieniem meczu Club Brugge- Lech Poznań
jaki wynik typujecie , czy Lechowi uda się awansować do fazy grupowej ?
temat tak na szybko bo nikt nie założył :)
lista tematów
Liga Europejska 27.08.2009 strona 4 z 7
Z cyklu co by bylo gdyby...
- Mogl grac Peszko,
- Sedzia uznal bramke dla Lecha
- Kasprzik nie popelnil takiego bledu przy brame
- Lech lepiej wykonaywal rzuty karne...
hmm duzo tego
a tak naprawde co tu duzo mowic sklad gorszy na puchary niz rok temu, wiec nie ma co sie dziwic ze i wyniki slabsze. W koncu w takich rozgrywkach trzeba miec lawke rezerwowych dobra Lech jej niestety nie mial praktycznie w ogóle ;/
moze za rok...
- Mogl grac Peszko,
- Sedzia uznal bramke dla Lecha
- Kasprzik nie popelnil takiego bledu przy brame
- Lech lepiej wykonaywal rzuty karne...
hmm duzo tego
a tak naprawde co tu duzo mowic sklad gorszy na puchary niz rok temu, wiec nie ma co sie dziwic ze i wyniki slabsze. W koncu w takich rozgrywkach trzeba miec lawke rezerwowych dobra Lech jej niestety nie mial praktycznie w ogóle ;/
moze za rok...
Może się narażę, ale wg. mnie faul tam był. Jedynym wytłumaczeniem wydawać się mogło "wpychanie" obrońcy Bruggii Rengifo na bramkarza. Nie ma się co czarować. Nie powinni wygrać.
Oba mecze ułożyły się tak jak myślałem. Obie drużyny mają podobne predyspozycję, ale dziś wygrał klub lepszy.
A jak inni mowia i pisza "moglo byc" to zaraz oburzenie...
Gdyby sedzia RIley uznał bramke Penksy 4lata temu to Wisła byłaby w LM, podobnie jakby moze nie wyrzucił wtedy SObola z boiska. Gdyby Majda nie był idiotą w bramcę. Gdyby Wisła grała z Levadia 2tygodnie lub tydzien pozniej. Przestancie lamentowac Lech byl slaby i jest a jego obraz rok temu był maskowany przez słabych przeciwników. Teraz jest jeszce gorszy zostaje mu liga i walka o 2-3miejsce. Bye bye sny o potędze:)
Gdyby sedzia RIley uznał bramke Penksy 4lata temu to Wisła byłaby w LM, podobnie jakby moze nie wyrzucił wtedy SObola z boiska. Gdyby Majda nie był idiotą w bramcę. Gdyby Wisła grała z Levadia 2tygodnie lub tydzien pozniej. Przestancie lamentowac Lech byl slaby i jest a jego obraz rok temu był maskowany przez słabych przeciwników. Teraz jest jeszce gorszy zostaje mu liga i walka o 2-3miejsce. Bye bye sny o potędze:)
Donald WHO YOU?
Mi też szkoda Lecha bo to była jedyna drużyna która by nas reprezentowała no ale do Belgów nam daleko i nie ma się czemu dziwić rok temu Lech awansował bo strzelił w ostatniej minucie gola i udało się. Ciekaw jestem tera zna kogo przyjdzie moda był Widzew, Legia, Wisła teraz Lech ciekawe co będzie jutro ? może Odra Wodzisław? albo Piast Gliwice? kto wie :)