Reputacja: 10 |
BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
27 lutego 2017
Widzę pamięć o mnie nie zaginęła jak miło :D Pozdrówka dla starej gwardii !!! Łezka w oku się kręci jak się po wspomina dawne czasy :( Gutek, Anna, Magda, Rex, Wuerzet, Leon, Tomek (widuje go na Stali pozdro mordo Hej Stal!!!) Krzychu, zapomniałem nicku tego lovelasa forum naszego :D pewnie kogos ominąłem jeszcze Earth jeszcze była pamiętam "miłość" Gutka :D
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
29 sierpnia 2017
Erf: Jest tu ktoś jeszcze ze starych? :/
Pozdro Pati ;)
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Erf
29 sierpnia 2017
Konto usunięte: Niech wracają! To była dobra ekipa...
Owszem. :-)
Enkido: Pozdro Pati ;)
O, Łukasz.
Może to nie jest najlepsze powitanie, ale niedawno widziałam Pana w Biedronce, który mi Ciebie przypominał. Pomyślałam - o, pewnie ma na imię Łukasz. No i miał na plakietce takie właśnie imię.
Reputacja: -1275 |
BluzgometrTM: 17
Enkido
29 sierpnia 2017
Erf: O, Łukasz.
Może to nie jest najlepsze powitanie, ale niedawno widziałam Pana w Biedronce, który mi Ciebie przypominał. Pomyślałam - o, pewnie ma na imię Łukasz. No i miał na plakietce takie właśnie imię.
Może jakiś mój sobowtór, bo na pewno nie ja :D Ja się do handlu nie nadaję :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
22 listopada 2017
raz na rok i kogut zniesie jajo
hej jestem nowy na dziale sport, co tu się robi ? :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek