Earth
Earth
  26 maja 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 stycznia 2015
Tfu set
...Ignorance is bliss...
wodzu2377
Reputacja: -7 | BluzgometrTM: 3
wodzu2377
  11 stycznia 2015
spotkane zaciete i wygrana Mitchella, troche szkoda Adamsa bo po wczorajszym polfinale wydawal sie byc faworytem.
Earth
Earth
  17 stycznia 2015
Panorama to zdecydowanie nieszczególnie reprezentacyjna część Poznania. ;d
Ale ludzie na plus. : )
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 stycznia 2015
Po kilku latach nagle.soe okazalo.ze.mam nieregulaminowe foto
Hahahahaha
Jprd
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  31 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Kamil
Kamil: Po kilku latach nagle.soe okazalo.ze.mam nieregulaminowe foto

:cozagopek:

lvlvllv
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 stycznia 2015
Kamil
Kamil: Po kilku latach nagle.soe okazalo.ze.mam nieregulaminowe foto

wymiar sprawiedliwości dosięgnie każdego :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  31 stycznia 2015
Dwa tygodnie temu przygarnęłam psisko ze schroniska ;D.
O takie o :

Tak jak na początku była kochana, bo w końcu chciała się wkupić w łaski, tak po paru dniach zaczęła rządzić. Mnie w miarę słuchała (tak mi się wydawało), ale z resztą domowników robiła co chciała. Pies spory, więc zaczęłam się obawiać, że jak zapanuje w pełno to może być kiepsko. Szef mój polecił mi treserkę psów, dzisiaj u nas była na pierwszej lekcji, masakra... było drastycznie, ale jednocześnie genialnie ;D.

Fajnie mi objaśniła zachowanie psów, to że się z nami witają jak wracamy do domy, to tak naprawdę to nie jest żadne witanie się, tylko opieprzanie nas, że gdzie poszliśmy, z jakiej racji bla bla ;D. Jesu dużo tego wszystkiego. I tak jak uważałam, że z każdego psa rozumiem, że z każdym sobie poradzę, tak obecnie byłam strasznie głupia w tym przekonaniu ;D.

Dopiero jedna lekcja za nami, ale popracowałam dziś z Dorą i widzę, że jest inaczej, lepiej. Kuźwa jakie psy są genialne, a koty głupie ;DDD.

Mały kolaborat wiem, ale no ale ;D.
:ziober2:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  31 stycznia 2015
MaqdaIena
MaqdaIena: Mały kolaborat wiem, ale no ale ;D.

Elaborat :P

Btw. jak Ci się podobają nowe zarządzenia grup kibicowskich ws. Kotła? :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  1 lutego 2015
d83ddc36 identyczny jak mój były Max, kiedyś znajdę fotę i Ci Magdaleno pokażę 261d
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  2 lutego 2015
Kolejna odsłona fantasy polskiej :

KMWTW !
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 lutego 2015
Enkido
Enkido: Elaborat :P

Aahhahaha :rotfl:. Wstyd mi! :postanawia nie pić wina przed pisaniem tu:.

Enkido
Enkido: jak Ci się podobają nowe zarządzenia grup kibicowskich ws. Kotła?

Mogą się w dupę pocałować.
Na parter Kotła chodzę od lat, nawet nie wiem ilu, zawsze kibicuję, nie mam głosu jak facet, ale drę mordę perfekcyjnie. Rzadko kiedy otaczający mnie faceci tak się nadzierają jak ja, a teraz mam cichy zakaz wstępu na parter, bo mam cycki, chore, po prostu chore.
Reszta punktów okej.
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  2 lutego 2015
MaqdaIena
MaqdaIena: Aahhahaha . Wstyd mi! :postanawia nie pić wina przed pisaniem tu:.

Oj tam, gdybym nie napisał to pewnie nikt by się nie zorientował :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Mogą się w dupę pocałować. Na parter Kotła chodzę od lat, nawet nie wiem ilu, zawsze kibicuję, nie mam głosu jak facet, ale drę mordę perfekcyjnie. Rzadko kiedy otaczający mnie faceci tak się nadzierają jak ja, a teraz mam cichy zakaz wstępu na parter, bo mam cycki, chore, po prostu chore.

Zgadzam się. W ogóle coś im się pomyliło, to nie oni są zarządcą stadionu i nie oni będą decydować kto gdzie ma siedzieć/stać.

MaqdaIena
MaqdaIena: Reszta punktów okej.

Mnie najbardziej rozbawiło zdanie "To My jesteśmy Lechem, a nie piłkarze" :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 lutego 2015
MaqdaIena
MaqdaIena: a teraz mam cichy zakaz wstępu na parter, bo mam cycki, chore, po prostu chore.

A ja z czipsami i colą moglbym wejsc?

Jade w marcu na Legie, to bedzie moj drugi mecz :mrgreen:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  2 lutego 2015
Enkido
Enkido: To My jesteśmy Lechem, a nie piłkarze"

Czym zespol bylby bez kibiców?

niczym, wiec jest w tym stwiedzeniu wiele prawdy
MaqdaIena
MaqdaIena
  2 lutego 2015
LeonGrande
LeonGrande: A ja z czipsami i colą moglbym wejsc?

Możesz, ale ratować Cię nie będę ;D.

LeonGrande
LeonGrande: ade w marcu na Legie, to bedzie moj drugi mecz

A ja nie wiem kiedy się pojawię na stadionie w sumie. Czasu nie mam od dawna, mocy również, a obecnie zarządzenia mnie zniechęcają. Chociaż pójdę sobie na 'trójkę' blisko Kotła i też będzie fajnie, jak za baaaaaaardzo dawnych czasów,

Gratuluję ;D. Ja to nawet nie pamiętam z kim graliśmy kiedy po raz pierwszy się na stadionie pojawiłam ;D.

Enkido
Enkido: Oj tam, gdybym nie napisał to pewnie nikt by się nie zorientował :P

Nie ma oj tam, mi się nie zdarzają tak głupie błędy ;D.

Enkido
Enkido: Zgadzam się. W ogóle coś im się pomyliło, to nie oni są zarządcą stadionu i nie oni będą decydować kto gdzie ma siedzieć/stać

Kocioł Kotłem, ma to do siebie, że rządzi się swoimi prawami... tak uważałam do dnia kiedy się okazało, że skoro nie brzmię basem to nie ma dla mnie miejsca na parterze. Czuję się dotknięta tym zarządzeniem, bo nie należę do kobiet, które na parter wchodzą by potowarzyszyć facetowi, by pokazać wytapetowany ryj, a zostałam potraktowana tak samo jak te lalki. W ogóle zanim poszłam do Kotła, na parter upłynęło sporo mojego czasu na innych trybunach, musiałam dojrzeć do tego by się tam pojawić ;D.

Enkido
Enkido: Mnie najbardziej rozbawiło zdanie "To My jesteśmy Lechem, a nie piłkarze"

Tu mam mieszane uczucia. Prawda taka, że w kibicach tkwi siła, ale Lecha nie tworzą tylko oni, piłkarzy też trzeba gdzieś w ową mieszankę wkomponować... obecnie nie są dla mnie najważniejsi, no ale gdyby nie grajkowie to no.