Earth
Earth
  26 May 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 November 2014
słyszeliście tego njusa z kanał TV który ma być dostepny dla wszystkich jak telewizja publicna na którym będa pokazywane wszystkie mecze polskich reprezentacji
noga, ręczna, siatka , kosz, do tego skoki, i biegi narciarskie ( tylko Eurosport ma jakoś to umozliwiić ) i chyba wszystkie imprezy rangi MŚ

-
dwa dni temu cos tam w radio usłyszałem
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  27 November 2014
Hans Kloss zmarł [*]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Earth
Earth
  27 November 2014
Smutłam troszkę, ale to jak przy każdym. Pokazują mi tym samym jak czas zapierdziela.
Zastanawiam się przy okazji, czy napadowy kryzys wieku - w moim wieku jest normalny. ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 November 2014
no to piąteczek :ziober2:

tak na dobry humor z polskiego filmu, polska myśl szkoleniowa :)

https://www.youtube.com/watch?v=7qGY5o8vFis#t=79
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 November 2014
Mam nową upatrzoną furę! Którą to był nas dzisiaj odwiedzić Tadzik z IC (uwielbiam człowieka, bo dał mi dużo prezentów:rotfl:)

O ta:

W kabinie jest tyle miejsca, że małą imprezę można zrobić, jak dostanę fotki na mejla to Wam pokażę jak idealnie pasuję do tego samochodu :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 November 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: W kabinie jest tyle miejsca

Ostatnio właśnie byłem u kumpla w tirze jak na postoju odpoczywał, w środku łóżko jak w sypialni, tv, lodówka i miejsca na 3 dziwki :D

plus nowość dla mnie, tir na diesla z automatem a na postoju przerzucał się na podtlenek LPG
beka
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 November 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ostatnio właśnie byłem u kumpla w tirze jak na postoju odpoczywał, w środku łóżko jak w sypialni, tv, lodówka i miejsca na 3 dziwki :Dplus nowość dla mnie, tir na diesla z automatem a na postoju przerzucał się na podtlenek LPG beka

Tir tirem, tadziowy szołkar robi na mnie wrażenie ;D.
Przyznaj, że jest piękny ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  29 November 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Przyznaj, że jest piękny ;D.

Nie no spoko d83ddc4c
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 December 2014
Umarnęło mi sprzęgło ;c.

I wcale mnie nie martwi, że trzeba je wymienić, kasę wydać (no dobra tylko na część i to w hurtowej cenie), ale najbardziej mnie martwi to, że jak jutro pojadę do pracy Mazdą, to nie będę mogła nikogo wyprzedzić, ani nawet porządnie depnąć! Eh :nie:.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  7 December 2014
czyli jutro Poznańskie ulice bezpieczne
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 December 2014
Do środy pewnie bezpieczne, bo mamy tyle pracy, że pewnie dopiero w połowie tygodnia ktoś się weźmie za Mazdę, więc będę zmuszona odpychać się jakimś firmowym padłem, które sobie stoi na takie ewentualności..... sejczento przykładowo :załamka:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  13 December 2014
https://www.youtube.com/watch?v=ZOEuFZod7Co

:crylol:

haha!
Gutek909
Gutek909
  21 December 2014
gdzie nominacje do Oskarów ?
Earth
Earth
  22 December 2014
Poznań - Czy wiadomo Wam o jakichś tanich noclegach blisko Panoramy, lub z dobrym dojazdem tamże?
Gutek909
Gutek909
  22 December 2014
ja Cię mogę przenocować :D za darmo :D