Earth
Earth
  26 Mai 2013 (pierwszy post)
Czyli temat na dyskusje wszelakie, niekoniecznie związane ze sportem. ;-)

Otwieramy. :zabawa:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 Juni 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dokładnie 40351 osób nie zdało matury co najmniej z 1 przedmiotu. Boże przecież łatwiejszej matury od tej nowej nie wymyślą przez lata

to to jescze nic -- ale w gimnazjum jakie słabe wyniki

-
no ale dopóki nauczyciele będą się bać w szkołach uczni na jakiś progres w nauce bym nie liczył
niedługo przegonimy Portugalię pod kątem analfabetyzmu
zresztą cackanie się z gimbazą w szkołach, wyścig szczurów rodziców i era elektroniki = Co piąty 15-latek w UE ma kłopoty z pisaniem i czytaniem
...Ignorance is bliss...
thomas893
thomas893
  28 Juni 2013
LeonGrande
LeonGrande: no niestety nie wyskakuje adblock, choc mam wgranego firefox ?

Wejdź w ustawienia filtra -> Własne filtry -> Dodaj filtr i wklej to: www.fotka.pl##DIV[id="wyrozniona-bottom-box"][class="news-suggest"]
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 Juni 2013
RexMundi
RexMundi: to to jescze nic -- ale w gimnazjum jakie słabe wyniki - no ale dopóki nauczyciele będą się bać w szkołach uczni na jakiś progres w nauce bym nie liczył niedługo przegonimy Portugalię pod kątem analfabetyzmu zresztą cackanie się z gimbazą w szkołach, wyścig szczurów rodziców i era elektroniki = Co piąty 15-latek w UE ma kłopoty z pisaniem i czytaniem

Cała ta gimbaza to zło, dochodzi do sytuacji gdzie na odpierdziel nauczyciele dają dawną mierną dziś dopuszczającą ocenę za samą frekwencję żeby danego delikwenta się pozbyć. Ja tam bym przywrócił 8 klasową podstawówkę i oczywiście kary cielesne :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wejdź w ustawienia filtra -> Własne filtry -> Dodaj filtr i wklej to: www.fotka.pl##DIV[id="wyrozniona-bottom-box"][class="news-suggest"]

Thomas na Operze wiesz jak takie coś zrobić ?!
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  28 Juni 2013
Nutek 2755

w biedronce 6pak warki 550ml 10,99zł 2755

dziś imieniny Leona 261d
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Juni 2013
Na razie mam jeszcze zapasy 8 paka żywca :D Ewentualnie promocję na whisky przydałoby się znaleźć.
To najlepsze życzenia dla Leona d83cdf70d83cdf7a
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Krzychu00
Krzychu00
  28 Juni 2013
Nutek dawaj temat o boksie , jutro walka Golovkin - Macklin 261d2755
Earth
Earth
  28 Juni 2013
Umie tu ktoś dobrze niemiecki? ;_;
Krzychu00
Krzychu00
  28 Juni 2013
Ostatnio edytowany: 1 Januar 1970
ja naturlich
Earth
Earth
  28 Juni 2013
Bist du in der Lage, mich mit diesen dummen Fragen wie "den" "dem", etc helfen? :ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Juni 2013
Krzychu00
Krzychu00: Nutek dawaj temat o boksie , jutro walka Golovkin - Macklin

Nie wiem czy mam cierpliwość do zabawy z zakładaniem tematów, no ale pobawię się. Nie dziś to jutro.

A tak walka jest w nocy w niedzielę koło 3 godziny. W ten week w ogóle walczy Proksa z Morą i jest gala w Ostródzie a na niej walka Głażewski vs Mohoumadi.
Krzychu00
Krzychu00
  28 Juni 2013
ja , ja :rotfl:

niemiecki to znam jedynie z oglądania swego czasu RTL , SAT 1 i PRO 7 :rotfl:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Juni 2013
Earth
Earth: Bist du in der Lage, mich mit diesen dummen Fragen wie "den" "dem", etc helfen?

Nigdy nie miałem niemieckiego, ale to nie oznacza "czy jesteś w stanie mi pomóc z tych głupich pytań .... ? " d83dde1d
Earth
Earth
  28 Juni 2013
Krzychu00
Krzychu00: ja , ja niemiecki to znam jedynie z oglądania swego czasu RTL , SAT 1 i PRO 7

Pro7 zawsze nazywałam żelazkiem ;D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nigdy nie miałem niemieckiego, ale to nie oznacza "czy jesteś w stanie mi pomóc z tych głupich pytań .... ? "

Tak, google translate właśnie tak to tłumaczy, bo nie umie przetłumaczyć rodzajników. ;D
nie ogarniam ich, zmiany der na den czy dem, zgaduję zawsze, a muszę się nauczyć po prostu na pamięć. ;_;
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Juni 2013
Earth
Earth: Tak, google translate właśnie tak to tłumaczy, bo nie umie przetłumaczyć rodzajników. ;D nie ogarniam ich, zmiany der na den czy dem, zgaduję zawsze, a muszę się nauczyć po prostu na pamięć. ;_;

Dokładnie, pewnie nie ma na to reguły. To jest jak w angielskim np. listen to, relay on itd
Po prostu trzeba to zakuć.
No, ale mogę się mylić bo nie uczyłem się szwabskiego.
Earth
Earth
  28 Juni 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Dokładnie, pewnie nie ma na to reguły. To jest jak w angielskim np. listen to, relay on itd Po prostu trzeba to zakuć. No, ale mogę się mylić bo nie uczyłem się szwabskiego.

Tam są takie cholerne tabelki których trzeba się naumić.
A ja się wybierałam po prostu na test i trzeba mi było kogoś kto umie takie rzeczy i mi pomoże ale po prostu nauczę się i przyjadę innym razem. ;)
Jeszcze się dopytam czy muszę w ogóle. ;>