Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
28 June 2013
LeonGrande: Toz nikt tu sie nie bedzie bawil w zemsty, ltiosci, co wy juz myslicie ze sie szykuje krucjata na enkido?
No oby tak nie było
z rana dostałem info, że przyszła szwagierka poprawiła maturę rozszerzona z chemii i biologii oba na ponad 90%, no to będzie lekarz w rodzinie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
28 June 2013
RexMundi: byle wyjechała gdzieś blisko za granice
Zanim skończy szkołę, nie wiem ile ma tam kierunek lekarski 5-7 lat ?
To do nas będą przyjeżdżać obcokrajowcy na zarobki a jak w tym czasie będę na emeryturze
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
28 June 2013
RexMundi: no medyczne to kurde lata nauki - później staże - itd itd
Ciekawe kim będzie chciała być, rozrzut pewnie od stomatologa po chirurga plastycznego. Jak mawiał Daniec : "widziałeś kiedyś bidusia lekarza?" - ja też nie ;-)
NuTiiiiii
28 June 2013
Dokładnie 40351 osób nie zdało matury co najmniej z 1 przedmiotu. Boże przecież łatwiejszej matury od tej nowej nie wymyślą przez lata