temat do komentowania dzisiejszych meczy rewanżowych 3 rundy eliminacji LE ze szczególnym uwzględnieniem polskich drużyn :
Lech Poznań - Fredrikstad FK
NAC Breda - Polonia Warszawa
Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga
Wasze typy na te spotkania ? :)
lista tematów
Liga Europejska 6.08.2009
Dziwne, że nikt nowego tematu nie założył dotyczącego występu Lecha.
Dzisiaj przeciętne spotkanie, w pierwszej połowie dużo chaosu.
Paru zawodników zawiodło. Lewandowski nie jest w optymalnej formie, Stilic nie błyszczał, brakowało jeszcze jednego zawodnika w środku pola, który wspomógł by też nie najlepszego tego dnia Bandrowskiego.
Golik to w ogóle nieporozumienie, zaraz po wejściu na boisko powinien z niego wylecieć z hukiem.
Jak zwykle w trudnych momentach daje o sobie znać talent Peszki.
Gancarczyk udowodnił chyba wszystkim malkontentom, że lepszego lewego obrońcy w Polsce nie uświadczymy w najbliższym czasie.
Na pewno rewanż będzie trudnym spotkaniem, ale miejmy nadzieję, że szczęście będzie sprzyjać Lechowi.
Dzisiaj przeciętne spotkanie, w pierwszej połowie dużo chaosu.
Paru zawodników zawiodło. Lewandowski nie jest w optymalnej formie, Stilic nie błyszczał, brakowało jeszcze jednego zawodnika w środku pola, który wspomógł by też nie najlepszego tego dnia Bandrowskiego.
Golik to w ogóle nieporozumienie, zaraz po wejściu na boisko powinien z niego wylecieć z hukiem.
Jak zwykle w trudnych momentach daje o sobie znać talent Peszki.
Gancarczyk udowodnił chyba wszystkim malkontentom, że lepszego lewego obrońcy w Polsce nie uświadczymy w najbliższym czasie.
Na pewno rewanż będzie trudnym spotkaniem, ale miejmy nadzieję, że szczęście będzie sprzyjać Lechowi.
Gra do dupy, dobrze, że bramka wpadła, bo rewanż byłby mega trudny.
I tak Lech ma mega farta, Brugia jest kompletnie bez formy i mamy układy z UEFA (w odpowiedzi na przyszły post pewnego zakompleksionego nastolatka ;) )
I tak Lech ma mega farta, Brugia jest kompletnie bez formy i mamy układy z UEFA (w odpowiedzi na przyszły post pewnego zakompleksionego nastolatka ;) )
Lech Poznań1:0 (0:0)FC Brugge
Werder Brema6:3 (3:2)FK Aktobe
Everton FC4:0 (2:0)Sigma Ołomuniec
NAC Breda1:3 (1:1)Villarreal FC
Fulham FC3:1 (1:0)Amkar Perm
Galatasaray Stambuł5:0 (2:0)Levadia Tallin
MFK Koszyce3:3 (1:1)AS Roma
Lazio Rzym3:0 (2:0)IF Elfsborg
Ajax Amsterdam5:0 (1:0)Slovan Bratysława
Stabaek IF0:3 (0:2)Valencia CF
pewniaki wygrywają poza Romą...
oplacalo sie postawic u buków
Werder Brema6:3 (3:2)FK Aktobe
Everton FC4:0 (2:0)Sigma Ołomuniec
NAC Breda1:3 (1:1)Villarreal FC
Fulham FC3:1 (1:0)Amkar Perm
Galatasaray Stambuł5:0 (2:0)Levadia Tallin
MFK Koszyce3:3 (1:1)AS Roma
Lazio Rzym3:0 (2:0)IF Elfsborg
Ajax Amsterdam5:0 (1:0)Slovan Bratysława
Stabaek IF0:3 (0:2)Valencia CF
pewniaki wygrywają poza Romą...

Jestem pod wrażeniem gry Gancarczyka. Mam nadzieję, że w następnym meczu reprezentacyjnym wybiegnie w pierwszym składzie, bo to co dzisiaj grał to poezja. W obronie zajebiście a w ataku również dobrze.
Zobaczymy, jak boki obrony Lecha będą wyglądać po powrocie do zdrowia Wojtkowiaka.
Bezbarwnie dzisiaj Stilic i Lewandowski, słabiej Wilk.
A atak na nogi Marokańskiego Ronaldo naprawdę bardzo brutalny. Aż ciekaw jestem jakie będą jego skutki dla gracza Brugge
Zobaczymy, jak boki obrony Lecha będą wyglądać po powrocie do zdrowia Wojtkowiaka.
Bezbarwnie dzisiaj Stilic i Lewandowski, słabiej Wilk.
A atak na nogi Marokańskiego Ronaldo naprawdę bardzo brutalny. Aż ciekaw jestem jakie będą jego skutki dla gracza Brugge
Konto usunięte: Lech Poznań 1:0 (0:0) FC Brugge
Werder Brema 6:3 (3:2) FK Aktobe
Everton FC 4:0 (2:0) Sigma Ołomuniec
NAC Breda 1:3 (1:1) Villarreal FC
Fulham FC 3:1 (1:0) Amkar Perm
Galatasaray Stambuł 5:0 (2:0) Levadia Tallin
MFK Koszyce 3:3 (1:1) AS Roma
Lazio Rzym 3:0 (2:0) IF Elfsborg
Ajax Amsterdam 5:0 (1:0) Slovan Bratysława
Stabaek IF 0:3 (0:2) Valencia CFpewniaki wygrywają poza Romą...
i Bilbao na razie daje ciała 1-1

Nie jestem fanem talentu Gancarczyka ale powiem tak: to on asystował przy bramce Peszki (jakby na to nie patrzyć) i to dzięki niemu nie pdały co najmniej dwie bramki dla Brugii.
Żenująco niski poziom zaprezentował Lech w pierwszej połowie.
Mam nadzieję, że za tydzień będzie lepiej.
Żenująco niski poziom zaprezentował Lech w pierwszej połowie.
Mam nadzieję, że za tydzień będzie lepiej.On gra strasznie w tym sezonie. Mam nadzieję, że Zieliński zamieni go z Cueto chociaż na jeden mecz.
Golik też może zostać dodatkowo ukarany.
bramka na 1-0 dla Lecha za tydzień spowoduje, że zejdą ze mnie wieksze emocje
Aktobe wbiło trzy bramki Werderowi w Bremie... Lepiej niż Bayern tydzień temu ;>
Cluj i BATE to jednak przeciętniaki... Co do spotkania Lecha - wynik 1:0 przy takiej grze no ogromny sukces. Ale jak się zmobilizują na rewanż to mają szansę awansować.
Cluj i BATE to jednak przeciętniaki... Co do spotkania Lecha - wynik 1:0 przy takiej grze no ogromny sukces. Ale jak się zmobilizują na rewanż to mają szansę awansować.
Ajax Amsterdam [5 - 0] Slovan Bratislava
43'[1 - 0]L. Suarez
65'[2 - 0]L. Suarez
79'[3 - 0]L. Suarez
84'[4 - 0]L. Suarez
90'[5 - 0]M. Donald
Hmm... po Berkampie, Kluivercie, Soncku, Ibrahimovicu, Huntelaarze... teraz czas na Suareza
gosc jest zajebisty w ataku
Emocji nie zabraknie :)
43'[1 - 0]L. Suarez
65'[2 - 0]L. Suarez
79'[3 - 0]L. Suarez
84'[4 - 0]L. Suarez
90'[5 - 0]M. Donald
Hmm... po Berkampie, Kluivercie, Soncku, Ibrahimovicu, Huntelaarze... teraz czas na Suareza

gosc jest zajebisty w ataku
Emocji nie zabraknie :)

Peryferie Europy