temat do komentowania dzisiejszych meczy rewanżowych 3 rundy eliminacji LE ze szczególnym uwzględnieniem polskich drużyn :
Lech Poznań - Fredrikstad FK
NAC Breda - Polonia Warszawa
Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga
Wasze typy na te spotkania ? :)
lista tematów
Liga Europejska 6.08.2009
Konto usunięte: aaa i zwycięzca poprzedniego typera także jest za grupami, jestem upoważniony żeby go zgłosić :P
A co z Wiertło sam nie ma głosu?

Konto usunięte: 2 lata temu z grupy awansowałem, rok temu z ligi nie, jestem za grupami zdecydowanie
Jak były grupy to kto wygrał bo nie pamiętam?

LeonGrande: w jednej grupie mialby ktos dajmy np 100 pkt i nie wychodzi
w drugiej mialby 70 i bylby na 1 miejscu ;)
I o to chodzi dreszczyk emocji

Ty tak będziesz typował 1:1

A ja dalej byłbym za ligą.
Łatwiej to można ogarnąć, łatwiej przeliczyć, w ostatniej kolejce mogą się dziać cuda niczym w prawdziwym sporcie (bo w grupach powiedzmy na to po 7-8 kolejce już może być pozamiatane). Tak samo Ci co gorzej zaczęli mogą jeszcze nadrobić. W grupie taka pogoń może być mniej udana.
Łatwiej to można ogarnąć, łatwiej przeliczyć, w ostatniej kolejce mogą się dziać cuda niczym w prawdziwym sporcie (bo w grupach powiedzmy na to po 7-8 kolejce już może być pozamiatane). Tak samo Ci co gorzej zaczęli mogą jeszcze nadrobić. W grupie taka pogoń może być mniej udana.
WueRZet: A ja dalej byłbym za ligą.
No, dobrze rzeczesz Lechito.

wtedy moze by decyzje podejmowac?