temat do komentowania dzisiejszych meczy rewanżowych 3 rundy eliminacji LE ze szczególnym uwzględnieniem polskich drużyn :
Lech Poznań - Fredrikstad FK
NAC Breda - Polonia Warszawa
Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga
Wasze typy na te spotkania ? :)
lista tematów
Liga Europejska 6.08.2009
Dobrze, że Lech Poznań nie wylosował CF Villareal, Galatasaray Stambuł.
Najwyższy współczynnik punktowy w tym gronie mieli Hiszpanie z Villareal,
najniższy - Anglicy z Fulham. Lech chciał jednak wylosować FC Brugge no i się udało.
Najpierw wylosowana została para NAC Breda - Villareal, po której odpadł trudny rywal z Hiszpanii. Potem okazało się, że Lech gra z Belgami.
Pierwszy mecz - w Polsce 20 sierpnia.
Nie mogę się doczekać.
Najwyższy współczynnik punktowy w tym gronie mieli Hiszpanie z Villareal,
najniższy - Anglicy z Fulham. Lech chciał jednak wylosować FC Brugge no i się udało.
Najpierw wylosowana została para NAC Breda - Villareal, po której odpadł trudny rywal z Hiszpanii. Potem okazało się, że Lech gra z Belgami.
Pierwszy mecz - w Polsce 20 sierpnia.
Nie mogę się doczekać.

Polemizowałbym, czy Fulham to zespół słabszy od Brugge. Uważam, że szanse są wyrownane i Lech w dobrym stylu po raz kolejny awansuje do fazu grupowej. Bardzo liczę na Lecha i będę trzymał za nich kciuki jako sympatyk polskiej piłki.
A co do porażek Polonii i Legii- niestety poszło po mojej myśli..
Po raz kolejny w sezonie wyraźnie widać, że tylko Lech przygotowany jest do walki w pucharach.
Szkoda.. Wisła w tym sezonie z pewnością nie będzie mieć mocniejszej drużyny. Nadal uważam, że odejdzie Brożek Paweł a może i Junior Diaz?
A co do porażek Polonii i Legii- niestety poszło po mojej myśli..
Po raz kolejny w sezonie wyraźnie widać, że tylko Lech przygotowany jest do walki w pucharach.
Szkoda.. Wisła w tym sezonie z pewnością nie będzie mieć mocniejszej drużyny. Nadal uważam, że odejdzie Brożek Paweł a może i Junior Diaz?
:
: no i Borek komentuje Bundeslige w Eurosporcie2 no ale tego można było się spodziewać , sie obejrzy jeszcze meczyk Wolfsburg - Stuttgart i wyjazd na tydzień , bez kłótni kurde ma tu być 
: no i Borek komentuje Bundeslige w Eurosporcie2 no ale tego można było się spodziewać , sie obejrzy jeszcze meczyk Wolfsburg - Stuttgart i wyjazd na tydzień , bez kłótni kurde ma tu być 
Konto usunięte: :: no i Borek komentuje Bundeslige w Eurosporcie2 no ale tego można było się spodziewać , sie obejrzy jeszcze meczyk Wolfsburg - Stuttgart i wyjazd na tydzień , bez kłótni kurde ma tu być
cholera a ja mam eurosport 2, do wczoraj był normalnie po polsku, a dziś cały dzień po angielsku i oczywiście nie ma mowy o tym żeby mecz leciał

Konto usunięte: cholera a ja mam eurosport 2, do wczoraj był normalnie po polsku, a dziś cały dzień po angielsku i oczywiście nie ma mowy o tym żeby mecz leciał
a Ty masz jak pamietam cyfrowy Polsat ? ja mam kablówkę z UPC i przedwczoraj faktycznie przez cały dzień był komentarz tylko po angielsku , ale tak tylko przez dzień było
Konto usunięte: a Ty masz jak pamietam cyfrowy Polsat ? ja mam kablówkę z UPC i przedwczoraj faktycznie przez cały dzień był komentarz tylko po angielsku , ale tak tylko przez dzień było
tak mam cyfrowy polsat, i wydaje mi się, że albo coś testują, jak zwykle zbyt późno, albo po prostu po raz kolejny zakpili z ludzi płacących za odbiór danych kanałów.
Konto usunięte: tak mam cyfrowy polsat, i wydaje mi się, że albo coś testują, jak zwykle zbyt późno, albo po prostu po raz kolejny zakpili z ludzi płacących za odbiór danych kanałów.
to może teraz masz angielski eurosport a nie international

sądze że on to napisal z przekory jako kibic Legii

Przestrzegalbym przed wielkim huraoptymizmem z powodu wylosowania Belgow przez Lecha.Faktycznie byla to najbardziej korzystna opcja lecz moim zdaniem Club Brugge to silniejsza druzyna niz Austria Wiedien z ktora Lech mierzyl sie w tamtym roku na tym samym poziomie rozgrywek Europejskich