Już za miesiąc odbędzie się inauguracja sezonu żużlowego 2009, więc pomyślałam, że można by już podyskutować o zbliżających się meczach, rokowaniach i wszystkim co jest związane z czarnym sportem :)
EKSTRALIGA
Apator Toruń
Włókniarz Częstochowa
Wybrzeże Gdańsk
Unia Leszno
Falubaz Zielona Góra
Stal Gorzów
Sparta Worcław
Polonia Bydgoszcz
1 LIGA
KM Ostrów
Start Gniezno
PSŻ Poznań
GKM Grudziądz
Row Rybnik
Stal Rzeszów
Unia Tarnów
Lokomotiv Daugavpils
II LIGA
Kolejarz Rawicz
Speedway Miszkolc
Orzeł Łódź
Kolejarz Opole
KSM Krosno
Polonia Piła
Kaskad Równe
Motor Lublin
No a teraz pytania :
Q1: Kogo widzicie jako pretendenta do mistrzostwa w tym sezonie? Kto spadnie z Ekstraligi? Jak będzie wyglądała pierwsza, medalowa, trójka?
Q2: Którym klubom 1 i 2 ligowym uda się awansować to wyższej klasy rozgrywkowej? Kto zleci z hukiem a kto (ewentualnie) zrezygnuje z jazdy w lidzie?
Q3: Które kluby żużlowe mają najlepszych ultrasów, doping, a kto najlepiej prezentuje się na wyjazdach? A gdzie wieje nudą?
Q4: Do którego z klubów osobiście czujesz sentyment? Lub któremu kibicujesz?
Q5: Co myślicie o zagranicznych klubach w polskiej lidze?
Q6: Jakie transfery ( choć nie było zbyt dużo bardzo znaczących) uważasz za najistotniejsze, a które za stratę kasy dla klubu i błąd zawodnika?
lista tematów
Żużel! Ekstralia, 1 liga, 2 liga - kibicowsko, sportowo. strona 1 z 21
Dopiero za miesiąc

Konto usunięte: Q1: Kogo widzicie jako pretendenta do mistrzostwa w tym sezonie? Kto spadnie z Ekstraligi? Jak będzie wyglądała pierwsza, medalowa, trójka?
1.Stal
2.Apator
3.Unia
Konto usunięte: Q2: Którym klubom 1 i 2 ligowym uda się awansować to wyższej klasy rozgrywkowej? Kto zleci z hukiem a kto (ewentualnie) zrezygnuje z jazdy w lidzie?
Jaskółki i Skorpiony awans

KMO wyleci za korupcje

Konto usunięte: Q3: Które kluby żużlowe mają najlepszych ultrasów, doping, a kto najlepiej prezentuje się na wyjazdach? A gdzie wieje nudą?
JEDYNA KRÓLOWA na szachownicy żużlowej i jej 30 tysięcy giermków

We Wrocku i Czewie żużel powinni zlikwidowac

Hmm...?

Fajowy taki wyjazd na Łotwe czy na Ukraine, np.motory moga spłonąc

Konto usunięte: Q6: Jakie transfery ( choć nie było zbyt dużo bardzo znaczących) uważasz za najistotniejsze, a które za stratę kasy dla klubu i błąd zawodnika?
Tomasz Bajerski w Apatorze

Pomyslec ze to kiedys najdrozszy zawodnik ligii

bo mają fajowy hymn

http://www.youtube.com/watch?v=-hURuhXLqbA
i na tym kończy się moja wiedza żużlowa, więc
:]
Ostrzegam, że jeśli temat zamieni się w całkowicie yebutnego OT, to zostanie zamknięty ;)
Dobry pomysł, aby ktoś, wzorem tematów na temat piłkarskiej ekstraklasy, zakładał temat związany z każdą, kolejną kolejką, a ten potraktować jako dyskusję na temat różnego rodzaju osobistych proroctw, oraz odczuć przedsezonowych.
Tak rzekłem ja !
Dobry pomysł, aby ktoś, wzorem tematów na temat piłkarskiej ekstraklasy, zakładał temat związany z każdą, kolejną kolejką, a ten potraktować jako dyskusję na temat różnego rodzaju osobistych proroctw, oraz odczuć przedsezonowych.
Tak rzekłem ja !

Ad 1
1. Oczywiscie Unia :)
2. gorzów
3. torun
ad.2
1 liga
awansuje unia tarnów i Poznań (z barazy Poznań)
spadnie grudziadz
2 liga
awansuje kolejorz rawicz
ekstraliga
spadnie lotos i tu niespodzianka wrocek
ad3
unia leszno
ad 5
musi byc urozmaicenie
ad 4
kibicuje unii leszno
a sentyment mam do gorzowa i poznania
ad 5
z transferow to skora w gdansku
1. Oczywiscie Unia :)
2. gorzów
3. torun
ad.2
1 liga
awansuje unia tarnów i Poznań (z barazy Poznań)
spadnie grudziadz
2 liga
awansuje kolejorz rawicz
ekstraliga
spadnie lotos i tu niespodzianka wrocek
ad3
unia leszno
ad 5
musi byc urozmaicenie
ad 4
kibicuje unii leszno
a sentyment mam do gorzowa i poznania
ad 5
z transferow to skora w gdansku
Unia Tarnów... do reszty się nie wypowiadam, gdyż moja wiedza jest niezbyt duża xD
Konto usunięte: Które kluby żużlowe mają najlepszych ultrasów, doping, a kto najlepiej prezentuje się na wyjazdach?
Falubazy

w Ostrowie na KMie
(napinka
)żadnemu

w Polsce tylko polskie kluby! :]

Konto usunięte: Q1: Kogo widzicie jako pretendenta do mistrzostwa w tym sezonie? Kto spadnie z Ekstraligi? Jak będzie wyglądała pierwsza, medalowa, trójka?
1>

2 lub 3>

>
CKM

spoks filmik Konto usunięte: Q1: Kogo widzicie jako pretendenta do mistrzostwa w tym sezonie? Kto spadnie z Ekstraligi? Jak będzie wyglądała pierwsza, medalowa, trójka?
1.Leszno
2.Toruń
3.Gorzów
Konto usunięte: Q2: Którym klubom 1 i 2 ligowym uda się awansować to wyższej klasy rozgrywkowej? Kto zleci z hukiem a kto (ewentualnie) zrezygnuje z jazdy w lidzie?
Awans do e-ligi - TARNÓW, Ostrów wieczny 1-ligowiec nie da rady ponownie.
Awans do I ligi - Lublin.
Konto usunięte: Q3: Które kluby żużlowe mają najlepszych ultrasów, doping, a kto najlepiej prezentuje się na wyjazdach? A gdzie wieje nudą?
niestety falubaz;/ i Leszno:)
Kibicuje Motorowi Lublin oraz Unii Leszno.
są dobrym uzupełnieniem dla 2 ligi, w której bez nich by było za mało spotkań.
Konto usunięte: Q6: Jakie transfery ( choć nie było zbyt dużo bardzo znaczących) uważasz za najistotniejsze, a które za stratę kasy dla klubu i błąd zawodnika?
Ściągnięcie Rempałów do Lublina